Jogilag támadható anyám, mivel állandóan romlott ételt
főz?
Figyelt kérdés
Ma is hazaértem, erre a másfél hete romló kaját csinálta meg nekem ebédre. Majdnem megettem, de 2 falat után leesett, hogy valószínűleg a romlott kaját eszem. Támadható az ilyen, ha ételmérgezést kapok miatta? Már nagyon elegem van, lassan alig ehetem meg az ebédet, mert állandóan odarakja a romlottat. Hozzáteszem, nagykorú vagyok.
Miért tartja olyan sokàig a kajàt ahûtõben. egyétek meg amikor készen van, vagy legfeljebb màsnap.
2011. okt. 12. 19:48
22/28 anonim válasza:
Nem te írtad korábban, hogy édesanyád paranoid skizofrén? És mintha azt is írtad volna egy időben, hogy gyanúd szerint meg akar mérgezni.
Ha nem, akkor bocs.
Ha igen, akkor ez a kérdésed csak a jéghegy csúcsa.
2011. okt. 12. 19:55
23/28 anonim válasza:
Hü.lyegyerek! Neked egy k.v.a nagy pofon kellene. Szegény anyád mos, főz, takarít rád, fizeti a rezsit meg még téged is eltűr. Tudom, hogy k..va nehéz ezt felfogni, de azért főz rád, meg azért teszi a nyeszlett pofád elé a kaját, mert szeret(!) téged! Lehet hogy minden kis f@szságon összeveztek, de gondolj bele mi lenne veled nélküle? Ha annyira rossz neked miért nem mész el dolgozni és költözöl el otthonról? Ha a fiam/lányom lennél az biztos, hogy most felpofoználak.
2011. okt. 12. 19:56
24/28 anonim válasza:
utolsó, a romlott kaját azért ne tegye má ki elé mert szereti. Lehet valami zülött bolond anyja van
igazuk van akik írják, hogy miért nem vágjátok ki a két hete romló kaját. Nem kell azt tartogatni vazze
2011. okt. 12. 20:11
25/28 anonim válasza:
Utolsó előtt vagyok. Elnézést, kicsit felhúztam magam. Ha kicsit zizi az anyja akkor kérjen segítséget a rokonságtól. Ne jelentse fel. Ha a kaja romlott ki kell dobni, vagy időben meg kell enni. Esetleg vehetne magának külön kaját és megcsinálhatná azt. Egyébként meg lehet, hogy nem romlott csak ő gondolja, hogy az, mert még életében nem csinált magának ebédet. Ezt abból gondolom, hogy még le is írja, hogy ő nagykorú. Egy nagykorútól az ember kicsit többet várna el.
2011. okt. 12. 20:16
26/28 anonim válasza:
Apám sógornője ilyesmibe halt bele. Mondjuk ő magának főzte.
Szóval azért erre vigyázni kell. Tényleg meg kellene próbálni beszélni vele, átszervezni a bevásárlást. Normálisan vezetett háztartásban nem létezik másfél hete romlott étel, ha folyamatosan, rendesen van vezetve.
Régebben is volt ilyen? Hiszen már régóta nevel? Mert ha mostanában kezdte el, akkor az lehet valamilyen agybaj is. Akkor meg nem jogi segítség kell.
Ami a dolog jogi részét illeti. Passz. Egyrészt te döntöd el, hogy megeszed-e, amit elédrak, vagy sem. Könnyen lehet, hogy megállja a helyét a polgárjogi és büntetőjogi felelősség is egy súlyosabb mérgezés esetén, de mivel a háztartás az nem veszélyes üzem, ezért biztos választ csak ügyvéd tudna mondani. Szándékosságnak meg nincs jele.
2011. okt. 12. 20:16
27/28 bumbi02 válasza:
Főzz magadra, nem kell túlragozni,meg pereskedni. Főleg ha nagykorú vagy már, meg perekkel akarsz játszani, valószinü el tudod magad látni, nem? De.
2011. okt. 12. 20:39
28/28 anonim válasza:
Ugyanmár akármilyen bolond anyja van, egy felnőtt emberről van szó, ne mondjátok már, hogy nem bírja kinyitni a hűtőt és enni belőle. Mert ami romlott az előtte nem volt az. Akkor miért nem ette meg mielőtt megromlott? Mert nem tették elé? Aki felnőtt korban ilyen hülye és életképtelen az meg is érdemli!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!