Nem kívánom a feleségem. Változhat még ez az érzés?
Sziasztok.
35F vagyok, 10 éve élek boldog házasságban. Hűséges vagyok, a feleségemet szeretem, tisztelem.
Az első 5 évben tökéletes volt a házasságunk, aztán megtörtént a mi kis csodánk: terhes lett az asszonykám. Iszonyat boldog voltam, és ő is jól viselte a várandósságot. Mivel veszélyeztetett terhes volt, ezért a orvos megtiltotta a szexet. Nem is érdekelt, eszembe sem jutott, hogy "de rossz nekem", mert a feleségem, és a pici mindennél fontosabbak. Kicsit szégyellősebb lett, de megértettem, és tiszteletben tartottam a kérését, hogy nem akar előttem meztelenül, vagy fehérneműben mutatkozni.
Aztán eljött a nagy nap. A feleségem kérte, hogy legyek bent vele. Nem akarok önzőnek tűnni, vagy érzéketlennek, ezért azzal kezdeném, hogy mélyen meghajlok minden nő előtt, aki természetes úton szül(t). A férfiak odavannak maguktól, hogy ga voltak sorkatonák. Hát a sorkatonaság a 9 hónap terhességhez képest sétahajókázás. És az sem igaz, hogy a t*könrúgásnál nincs rosszabb: a feleségem 16 órát vajúdott, hősiesen. Azóta még jobban felnézek rá. Még arra is volt ereje, hogy engem gyámolítson, mert én bizony jobban odavoltam. Szóval az én édes kis feleségem hosszú szenvedéssel megajándékozott engem a kislányunkkal. Soha nem fogom ezt tudni eléggé meghálálni.
Viszont... és itt jön a gond... a szülés nagyon megviselt. Az, ahogy borotválták, ahogy kitágult, ahogy vér, meg minden folyt onnan... Nem megy ki a látvány a fejemből. Noha tudom, hogy ez így természetes. Akárhányszor szeretkezni szeretne, beugrik az a látvány, és nem megy nekem. ennek 5 éve, és azóta havonta 1-2 alkalommal vagyunk együtt. Akkor is úgy, hogy előtte "felkészítem a szerszámot kézileg", és szex közben igyekszem más látványra gondolni. A többi alkalmakkor magamnak intézem el.
A feleségemet, mint mondtam szeretem, tisztelem, soha meg nem csalnám. Borzasztó lelkiismeret furdalásom van, amiért nem tudok igazán a férje lenni.
Mit tanácsoltok? Hogyan javíthatnék ezen a helyzeten?
Köszönök minden tanácsot!
Ez olyan probléma, amit:
- meg kell beszélned a pároddal
- szakember segítsége kell.
Érdekes, ha egy férfi úgy viselkedik mint egy IGAZI FÉRFI akkor már nőnek és kamunak titulálják.
Jegyezzétek meg: nem attól férfi a férfi hogy bunkó, szemét és erkölcstelen, gerinctelen és egy kóbor numeráért még a szomszéd banyát is megke*élné!
16:02 fején találtad a szöget. Az olyan természetes ha egy férfi fingik, böfög, részeg, ocsmányul beszél, félrelép. Csak mert ő férfi. De ha egy nő teszi, akkor azt már elmondják mindennek.
Nem tartom magam férfiatlannak csak azért, mert egyenrangúaknak tartom a nőket. Amit elvárok, hogy ne tegye (lásd fentebb), azt én sem teszem. Amit elvárok (szeretet, tisztelet, hűség) azt én is megadom.
Ennyi (meg egy bembi) :)
Jaj de ritka az ilyen ferfi! Le a kalappal elotted. szerintem fordulj minel elobb szakemberhez, hidd el segiteni fog feldolgozni a tortenteket. A problema h talan eddig nem beszelted igy ki magadbol, es csak orlodsz belulrol a gondolataiddal es a kepekkel a szulo szobarol.
Vigasztalasul irom, h nekem is nehez szulesem volt, ferjem mind vegig ott volt velem, ot nem viselte meg a szules. Mi jartunk szulesfelkeszito tanfolyamra, mutattak videot a szulesrol, tehat ferjem valamelyest kepben volt h mi fog tortenni. De hidd el a fajdalamakat, a vajudast, a szulest egy anya abban a pillanatban elfelejti, mihelyst a kezebe adjak azt a kis csoppseget es a kis csoppseg az anya fele fordul es megfogja az anya kezet. Ennel szebb pillanat nincs is a vilagon. Es onnantol kezdve ahogy no a csoppsegg es naprol napra fejlodik es tobbet tud, ennek reszese lenni, a legjobb dolog. Amikor legeloszor monjda h mami, apa... Na nem is ragozom...
Annak örülök, hogy anatómiailag lehetetlen lesz saját magamat látni alulról szülésnél. Szerintem én is megkattannék a látványtól, hiába vagyok nő.
Férjem pedig csak a fejemnél állhat.
Köszi utolsó hozzászólók!
A feleségem nem igazán veszi észre, mivel a szülés óta ő sem kívánja a szexet. Én meg nem erőltetem. Szemétnek érzem magam, mert ha nem lenne ez a gondom, akkor biztos leülnék vele, hogy mi miatt nem akarja az együttléteket? Hormonális oka van? Vagy velem van gondja? De így behúzom fülem-farkam (na, ez jól jött ki), és sunyi módon lapítok. Legszívesebben felköpnék, és aéáállnék, de nekem pont az jó, hogy nem erőlteti.
Nem szoktam besülni, mert mit mondtam "rákészülök". De az tény, hogy nincsenek már olyan spontán együttlétek, amikor hazajön a boltból, és meg kikapom a kezéből a tescós szatyrot, az egyik kezemmel elhajítom, a másikkal meg lecibálom a ruháját... Na, ez hiányzik. (Nem a tescós szatyor...)
:S nekem is csak a fejemnél állt a férjem a szülés alatt.
Egyébként, nem tudom, de itt valaki írta, h miért erőltetjük a pasikra ezt a gusztustalan dolgot..
Nos, én nem erőltettem. A férjem kijelentette, hogy Ő ott akar lenni velem, ha törik, ha szakad. Megbeszéltük, hogy mindvégig Ott lesz a fejem mellet. Még a köldökzsinórt sem vágta el.. Nem szerette volna, és tökéletesen megértem. Én se szívesen vágtam volna el!!
Egyébként, nem is értem, az én szülésemnél semmi vér nem volt. De komolyan!! Max akkor volt egy kicsi, mikor megszületett a méhlepény, de arra már a férjem nem is figyelt, csak a bébinket nézte egyhuzamban :)
Elég faramuci helyzet ez, mert én a férjemtől elvárnám, hogy elmondja, ha rosszul viselte a szülést, és szex közben azok az emlékek lebegnek a szeme előtt. (Habár, ez fura lenne, mivel mi esetünkben ugye nem látott belőle semmit)
Rosszul esne, az 1000%, de szükségem lenne rá, hogy elmondja nekem. Elmennénk együtt egy szakemberhez, és megpróbálnánk megoldani a problémát.
Egyébként, a feleségednek nem tűnik fel, hogy gond van? Nem tudom, azelőtt milyen volt a szexuális életetek, tehát milyen gyakran voltatok együtt.. de az tuti, hogy a havi 1-2 alkalom nekem nagyon szembeötlő lenne. Tuti megfordulna a fejemben, hogy valami probléma van..
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!