Anyám nem hoz haza ételt?
Volt már fent hasonlo kerdes. Tegnap bejelentette, hogy ő nem tart el, így kenyeret sem hoz haza, épp készülök a felvételire és azt a kevés pénzemet ami van is nyelvvizsgára szeretném költeni. Jogosítványra és egyéb dolgokra.
20 eves fiu letemre 55 kilo vagyok, anyam eheztet.. Es gyerekkorom ota ezt teszi, nem foz itthon, de mar haza sem hozza a hozzavalokat. Tegnap bejelentette, hogy kenyeret sem hoz haza, igy ma reggel egyszeruen (mivel most nincs nalam penz) nem tudtam elindulni itthonrol. Semmifele elelmiszer nincs itthon, talan par szem paradicsom, fel zacsko szaraz teszta, egy keves rizs, majonez, hagyma, ilyenek. De par-par szem.
Egyre betegebb vagyok, anyammal meg nem tudom megertetni, h nemes celokert kuzdok, de ha kozben elvagja a torkom nem fogok a finishbe futni.
Nincs kiut, tonkre fog tenni. Korhazba fogok kerulni. Nemtom. Most tenyleg legyen az, hogy lopjak itthonrol? Vagy mi? Mit tehetek? Enyhen megorult, zarassam dilihazba, adjam el a lakast es eljek meg a penzbol? Nincs esszeru megoldas. En nem tudok annyi penzt osszekaparni, h normalisan eltartsam magam. O meg tudna segiteni, de nem akar. Merthogy "menjekeldolgozni" de azzal is tisztaban lehetne, h palyakezdokent ez mennyire nehez. Es jelenleg nem ezzel vagyok elfoglalva.
Nincs mese, amig a tobbiek lediplomaznak el nem fog veszni a semmiben. Baratnom sincs, ilyen csaladi korulmenyek kozott kepzelhetitek mennyire remek ember lehetek.
"-Nyugdijasok-".... Nemtom miert hagyja le a gep a mondataim felet
egyebkent szerintetek van internet a lakasban? Nincs, a szomszedet hasznalom. Kikapcsoltatta.
Anyádat jól p.csán kéne rúgni...
Nekem már csak apukám van, nyugdíjas létére dolgozik, és ő pl. mindent megvett a szintén 20 éves öcsémnek, amire szüksége volt, főzni is szokott, kimosni az ő ruháit is. Tesó is tanult, nyelvvizsgázott, felvételizett, most talált csak munkát, de mindig kapott segítséget meg bátorítást, ez a normális szerintem.
Nincs vmi normális rokonod, nagyszülők, esetleg barátok akinél lakhatsz, ehetsz átmenetileg ? Esetleg vmi diákmunka, bár ha épp nem jársz suliba, akkor lehet az sem fog menni. Próbálhatsz munkát keresni, nyilván nem álmaid melóját fogják az arcodba tolni, de ennyi idősen azért már azzal is számolni kell, hogy megállj a saját lábadon!
És anyukád mit eszik, hol?
Nem vicc , menj be a melóhelyére és kérj az ebédjéből.
Tényleg, minek szül az ilyen?
Ha van otthon valami eladni való, abból talán kihúzod addig, amíg nem találsz valami munkát, kezdetnek bármi jó, aztán majd munka mellett kereshetsz valami jobbat is.
Vagy próbálj anyukáddal valami kompromisszum megoldást találni.
Tok kenyelmes otthon lenni? Mondom epp egy olyan munkat vegzek amiert 40 ezret fizetnek, es egy het alatt lazan megvan, jatsszva.
Es egyre tobb ilyen munkam van. Amiket persze most sorra keszulok viaszaadni, mert megint sullyedek a depresszio mocsaraiba.
MENJ DOLGOZNI!!!
Igaza van anyádnak..
Hány,de hány gyerek van a világon akinek az anyja nem nem akar hanem egyenesen nem tud mit tenni nekik az asztalra!!!És hány gyerek van aki nem 20 évesen,hanem már 16-18 évesen dolgozik iskola mellett,hogy meglegyen a pénze arra mire szeretné,vagy éppen enni tudjanak!!!!
A te bajod hogy lusta vagy és anyádra vársz hogy eltartson...
Én is dolgozntam16 éves korom óta iskola mellett.Mégis van 3 szakmám,érettségim,egy gyönyörű lányom,úton a 2. baba,egy szerető férjem.Tudod nekem nem adatott meg hogy anyám rakjon enni az asztalra,így nekem kellett.
tedd te is ezt és ne siránkozz,abból nem lehet megélni!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!