Nem kívánom a feleségem. Változhat még ez az érzés?
Sziasztok.
35F vagyok, 10 éve élek boldog házasságban. Hűséges vagyok, a feleségemet szeretem, tisztelem.
Az első 5 évben tökéletes volt a házasságunk, aztán megtörtént a mi kis csodánk: terhes lett az asszonykám. Iszonyat boldog voltam, és ő is jól viselte a várandósságot. Mivel veszélyeztetett terhes volt, ezért a orvos megtiltotta a szexet. Nem is érdekelt, eszembe sem jutott, hogy "de rossz nekem", mert a feleségem, és a pici mindennél fontosabbak. Kicsit szégyellősebb lett, de megértettem, és tiszteletben tartottam a kérését, hogy nem akar előttem meztelenül, vagy fehérneműben mutatkozni.
Aztán eljött a nagy nap. A feleségem kérte, hogy legyek bent vele. Nem akarok önzőnek tűnni, vagy érzéketlennek, ezért azzal kezdeném, hogy mélyen meghajlok minden nő előtt, aki természetes úton szül(t). A férfiak odavannak maguktól, hogy ga voltak sorkatonák. Hát a sorkatonaság a 9 hónap terhességhez képest sétahajókázás. És az sem igaz, hogy a t*könrúgásnál nincs rosszabb: a feleségem 16 órát vajúdott, hősiesen. Azóta még jobban felnézek rá. Még arra is volt ereje, hogy engem gyámolítson, mert én bizony jobban odavoltam. Szóval az én édes kis feleségem hosszú szenvedéssel megajándékozott engem a kislányunkkal. Soha nem fogom ezt tudni eléggé meghálálni.
Viszont... és itt jön a gond... a szülés nagyon megviselt. Az, ahogy borotválták, ahogy kitágult, ahogy vér, meg minden folyt onnan... Nem megy ki a látvány a fejemből. Noha tudom, hogy ez így természetes. Akárhányszor szeretkezni szeretne, beugrik az a látvány, és nem megy nekem. ennek 5 éve, és azóta havonta 1-2 alkalommal vagyunk együtt. Akkor is úgy, hogy előtte "felkészítem a szerszámot kézileg", és szex közben igyekszem más látványra gondolni. A többi alkalmakkor magamnak intézem el.
A feleségemet, mint mondtam szeretem, tisztelem, soha meg nem csalnám. Borzasztó lelkiismeret furdalásom van, amiért nem tudok igazán a férje lenni.
Mit tanácsoltok? Hogyan javíthatnék ezen a helyzeten?
Köszönök minden tanácsot!
na, miután elolvastam a kérdést, és a válaszokat, bementem az uramhoz, és megmondtam neki, hogy nem lehet ott majd a szülésnél. szépen üljön kint és izguljon diszkréten :)
nem egy olyan sztorit hallottam, ahol az apás szülés után megundorodott a férj a feleségétől.
pont elég bajom lesz a testemmel az első néhány évben, nem kell még az is pluszba, h a párom valami vértócsát képzeljen a puncim helyébe, akárhányszor szeretkezünk.
egy férfi nem való oda. anyukámat szívesen látom, szívesen szorítom a kezét, a fájdalmaim közepette, hiszen ő érteni és tudni fogja, h hogyan segítsen. a párom max sajnálhatna meg borogathatna, de azzal egyikünk sem lenne beljebb. illetve a gyerek kijjebb :))))
pont lexarom, h a kérdező nő vagy férfi, hogy kamu vagy igaz, az tény h nem egyedi eset.
Ez a kérdés egy nagy kamu....
Ja, és szerintem baromira nem férfias, ha valaki ennyir e "tiszteli és szereti" az asszonyt, blalbalba, nekem nem kellene egy ilyen fickó, aki ennyire csöpögős...de mindegyis, hiszen a kérdés kamu,nem is ffi írta nagy valszínűséggel.
Szülésnél nem folyik a vér. De semmi más sem folyik. Az apa nem a nő lába közt áll, hanem a fejénél.
Ez a legjobb: mélyen meghajlok a természetes úton szülő nők előtt....Ez TERMÉSZETES, egy nő életéhez hozzátartozik...Minden nő képes rá, ha egészséges, és dolga is ez.
26, nő
Bocs, de én sem értem!
Bent voltam a feleségemmel a szülésen, de vér ott nem folyt. Nem kellett a feleségem lábai közt csücsülnöm, és néznem, ahogy tágul meg ilyenek.
Feleségem legjobb barátnője szülésznő, és ő maga mondta, hogy a természetes szülések során szinte soha nem folyik vér! Aki azt mondja, hogy "áá vér, meg minden" az tuti nem volt még szülésen.
Nekem is kamuszagú a kérdés. Én ezerszer is úgy döntenék, hogy bemegyek a párommal! Nem azért, mert ő nyaggat, hogy menjek már be, hanem, mert ott akarok lenni vele, és fogni akarom a kezét. Ennyi.
Mi lenne, ha a feleséged elcsúszna a lakásotokban, és betörné a fejét? De olyan rondán, hogy ömlene a vér, látszana a húsa, csontja mindene.. Onnantól kezdve nem tudnál neki csókot adni, mert folyton a tátongó seb jutna az eszedbe??
Írjon már nekem egy pasi, aki megundorodott a feleségétől a szülés miatt, mert én még egy ilyennel sem találkoztam.
Rémhíreket meg lehet terjeszteni. Aki elhiszi, elhiszi.. aki nem, az nem.
32/F
Köszönöm a segítő válaszokat.
35F...izé 35N, aki kamuzik, és nem is látott vért.
Ahh...
Hát nem vagy már gyerek! Nyilván tudtad, hogy nem a gólya hozza a gyereket..ja és nem mellesleg TE is így születtél.
Amúgy szerintem a feleséged sem akart bent lenni a szülésnél, de ugye neki nem volt választása, neked pedig igen!
Bocs, de nekem ez a "jaj a férfi ne menjen be a szülésre, mert mi lesz a lelkivilágával" téma nagyon idegesítő, akkor ne menj be és kész! A feleségednek is könnyebb lett volna!
És egyébként csak a feleséged nem kívánod, vagy úgy egyáltalán a nőket? Mert tudod előbb- utóbb a nők nagy része szül 1-2-3 gyereket...
"Próbálom neki elmondani mindig, hogy a női mell nem arra lett teremtve, hogy a férfiaknak legyen mit markolászni, hanem a baba táplálására. Ha lóg, lóg. Nem számít."
Én férfi létemre ilyet nem mondok...
Nem kamu ez az egész?
"Próbálom neki elmondani mindig, hogy a női mell nem arra lett teremtve, hogy a férfiaknak legyen mit markolászni, hanem a baba táplálására. Ha lóg, lóg. Nem számít."
Na neeee!! Én nő vagyok, de tudom jól, hogy a férjem soha nem mondana ilyet! Ha mégis, tudom, hogy kamuzna.
Másrészt a női mell arra IS lett teremtve, hogy a férfiaknak legyen mit markolászni.
10:19-es voltam:
Akkor egyet értünk az utolsó kommentelővel.
Az a férfi, aki ezt mondja, az vagy b..i, vagy örök életére impotens, vagy hazudik...
amikor feleségem szoptatott, én akkor is ugyanúgy használtam, fogdostam, élveztem a ciciket, mint mikor nem volt gyerekünk. És szerintem még egy anya se gondolja ezt komolyan, hogy csak arra van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!