Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám nem hoz haza ételt?

Anyám nem hoz haza ételt?

Figyelt kérdés

Volt már fent hasonlo kerdes. Tegnap bejelentette, hogy ő nem tart el, így kenyeret sem hoz haza, épp készülök a felvételire és azt a kevés pénzemet ami van is nyelvvizsgára szeretném költeni. Jogosítványra és egyéb dolgokra.

20 eves fiu letemre 55 kilo vagyok, anyam eheztet.. Es gyerekkorom ota ezt teszi, nem foz itthon, de mar haza sem hozza a hozzavalokat. Tegnap bejelentette, hogy kenyeret sem hoz haza, igy ma reggel egyszeruen (mivel most nincs nalam penz) nem tudtam elindulni itthonrol. Semmifele elelmiszer nincs itthon, talan par szem paradicsom, fel zacsko szaraz teszta, egy keves rizs, majonez, hagyma, ilyenek. De par-par szem.

Egyre betegebb vagyok, anyammal meg nem tudom megertetni, h nemes celokert kuzdok, de ha kozben elvagja a torkom nem fogok a finishbe futni.

Nincs kiut, tonkre fog tenni. Korhazba fogok kerulni. Nemtom. Most tenyleg legyen az, hogy lopjak itthonrol? Vagy mi? Mit tehetek? Enyhen megorult, zarassam dilihazba, adjam el a lakast es eljek meg a penzbol? Nincs esszeru megoldas. En nem tudok annyi penzt osszekaparni, h normalisan eltartsam magam. O meg tudna segiteni, de nem akar. Merthogy "menjekeldolgozni" de azzal is tisztaban lehetne, h palyakezdokent ez mennyire nehez. Es jelenleg nem ezzel vagyok elfoglalva.

Nincs mese, amig a tobbiek lediplomaznak el nem fog veszni a semmiben. Baratnom sincs, ilyen csaladi korulmenyek kozott kepzelhetitek mennyire remek ember lehetek.

2011. okt. 4. 11:51
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
.
2011. okt. 4. 19:11
 62/64 anonim ***** válasza:
mindenki a 40ezer ft-oz hozza fel neki.pedig leírta,hogy ez nem rendszeres jövedelme....
2011. okt. 4. 19:14
 63/64 anonim ***** válasza:
100%
Nem rendszeres, de jövedelem. Szerintem általában ha valakinek pénze van - normális esetben - a megélhetésére költi és nem elbulizza. Egyébként meg azt is leírta, hogy egyre több munkája van, csak a depikéje miatt nem vállalja be. De annyira azért nem depis, hogy az őt eltartani nem hajlandó anyját diliházba záratná azért, hogy felélhesse a lakás árát. Hadd ne sajnáljam, ha nem baj!
2011. okt. 5. 06:36
 64/64 anonim válasza:
92%
Valami nem kerek!!!Gondolom fűtött lakásban laksz,van tv villany és látom interneted is van.Azt Te fizeted??Bölcs dolog hogy szeretnél tanulni,és az életed terelni,de miért nem adtad oda anyunak a 40 ezer forintodat??Miért nem vállalsz el diákmunkát,vagy hétvégén mondjuk szórólapokat osztogatni??Anyukád helyében én bizony kitennélek,és lehet másképpen látnád a dolgokat.Hol van az előírva,hogy egy szülőnek erőn felül kell a gyerekéről gondoskodni?Lehet édesanyád 300 forintért megeszik egy menüt mert másra nincs pénze,erre esetleg nem gondoltál??
2011. okt. 8. 13:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!