Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám nem hoz haza ételt?

Anyám nem hoz haza ételt?

Figyelt kérdés

Volt már fent hasonlo kerdes. Tegnap bejelentette, hogy ő nem tart el, így kenyeret sem hoz haza, épp készülök a felvételire és azt a kevés pénzemet ami van is nyelvvizsgára szeretném költeni. Jogosítványra és egyéb dolgokra.

20 eves fiu letemre 55 kilo vagyok, anyam eheztet.. Es gyerekkorom ota ezt teszi, nem foz itthon, de mar haza sem hozza a hozzavalokat. Tegnap bejelentette, hogy kenyeret sem hoz haza, igy ma reggel egyszeruen (mivel most nincs nalam penz) nem tudtam elindulni itthonrol. Semmifele elelmiszer nincs itthon, talan par szem paradicsom, fel zacsko szaraz teszta, egy keves rizs, majonez, hagyma, ilyenek. De par-par szem.

Egyre betegebb vagyok, anyammal meg nem tudom megertetni, h nemes celokert kuzdok, de ha kozben elvagja a torkom nem fogok a finishbe futni.

Nincs kiut, tonkre fog tenni. Korhazba fogok kerulni. Nemtom. Most tenyleg legyen az, hogy lopjak itthonrol? Vagy mi? Mit tehetek? Enyhen megorult, zarassam dilihazba, adjam el a lakast es eljek meg a penzbol? Nincs esszeru megoldas. En nem tudok annyi penzt osszekaparni, h normalisan eltartsam magam. O meg tudna segiteni, de nem akar. Merthogy "menjekeldolgozni" de azzal is tisztaban lehetne, h palyakezdokent ez mennyire nehez. Es jelenleg nem ezzel vagyok elfoglalva.

Nincs mese, amig a tobbiek lediplomaznak el nem fog veszni a semmiben. Baratnom sincs, ilyen csaladi korulmenyek kozott kepzelhetitek mennyire remek ember lehetek.

2011. okt. 4. 11:51
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 A kérdező kommentje:

A nemes celjaimbol lassan ott tartok, h 3 vallakozast is be tudnek lasseanknt inditani. Az egyik azert csuszik mert epp most ment ki a szezonja, a masik azert, mert meg nem talaltam megfelelo kivizetelezot, a pinceben meg nem hasznkalhatok szerszamokat amivel magam dolgozhatnek. A harmadikhoz meg szinten befektetes kene.

De mar ezen a nyaron leporgott volna az elso, ha nem kajara kellett volna koltenem azt a ROHADT PENZT.

2011. okt. 4. 12:39
 42/64 anonim ***** válasza:
Én boldog lennék ha másfél hétre 40-000 forintot kapnék..De nem kapok..pedig dolgozom.Mégsem éhezem.
2011. okt. 4. 12:40
 43/64 A kérdező kommentje:
Megjon a negyven ezer ft, de utana megint egy honapig nem keres fel a ceg.... Mire fogom kolteni azt a penzt? Elarulom, a nyelvvizsgamra....
2011. okt. 4. 12:41
 44/64 bánomisén ***** válasza:
95%

OK, foglaljuk össze röviden. 20 éves vagy, tehát nagykorú. Dolgozol, tehát pénzed van. Felvételire készülsz, tehát elvileg nem vagy analfabéta.

Akkor miért nem olvasod el, amit már ezren leírtak neked???

20 éves felnőtt fejjel ne anyukádtól várj mindent. Ha éhes vagy és nincs otthon kaja, akkor fogd a lóvédat, vegyél valamit és egyél. Ha gyűjteni akarsz nyelvvizsgára, jogsira, erre-arra, akkor ne mondd vissza a munkáidat.

Meg úgy általában kapd össze magad, mert ez a nyavalygás, ne haragudj, de úgy, ahogy van, szánalmas. Ráadásul semmi okod rá, mert nincs semmi olyan az életedben, amit ne tudnál könnyedén megoldani.

2011. okt. 4. 12:41
 45/64 anonim ***** válasza:
93%

És még valami!

Nem az anyád kényszerít gyermeki szerepbe,

hanem te tartod ott magad!

Megjegyezném, akinek nincs pénze, az ne szórakozzon.

Kölcsönözzön könyvet a könyvtárból, beszélgessen a barátaival stb. .

Lehet, hogy nem tetszik, de ilyen az élet.

Vannak, akik évente 3-szor mennek nyaralni,

a legnagyobb gondjuk, milyen színvilágú ruhatárat állítsanak össze és vannak, akik azon gondolkodhatnak,

vajon tudnak-e a következő héten ételt tenni az asztalra.

2011. okt. 4. 12:42
 46/64 A kérdező kommentje:
Igen, és?..... Azt mindenki leszarja, h leirtam, h anyam etteremben zabal. Ha tenyleg olyan gyaszos lenne a helyzet eskuszom a kezet fogva segitenem vegig az eletben, de itt nem errol van szo, egyszeruen csak unatkozik es valakin uralkodni akar. Mar alig varom hogy vegyen egy kutyát.
2011. okt. 4. 12:50
 47/64 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem meg meg akar tanítani, hogy végre a lábadra állj, mert így nem lesz semmi belőled, hiába lennél amúgy okos kölyök. Persze, ez nem jó módszer, de azt nem tudhatjuk, hogy miket próbált meg elétte.
2011. okt. 4. 12:57
 48/64 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem meg anyád egy aljas ribanc, és ha bármi baja lesz, semmit ne segíts neki, az ilyen dögöljön meg egyedül.
2011. okt. 4. 12:59
 49/64 anonim ***** válasza:
92%

A te pénzedből eszik étteremben?

Amennyire megkérdőjelezhető édesanyád viselkedése,

annyira megkérdőjelezhető a tiéd is.

Hibás ős is és te is.

Egyszerűen nem vagy hajlandó felfogni,

hogy már nem vagy gyerek.

A vállalkozásaid egyelőre nem jártak sikerrel.

Mindegy miért, nem sikerültek.

És sajnos az ember úgy lett kitalálva,

hogy ennie kell, különben nem marad életben.

Szóval vagy költesz ételre, vagy nem lesz lehetőséged megvalósítani önmagad.

Őszintén kívánom, járj szerencsével a jövőben!

/ Írtál ide egy kérdést.

Légy annyira intelligens,

hogy elfogadod a válaszokat, akkor is, ha nem tetszenek.

Sokféle ember tisztel meg téged azzal,

hogy választ ad a kérdésedre.

Kicsit több tiszteletet! /

2011. okt. 4. 13:00
 50/64 anonim ***** válasza:
91%
Akkor eldöntöd...vagy megcsinálod a nyelvvizsgát, vagy éhen döglesz. Mit gondolsz, más dolgozó ember mire költi a fizetését?? Sárga csekkekre, meg kajára. És akkor hó végén örül ha nem hal éhen. 20 éves "FELNŐTT" ember vagy, menjél el dolgozni!! 23/L
2011. okt. 4. 13:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!