Hogy tudta ezt csinálni velem?
Az unokahúgom egyben ő a legjobb barátnőm is (Volt)
Összejött a volt pasimmal, akit még most is szeretek :(
Azzal próbálta kimagyarázni magát a csaj, hogy bepiált és úgy jöttek össze. És csak 3 napig volt vele, de már megbánta, és ne haragudjak. Hogy tehette ezt meg velem? Mondtam neki hogy felejtsük el egymást, és nem is foglalkozok vele. Pedig mindig azt szoktuk egymásnak mondani ha ilyesmit hallunk másról hogy mi ezt soha nem tudnánk megtenni hogy olyan pasira ránézünk akihez már az egyikőnknek valamilyen köze is volt. Meg ráadásul az unokahúgom is :( Mit csináljak? Ekkorát még életemben nem csalódtam senkiben. Olyanok voltunk mint a testvérek. :(:(
Ti ehhez a történethez mit szóltok? :( Nagyon durva amit meg tudott velem csinálni ugye? :(:(
Nem ez volt az első ilyen dolog..
Sőt még olyan is volt hogy együtt voltam 1 régebbi pasimmal és vele flörtölgetett... Nagyon sok minden meg lett neki bocsájtva.. Ne is soroljam.
Ja amúgy ő 16 éves én meg 18
Neharagudj, de a volt pasidhoz neked mi közöd van? Sztem semmi. Miért akarod mástól elvenni a lehetőséget? irigy vagy, amit a 2. sorban le is írtál, ez nem vitás.
Az exed is belement a dologba, miért akarsz még beletúrkálni az életébe? Hagyd békén őket, és ne abalygasd más szerelmi életét, ha téged nem érint. A rokonság megléte még NEM tiltja az efféle kapcsolatot. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!