Nem kívánom a feleségem. Változhat még ez az érzés?
Sziasztok.
35F vagyok, 10 éve élek boldog házasságban. Hűséges vagyok, a feleségemet szeretem, tisztelem.
Az első 5 évben tökéletes volt a házasságunk, aztán megtörtént a mi kis csodánk: terhes lett az asszonykám. Iszonyat boldog voltam, és ő is jól viselte a várandósságot. Mivel veszélyeztetett terhes volt, ezért a orvos megtiltotta a szexet. Nem is érdekelt, eszembe sem jutott, hogy "de rossz nekem", mert a feleségem, és a pici mindennél fontosabbak. Kicsit szégyellősebb lett, de megértettem, és tiszteletben tartottam a kérését, hogy nem akar előttem meztelenül, vagy fehérneműben mutatkozni.
Aztán eljött a nagy nap. A feleségem kérte, hogy legyek bent vele. Nem akarok önzőnek tűnni, vagy érzéketlennek, ezért azzal kezdeném, hogy mélyen meghajlok minden nő előtt, aki természetes úton szül(t). A férfiak odavannak maguktól, hogy ga voltak sorkatonák. Hát a sorkatonaság a 9 hónap terhességhez képest sétahajókázás. És az sem igaz, hogy a t*könrúgásnál nincs rosszabb: a feleségem 16 órát vajúdott, hősiesen. Azóta még jobban felnézek rá. Még arra is volt ereje, hogy engem gyámolítson, mert én bizony jobban odavoltam. Szóval az én édes kis feleségem hosszú szenvedéssel megajándékozott engem a kislányunkkal. Soha nem fogom ezt tudni eléggé meghálálni.
Viszont... és itt jön a gond... a szülés nagyon megviselt. Az, ahogy borotválták, ahogy kitágult, ahogy vér, meg minden folyt onnan... Nem megy ki a látvány a fejemből. Noha tudom, hogy ez így természetes. Akárhányszor szeretkezni szeretne, beugrik az a látvány, és nem megy nekem. ennek 5 éve, és azóta havonta 1-2 alkalommal vagyunk együtt. Akkor is úgy, hogy előtte "felkészítem a szerszámot kézileg", és szex közben igyekszem más látványra gondolni. A többi alkalmakkor magamnak intézem el.
A feleségemet, mint mondtam szeretem, tisztelem, soha meg nem csalnám. Borzasztó lelkiismeret furdalásom van, amiért nem tudok igazán a férje lenni.
Mit tanácsoltok? Hogyan javíthatnék ezen a helyzeten?
Köszönök minden tanácsot!
33 éves nő vagyok, két kisfiú anyukája.:)
Én minden férfit óva intek, hogy végignézzék a feleségük szülését és éppen az ilyen "mellékhatások" miatt.
A férjem szeretett volna bejönni, de kértem ne tegye, a saját érdekében.
És bár nekem könnyű és gyors szüléseim voltak, de én magam sem szeretném látni a saját vajúdásomat:)
Szóval óriási hiba volt, hogy bementél a szülésre, egy percig se hibáztasd magad, amiért szexuálisan nem kívánod a feleséged, ez ha úgy tetszik egy normális válaszreakció arra, amit láttál, átéltél.
Mindenképp kérj szakembertől segítséget, talán az idő is segíteni fog, de ne várd, hogy olyan lesz minden mint régen.Próbáld a feleségeddel is ezt őszintén megbeszélni, hiszen szeretitek egymást, van rá biztos megoldás.
Szép dolog ahogy az anyákról írsz, de hidd el, a szülés nem borzalmas, sőt ezzel a természet megajándékozta a nőt egy olyan csodálatos dolog átélésével, ami semmihez nem fogható, úgyhogy mi nők igenis hálásak lehetünk, hogy életet adhatunk a gyermekeinknek, szóval ez egy természetes dolog, nem kell ennyire felmagasztalni senkit aki szült.
Sokkal inkább kell tisztelni azokat az édesanyákat, akik minden erejükkel azon vannak, hogy boldog, kiegyensúlyozott felnőttet neveljenek a gyermekeikből.Ez utóbbi sokkal nagyobb próbatétel:))
Azt nem részletezted, hogy azóta a feleséged olyan-e mint régen. Szívesen mutatkozik-e előtted fehérneműben, pucéran...
Mi is járhattunk volna így, azért kérdem ezeket. Én direkt nem akartam, hogy a párom ott legyen, pont az ilyen félelmek miatt, de úgy hozta a helyzet, hogy pont akkor esett be szegény, mikor épp jött a baba kifelé.(Úgy volt, hogy ahhoz képest egy óra múlva visznek a műtőbe, de a bébi meggondolta magát, nem tudtuk kiszámítani).
Később mondta is nekem, hogy borzasztó látvány volt. Ráadásul mindenki azt hitte, hogy hálistennek épp ideért, és egyből az ő kezébe nyomták a babát, míg engem összeraktak.
Ezek után én is tele voltam aggodalommal, és rettenetesen féltem, hogy leszek-e még legalább hasonló, ahhoz amit szeretett, és olyannak fog-e látni. Megosztottam vele én is a félelmeimet, meg igyekeztem is inkább azt a képet erősíteni, hogy nem csak a baba mamája vagyok.
Talán szerencsésebb lett volna még az elején felhozni a kérdést kettőtök közt, de amíg akarod a változást, a javulást, addig sose késő.
Egyébként pedig le a kalappal, hogy nem máshol keresed a boldogságot, ritka fajta vagy! :)
nekem is ez jutott eszembe... nincs ilyen pasi:)
le a kalappal..
Basszus nincs egy klónod?Vagy testvéred aki ugyan így gondolkodik mint te?
Kívánom,hogy minden rendbe jöjjön köztetek!:))))
A feleséged hogy éli meg ezt a problémát? Elfogadja hogy nem kívánod a fentiek miatt? Vagy próbál neked segíteni?
Ő is segíthetne neked ebben sokat,de szakemberre mindenképp szükséged van. Nagyon osztom annak a válaszolónak a véleményét aki azt írat hogy nem a kijövő dolgokkal van itt a baj, hanem a tudatalatti "fájdalmat okoztam neki én is tehetek erről" dologról. Ezt kéne szakemberrel vagy a pároddal megbeszélned és orvosolnod. Nagyon drukkolok nektek. Nehéz lehet így élni.
Hát ez biztos kamu kérdés!!!!!!!!!
És egy csaj írja az egészet!
De azért jó szórakozást nektek:D
Azt hittem, hogy megköveznek engem itt, főleg a kismamák/anyukák, de ehelyett sok biztatást kaptam.
Nagyon köszönöm!
Annyit még, hogy én nem azt mondom, hogy az apár szülés rossz dolog, hanem, hogy nem mindenkinek való. A kismama ha nem akar apás szülést, akkor ne legyen, akkor sem ha a "kispapa" akarja. Viszont, ha az anyuka akarja, akkor az apuka is hadd dönthessen arról, hogy bemyegy-e. És ezesetben is, az anyuka készítse fel lelkileg, hogy mire számíthat, és legyen meg az "engedély", hogy bármikor kimehessen a szülőszobából.
Nem volt letakarva.
Kedves 14:57
Vegyük azt, hogy 99%-ig biztos vagy abban, hogy kamu a kérdésem. Ezesetben kérlek gondolj arra az 1%-ra, hogy esetleg valakinek ez tényleg egy valós problémája, és ne bagatelizáld el. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!