Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jogilag támadható anyám,...

Jogilag támadható anyám, mivel állandóan romlott ételt főz?

Figyelt kérdés
Ma is hazaértem, erre a másfél hete romló kaját csinálta meg nekem ebédre. Majdnem megettem, de 2 falat után leesett, hogy valószínűleg a romlott kaját eszem. Támadható az ilyen, ha ételmérgezést kapok miatta? Már nagyon elegem van, lassan alig ehetem meg az ebédet, mert állandóan odarakja a romlottat. Hozzáteszem, nagykorú vagyok.
2011. okt. 12. 18:14
1 2 3
 1/28 anonim válasza:
87%
szólj neki, hogy ne romlottat csináljon.. elvitte a cica a nyelved? :)
2011. okt. 12. 18:19
 2/28 A kérdező kommentje:
Szóltam már kismilliószor. Aki volt már szintén értetlen, buta emberrel, az tudja, miről beszélek. Hiába mondom neki, a válasz: "jajj szegénykém, bele ne haljál", illetve "nem lesz ettől semmi bajod"... stb. Persze még akkor sem érdekelte semmi, mikor széthányta a fejét is a romlott kajától, amit megevett (pedig szóltam neki, hogy ne). Nem érdekli semmi. Pedig nem is vagyunk szegények, nem vág földhöz, ha 200Ft-nyi romlott ételt kidobunk heti pár alkalommal.
2011. okt. 12. 18:27
 3/28 anonim ***** válasza:
88%
A romlott is volt friss egyszer, akkor kellett volna megenni. Amúgy meg ajánld fel édesanyádnak a segítséged főzés közben, biztosan örülne neki és akkor te is látod, hogy miből mi készül. Másik variáció: te főzöl.
2011. okt. 12. 18:29
 4/28 anonim ***** válasza:
92%
Anyád nem köteles főzni rá. Jól néznél ki ilyenek miatt perelhetnéd. Amiatt nem akarod perelni, hogyan mos, meg hogyan vasal?
2011. okt. 12. 18:30
 5/28 anonim ***** válasza:
81%

Milyen gyönyörű anya-fia kapcsolat. :P

Az anya fösvény, és még a sz@rt is megfőzné magának és a családjának, a fia meg abban gondolkodik, hogy jogi úton perli. Mi lenne, ha inkább úgy keresnéd a kiutat, hogy egyelőre nem eszed a főztjét, saját kaját veszel, utána meg ahogy tudsz menekülsz onnan. Ott jót nem tanulsz, már mutatkoznak rajtad is ennek a jelei.

2011. okt. 12. 18:38
 6/28 A kérdező kommentje:
Attól, hogy a főztjét eszem, még nincs joga megmérgezni, akárki főztje is, joga lebetegíteni, mérgezni nincs! Ennyi erővel akkor, ha az ő házában élek, nyugodtan meg is ölhetne, csak mert az ő területén tartózkodom. Ez nem így működik.
2011. okt. 12. 18:46
 7/28 anonim ***** válasza:
És kártérítést is kérnél. Mondjuk vegyél friss árut és rakd elé.
2011. okt. 12. 19:00
 8/28 anonim ***** válasza:

Feljelenthetned ha az alkalmazattad lenne, aki megmergezett pl., viszont jelenleg csak valtoztatasra van lehetoseged, mivel a mamadat megvaltoztatni nem tudod.

Felnott vagy, elj ezzel a lehetoseggel es legy onmagad ura, szolgald ki magad, legy onellato pl.

2011. okt. 12. 19:04
 9/28 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. okt. 12. 19:04
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Hazamész, kinyitod a hűtőt, kidobálod a régi kajákat...ennyi. Igazán nem értem hol a probléma...?
2011. okt. 12. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!