Anyám nem hoz haza ételt?
Volt már fent hasonlo kerdes. Tegnap bejelentette, hogy ő nem tart el, így kenyeret sem hoz haza, épp készülök a felvételire és azt a kevés pénzemet ami van is nyelvvizsgára szeretném költeni. Jogosítványra és egyéb dolgokra.
20 eves fiu letemre 55 kilo vagyok, anyam eheztet.. Es gyerekkorom ota ezt teszi, nem foz itthon, de mar haza sem hozza a hozzavalokat. Tegnap bejelentette, hogy kenyeret sem hoz haza, igy ma reggel egyszeruen (mivel most nincs nalam penz) nem tudtam elindulni itthonrol. Semmifele elelmiszer nincs itthon, talan par szem paradicsom, fel zacsko szaraz teszta, egy keves rizs, majonez, hagyma, ilyenek. De par-par szem.
Egyre betegebb vagyok, anyammal meg nem tudom megertetni, h nemes celokert kuzdok, de ha kozben elvagja a torkom nem fogok a finishbe futni.
Nincs kiut, tonkre fog tenni. Korhazba fogok kerulni. Nemtom. Most tenyleg legyen az, hogy lopjak itthonrol? Vagy mi? Mit tehetek? Enyhen megorult, zarassam dilihazba, adjam el a lakast es eljek meg a penzbol? Nincs esszeru megoldas. En nem tudok annyi penzt osszekaparni, h normalisan eltartsam magam. O meg tudna segiteni, de nem akar. Merthogy "menjekeldolgozni" de azzal is tisztaban lehetne, h palyakezdokent ez mennyire nehez. Es jelenleg nem ezzel vagyok elfoglalva.
Nincs mese, amig a tobbiek lediplomaznak el nem fog veszni a semmiben. Baratnom sincs, ilyen csaladi korulmenyek kozott kepzelhetitek mennyire remek ember lehetek.
"-el fogok veszni-"
most is csak azt veszi le, h "egesz nap szamitogepezek" de nem tudom neki elmagyarazni, h momentan egy hetes munkaert amin napi max 3 orat dolgozom fizetnek annyit mintha arut toltenek tuloras muszakban 1,5 hetig.
Egyszeruen nem fer a fejebe.
Jézus Isten, 20 évesen felnőtt fiatalember vagy!!! Menj el dolgozni basszus és akkor lesz pénzed kajára.
Igaz, nem szép anyukádtól, amit tesz, de te is csak sajnáltatod magad.
nagyon sajnálom,hogy ilyen anyukád van!!
nem tudsz valakitől segítséget kérni?
egy rokon vagy valaki?
Regen ugy volt, h ha sikerul osszehozni az eletem mindenben tamogatni fogom. De amit csinal, ezek utan hidegverrel fogom vegignezni, ahogy egyedul megdoglik.
Mar a lakast is masra akarja hagyni. "eltartasi szerzodest kot" na ne bolondozzunk mar. En vagyok az osellenseg, vagy mi? Ez nem csalad..... Kezeltetni kellene
nem azért van, mert azon túl, hogy nem dolgozol, még otthon sem segítesz?
nekem is volt néhány olyan hónap, amikor otthon voltam a suli befejezése után, de akkor otthon minden tip-top volt, anyának annyi volt a dolga, amikor hazaért a munkából, hogy megigya a kávéját, mert mindent elétettem. Nem várta el tőlem, de úgy éreztem, hogy ez a legkevesebb, amit megtehetek.
Meglehet, hogy szemtelen vagy vele és egy kicsit besokallt. addig oké, hogy nemes célért küzdesz, de ehhez nem kell a nap 24 órája. amellett, hogy tanulsz, egy csomó mindent meg lehet csinálni. amúgy mit tanulsz, vagy milyen iskolában? egyetemista vagy? nappalira jársz?
Elokeszitokre, szakkorokre jarok, de most is 4 oramat el kellett haladztanom mert nem tudok elindulni,
Multkor kitakaritottam a konyhat meg minden. Sot, magamtol megcsinalnam ezeket ha lenne miert. De most mi. Ezzel koszonjem meg ezeket a szemetkedeseket?
Volt h ket napig nem ettem szinte mert nem volt itthon semmi, hazahozott egy liter tejet es azonnal megittam. Szinte majdnem nekemjott, hogy hogy kepzeltem.
Most ott tartunk, hogy a szomszednal fogja a tejet tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!