Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám nem hoz haza ételt?

Anyám nem hoz haza ételt?

Figyelt kérdés

Volt már fent hasonlo kerdes. Tegnap bejelentette, hogy ő nem tart el, így kenyeret sem hoz haza, épp készülök a felvételire és azt a kevés pénzemet ami van is nyelvvizsgára szeretném költeni. Jogosítványra és egyéb dolgokra.

20 eves fiu letemre 55 kilo vagyok, anyam eheztet.. Es gyerekkorom ota ezt teszi, nem foz itthon, de mar haza sem hozza a hozzavalokat. Tegnap bejelentette, hogy kenyeret sem hoz haza, igy ma reggel egyszeruen (mivel most nincs nalam penz) nem tudtam elindulni itthonrol. Semmifele elelmiszer nincs itthon, talan par szem paradicsom, fel zacsko szaraz teszta, egy keves rizs, majonez, hagyma, ilyenek. De par-par szem.

Egyre betegebb vagyok, anyammal meg nem tudom megertetni, h nemes celokert kuzdok, de ha kozben elvagja a torkom nem fogok a finishbe futni.

Nincs kiut, tonkre fog tenni. Korhazba fogok kerulni. Nemtom. Most tenyleg legyen az, hogy lopjak itthonrol? Vagy mi? Mit tehetek? Enyhen megorult, zarassam dilihazba, adjam el a lakast es eljek meg a penzbol? Nincs esszeru megoldas. En nem tudok annyi penzt osszekaparni, h normalisan eltartsam magam. O meg tudna segiteni, de nem akar. Merthogy "menjekeldolgozni" de azzal is tisztaban lehetne, h palyakezdokent ez mennyire nehez. Es jelenleg nem ezzel vagyok elfoglalva.

Nincs mese, amig a tobbiek lediplomaznak el nem fog veszni a semmiben. Baratnom sincs, ilyen csaladi korulmenyek kozott kepzelhetitek mennyire remek ember lehetek.

2011. okt. 4. 11:51
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
97%
Milyen nemes célok? Azt hiszed később könnyebb lesz, mert lesz egy diplomád? Elárulom, nem lesz könnyebb. Emeld fel az 50 kilós kis testedet és menj dolgozni. Bárhova bármit. Közben tanuulj. Lehet nem lesz időd kedd délelőtt netezni, de ez van. Más is így csinálja. Én 18 éves korom óta dolgozok, én fizettem egyetemet, mindent. 21 éves koromra már a párommal laktunk ketten, saját háztartással. Azóta elvégeztem egyetemet, mesterit, nyelvizsga, jó munkahely, házasság, lakás, autó, minden. Te mit gondolsz mire fogsz menni az önsajnálatoddal??
2011. okt. 4. 12:19
 32/64 anonim ***** válasza:
51%
anyád egy idióta normálatlan qrva....üzenem neki, hogy szedje össze magát, mert a pokol tüzén fog elégni. Abnormális beteg , nem is anya az ilyen
2011. okt. 4. 12:22
 33/64 anonim ***** válasza:
67%

Azt nem értem, hogy mi lesz, ha tényleg nem hoz kaját? Már készülsz arra, hogy egy héten belül elpusztulsz?

Szemét az anyukád, de tényleg csinálj valamit a saját érdekedben. Ha éhezel, a jogsi és a nyelvvizsga várhat.

2011. okt. 4. 12:23
 34/64 A kérdező kommentje:

De nem jarok nappalira. Ezek a munkak meg szakertelmet igenyloek es megkovetelik a kiegyensulyozott lelkiallapotot, jo fizikumot. Tervezesi feladatok, stb es nagyon ritkan jon be 1-1 komoly project. Erdekes, h ahhoz kepest h anyam ezen a keves kajan kivul egy fillert ( de szo szerint, 20 forintot ) nem adott... Megvan a kresz vizsgam, kifizettem a fogszabalyozomat, mindig tudtam vitamint venni amivel kompenzaltam a tapanyaghianyt. Meg tudtam venni a kontaktlencset, az uj cipot, ha tonkrement a regi, ki tudtam fizetni a felvetelit, le is tudtam utazni videkre (bar nem sikerult) meg fel nap feszitvalozas is belefert. Tobb randit bonyolilottam le amit szinten en fizettem, neha rendeltem pizzat ha volt penzem. Ha kellett valami megvettem, es hat igen. Kajat is vettem magamnak.

Szoval ki szerint nem vagyok onallo?

Tobb palyazaton reszt vettem, elinteztem egy csomo felkeszitot, elokeszitest, szinte ingyen. ( csak a kajat kene fizetnem ) csomo lehetoseg van elottem es sorra usznak el.

Pl elkezdtem dolgozni a pinceben is kisebb dolgokon es anyam lejarkalt korbekutatni h nem rejtegetek-e ott valamit, aztan szemrehanyoan feljott, h hova tettem en a regi radiojat (sose hadznalta, van egy minihifi a nappaliban, mukodik) ahol tud belemaszik az eletembe, allitolag meg azt az egyetemet is hivogatta ahova meg csak fel sem vettek. Nem lehet leallitani. De ez nem is lenne baj, ha mellette eltartana. Lehet, hogy vissza akar szandekosan eroltetni a gyerek helyzetbe? Es ez az egesz munka dolog csak urugy?

2011. okt. 4. 12:25
 35/64 anonim ***** válasza:
95%

18 évesen a szüleim egyszerűen a képembe dobták az expresszújságot,hogy ők tovább nem tartanak el.menjek el dolgozni.Nem is vártam mást egy alkoholista anyától és apától.leérettségiztem,majd elmentem melózni egy gyárba.Sokat túlóráztam,és annyi pénzt kerestem hogy egy szobát bőven tudjak bérelni.Pár évvel később letettem a jogsit,majd elmentem levelezőre egyetemre.Egyetem mellett dolgoztam tovább,szinte minden hétvégén bent voltam.

Sose nyavalyogtam,pedig voltak napok amikor szégyenemre a mekibe csak azért mentem be,hogy az ott maradt kaját gyorsan elcsenjem..Ennyit tudtam enni.De mindent magamtól értem el.Ma van egy jól fizető állásom(külföldön dolgozom) és egy kis garzon bérelek ahol nem kell senkivel osztozkodnom..

Ha mindent anyádéktól vársz el,és csak kifogásokat keresel nem lesz jobb..Lehet munka mellett is tanulni,és el lehet mindent érni ha nagyon akarod..

29/F

2011. okt. 4. 12:25
 36/64 A kérdező kommentje:
Amugy mrg nem fogok ehendogleni, a szervezetem megszokta, h nincs tapanyag....
2011. okt. 4. 12:27
 37/64 A kérdező kommentje:
Neha felhoz egy fel kilo kenyeret, (hetente egyszer) vagy egy zacsko rizst es komolyan mondom ugy csinal mintha svedasztalos vacsorat talalt volna ki. De komolyan. Mintha minden extrat megadott volna ami tole telik.
2011. okt. 4. 12:28
 38/64 anonim ***** válasza:
93%
az igaz amit a többség mond h ennyi idősen el kell menned dolgozni ha enni akarsz , én most töltöttem a 18.-at , 16 éves koromba Mc'donalds ba dolgoztam , 17 évesen egy Hekk büfébe és a keresetemből ami kb 80 e. volt 50-60 at adtam haza hogy anyám normálisan tudjon el látni , most 18 évesen a katonaságnál vagyok és mivel még otthon lakom mindig haza adok de már ez is csak egy évig lesz hogy anyámnál vagyok. , ellenben anyád egy őrült , be kéne záratni , ez túlzás.
2011. okt. 4. 12:28
 39/64 anonim ***** válasza:
88%

12.12,

teljesen igazad van!

Kedves kérdező, már ne is haragudj,

de a nemes céljaidból meg tudsz élni???

Meg tudod enni?

Nem.

Nemcsak pályakezdőként nehéz munkát találni,

hanem a 30,40 és sajnos 50 éveseknek is igen nehéz.

Bizonyos esetekben lehetetlen.

Az, hogy milyen ember vagy, te döntöd el.

Nem fogok sírni, milyen körülmények között nőttem fel.

Megtehetném, de nem teszem.

Mégis ember lettem és büszke vagyok magamra,

mert tudom, sokkal erősebb vagyok, mint pl. a szomszéd ügyvéd lánya, akinek mindent a feneke alá toltak.

Felnevelt anyukád? Igen.

Kiskorú vagy? Nem.

Tessék talpra állni, dolgozni és nem sírni.

Tönkretenni csak azt lehet, aki hagyja /hiszen nem vagy gyerek/. Nem is értem, ha te 40 000 Ft-ot kapsz 1,5 hetente, akkor ne panaszkodj!

Nagyon sokan havi 28 000 Ft-ból élnek !!!

És tudod mit?

Pontozz le nyugodtan, de nem tudlak sajnálni.

Barátnőd pedig csak miattad nincs.

Nem anyád miatt.

2011. okt. 4. 12:29
 40/64 anonim ***** válasza:
28%

Itt ezt fölösleges megosztani, úgyis le leszel ugatva, hogy "háde mennyé dógozni, hát lusta dög, aki nem dógozik". Te persze mondhatod, hogy iskolába jársz, más dolgod van pihenni, szórakozni is szeretnél, de akkor meg megkapod, hogy "hádde bezzeg nekem nyóc munkahelyem is volt, miközben három szakot végeztem egyszerre, hát mocskos lusta dög vagy, herp-derp meg különben is hát micsoda szemét naplopó már az, aki pihenni meg szórakozni is szeretne".

Úgyhogy azt ajánlom, ezt a kérdést valami olyan helyen próbáld megvitatni, ahol az átlag IQ legalább a 100-at eléri.

2011. okt. 4. 12:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!