Anyám nem hoz haza ételt?
Volt már fent hasonlo kerdes. Tegnap bejelentette, hogy ő nem tart el, így kenyeret sem hoz haza, épp készülök a felvételire és azt a kevés pénzemet ami van is nyelvvizsgára szeretném költeni. Jogosítványra és egyéb dolgokra.
20 eves fiu letemre 55 kilo vagyok, anyam eheztet.. Es gyerekkorom ota ezt teszi, nem foz itthon, de mar haza sem hozza a hozzavalokat. Tegnap bejelentette, hogy kenyeret sem hoz haza, igy ma reggel egyszeruen (mivel most nincs nalam penz) nem tudtam elindulni itthonrol. Semmifele elelmiszer nincs itthon, talan par szem paradicsom, fel zacsko szaraz teszta, egy keves rizs, majonez, hagyma, ilyenek. De par-par szem.
Egyre betegebb vagyok, anyammal meg nem tudom megertetni, h nemes celokert kuzdok, de ha kozben elvagja a torkom nem fogok a finishbe futni.
Nincs kiut, tonkre fog tenni. Korhazba fogok kerulni. Nemtom. Most tenyleg legyen az, hogy lopjak itthonrol? Vagy mi? Mit tehetek? Enyhen megorult, zarassam dilihazba, adjam el a lakast es eljek meg a penzbol? Nincs esszeru megoldas. En nem tudok annyi penzt osszekaparni, h normalisan eltartsam magam. O meg tudna segiteni, de nem akar. Merthogy "menjekeldolgozni" de azzal is tisztaban lehetne, h palyakezdokent ez mennyire nehez. Es jelenleg nem ezzel vagyok elfoglalva.
Nincs mese, amig a tobbiek lediplomaznak el nem fog veszni a semmiben. Baratnom sincs, ilyen csaladi korulmenyek kozott kepzelhetitek mennyire remek ember lehetek.
Es persze sir, h mennyire nincs penze. Tavaly nyaron besegitettem az uzleteben. Erre annyira meggyanusitott, h en penzt loptam tole, h meg a penztarcamat is el akarta kerni, hogy belenezhessen. Lrgszivesebben szemenkopnem, vagy lilara vernem annyira elkezdtem utalni. O meg azert utal, mert ezt latja rajtam.
Szerintem ez egy nagyon beteg jatek.
Nézd, egy anya dolga lenne, hogy segítse a gyermekét. De nem lehet elvárni a végtelenségig. Amúgy, az hogy egyszer kitakarítottad a konyhát, kedves de nem olyan mindennapi segítség, ami elvárható.
Iskola mellett is lehet dolgozni. Tudom, hogy nem egyszerű, de lehet. Akarat kérdése. Addig kell menni, amíg találsz valamit!
Ezt úgy mondom, hogy háztartást vezetek, gyerekem van, és dolgozom. Amikor nem volt rendes munkám, különböző alkalmi munkákból éltem. Az én anyám sem sokkal jobb, mint a tiéd. Van, hogy nem volt mit ennem 15 évesen, mert eltűnt egy hétre, nekem meg nem volt egy vasam sem. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy mindenkinek magának kell megoldania az életét 20 évesen! Örülj, hogy lakhatsz otthon és nem kell albérletre gürcölnöd!
"Es egyre tobb ilyen munkam van. Amiket persze most sorra keszulok viaszaadni"
akkor pusztulj éhen, hallod? :S
kifogásokat nagyon tudsz keresni...
én itt vagyok 19, és én AKAROK dolgozni iskola mellett, de a gyakorlatom váltott műszakban van, így sehová nem kellek, mert nem tudok az ő igényeikhez alkalmazkodni...
nekem is kéne a nyelvvizsga meg a jogsi, de basszus...
tudod, a főtt rizsen nem fogunk meghatódni, valakinek még az sem jut..... és nem a "szemét" anyja miatt....
igen? munkát visszamondasz a kis depressziód miatt???? hát neked semmi fogalmad az életről barátom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!