Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem kívánom a feleségem....

Nem kívánom a feleségem. Változhat még ez az érzés?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

35F vagyok, 10 éve élek boldog házasságban. Hűséges vagyok, a feleségemet szeretem, tisztelem.

Az első 5 évben tökéletes volt a házasságunk, aztán megtörtént a mi kis csodánk: terhes lett az asszonykám. Iszonyat boldog voltam, és ő is jól viselte a várandósságot. Mivel veszélyeztetett terhes volt, ezért a orvos megtiltotta a szexet. Nem is érdekelt, eszembe sem jutott, hogy "de rossz nekem", mert a feleségem, és a pici mindennél fontosabbak. Kicsit szégyellősebb lett, de megértettem, és tiszteletben tartottam a kérését, hogy nem akar előttem meztelenül, vagy fehérneműben mutatkozni.

Aztán eljött a nagy nap. A feleségem kérte, hogy legyek bent vele. Nem akarok önzőnek tűnni, vagy érzéketlennek, ezért azzal kezdeném, hogy mélyen meghajlok minden nő előtt, aki természetes úton szül(t). A férfiak odavannak maguktól, hogy ga voltak sorkatonák. Hát a sorkatonaság a 9 hónap terhességhez képest sétahajókázás. És az sem igaz, hogy a t*könrúgásnál nincs rosszabb: a feleségem 16 órát vajúdott, hősiesen. Azóta még jobban felnézek rá. Még arra is volt ereje, hogy engem gyámolítson, mert én bizony jobban odavoltam. Szóval az én édes kis feleségem hosszú szenvedéssel megajándékozott engem a kislányunkkal. Soha nem fogom ezt tudni eléggé meghálálni.

Viszont... és itt jön a gond... a szülés nagyon megviselt. Az, ahogy borotválták, ahogy kitágult, ahogy vér, meg minden folyt onnan... Nem megy ki a látvány a fejemből. Noha tudom, hogy ez így természetes. Akárhányszor szeretkezni szeretne, beugrik az a látvány, és nem megy nekem. ennek 5 éve, és azóta havonta 1-2 alkalommal vagyunk együtt. Akkor is úgy, hogy előtte "felkészítem a szerszámot kézileg", és szex közben igyekszem más látványra gondolni. A többi alkalmakkor magamnak intézem el.

A feleségemet, mint mondtam szeretem, tisztelem, soha meg nem csalnám. Borzasztó lelkiismeret furdalásom van, amiért nem tudok igazán a férje lenni.

Mit tanácsoltok? Hogyan javíthatnék ezen a helyzeten?

Köszönök minden tanácsot!

2011. szept. 29. 14:26
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 A kérdező kommentje:

32, és szerintem ő meg abban a hitben van, hogy őmiatta nincs több szex.

Talán még tisztel is, amiért nem erőltetem. Na ettől a gondolattól érzem magam patkánynak.

2011. szept. 29. 17:43
 52/69 anonim ***** válasza:
35%

Hmm... nekem az fordult meg a fejemben, hogy a Kérdező tuti nő, mert az egész szavajárása, írása nagyon nőies.

Talán egy olyan feleség, akinek a férje nem akar bent lenni a szülésen, ezért a nagy keserűségében feltette ide ezt a kamu kérdést, hogy a többi jövendőbeli anyukát eltántorítsa attól, hogy a párjukat beengedjék a szülésre.

Mondván, ha az én férjem nem jön be, akkor ne menjen be másé se!

Bocs, de ez jut eszembe erről az egészről. Elnézést, ha nem így van, csak szerintem a kérdező nő.

Ha viszont nem nő, akkor nem értem miért istenítik itt ennyien? Méghogy szuper pasi... Igaza van, patkány módon viselkedik! Vajon meddig fog ez a házasság így működni??

Vagy nektek, kommentező nőknek az kell, hogyha a férjeteknek valami nagyon nagy problémája van (pl a szexuális életetekkel) akkor inkább "behúzza fülét farkát", csak maradjon hűséges? Szerintetek ez megoldás? Szerintetek ez gerinces dolog? Szerintem semmivel sem jobb, mint egy megcsalás.

Felnőtt emberek vagytok! Házasok! Elvileg szeretitek egymást, nem? Akkor miért nem adod meg magatoknak azt a lehetőséget, hogy ismét jó legyen a házasságotok?? Kényes a téma, igen, de ha van két normális ember, akik szeretik és tisztelik egymást, akkor egy ilyen problémát is meg tudnak beszélni.

Én inkább azt tisztelném a kérdezőben, ha a felesége elé állna, és megbeszélné vele a problémát, majd elmennének közösen egy orvoshoz, hogy segítsen neki. Ugyanis nem csak a férjnek van szüksége a segítségre! A feleség 5 éve szült..azóta már rég vissza kellett volna, hogy térjen a libidója!!

Ez egy nagyon nagy probléma a házasságotokban, de besöpritek a szőnyeg alá, és onnantól kezdve úgy tesztek, mintha nem lenne ott.

Elnézést a heves vérmérsékletű válaszomért, de kb így ment végbe a fejemben az egész gondolatmenet.. Nem szerettelek volna megsérteni, kedves kérdező!

üdv.

2011. szept. 29. 17:53
 53/69 anonim ***** válasza:
59%

Szia.

Szeretném neked megköszöni ezt a kérdést. Örülök, hogy feltetted.

Én is sokat vitatkozok párommal, hogyha már megcsinálta a gyereket akkor legyen ott a szülés pillanatában is. Nemcsak az örömömben hanem a fájdalmamban is.

Pedig ismerem őt, hogyha meglát egy tűt vagy egy kis vércseppet már vége van. De bejönne velem, mert szeret és tisztel és csodálja azt a 9hónapot, hogy bennem van egy baba.

De ha ilyen érzéseket is kiválthat egy szülés akkor inkább apuka maradjon kint, és bejön helyette más aki fogja a kezem. Mert nekem az meg fontos, hogy ott legyen valaki aki simogat és biztat, hogy mindjárt vége(ha még nem is lesz igaz).

Tényleg köszönöm ezt a kérdésedet, mert megváltoztattad a szemléletemet az apás szüléssel kapcsolatban. És ha ő magától be akar jönni hát jöjjön nem ellenkezek de lehet jobb ha kint maradna akkor is:)

Gratulálok a feleségednek, hogy ilyen jó embert fogott ki:)

2011. szept. 29. 18:14
 54/69 A kérdező kommentje:

Kedves 17:53!

A kommented első részére nem reagálok. Jogodban áll gyanakodni, nőnek gondolni, bár kicsit szarul érzem magam, hogy "nőiesnek" találják a stílusom. Ilyen gyengéden még nem b*ziztak le...

A második részéről meg annyit, hogy sajnos jól látod. Nem baj, hogy nem "istenítesz", elvégre nem is ezért jöttem ide, hanem tanácsért. Az, hogy te nem babusgatva adod elő, hanem adsz pár atyai pofont, elfogadom. Köszönöm, hogy segítettél a tanácsoddal. Sajnos nem tudlak lehurrogni, mert totál igazad van...

2011. szept. 29. 18:16
 55/69 A kérdező kommentje:

Kedves 18:14, aranyos amit írtál.

Sok boldogságot kívánok nektek!

2011. szept. 29. 18:18
 56/69 anonim ***** válasza:
67%

Kedves kérdező! és arra nem gondoltál itt a nagy lelkizés közepette, hogy talán a feleséged mégiscsak érzi, hogy elfordultál tőle? azért ezt elég jól meg lehet érezni. Aztán úgy gondolja, hogy azért van mert kövérebb lett, vagy mert lóg a melle, de téved, mert nem mondod el neki a valódi okot. Ha jót akarsz, először megbeszéled vele.

Én rettentő dühös lennék a férjemre, ha csak lapítana, és jönne itt a hűség dumával, meg hogy ő milyen remek férj, csak épp a lényeget söpri a szőnyeg alá, hogy megundorodott a látvány miatt. Nyilvánvalóan a feleséged is érzi hogy valami nem ok. ezért is lehet visszahúzódó.

De a helyzet az hogy a sok sunnyogás egymás után vonja a többit. Az ő tartózkodó viselkedése sem éppen arrafelé hajt téged, hogy elfelejtsd a látványt, vagy túllépj rajta. Mégis milyen izgalom lehet egy szexuális együttlétetekben? ha semmit sem mert mutatni neked? Sötétben paplan alatt? :) már bocs.

A szád azért van hogy beszélj vele, és ne itt írogass mindenféle megható sztorikat, hogy szegény férj milyen rossz helyzetben van. Megtörtént, Nem tehetsz róla. Arról viszont igen, hogy gyáva vagy és nem csinálsz semmit csak lapítasz. Nem sokban különbözik attól a viselkedéstől, mint aki szeretőhöz jár, és otthon lapít. Nekem legalábbis majdnem olyan megalázó lenne, ha megtudnám hogy a párom egyáltalán nem kíván, csak muszájból van velem, és hogy ilyeneket lát mikor bennem van. Szörnyű. És abban is biztos vagyok, hogy ha egy kis izgalom kerülne végre a dologba, te is elfelejtenéd a látványt, csak mivel a nejed sem nagyon akar semmit, ezért marad ez a posvány. Hát gratulálok.

Bár végül is nem is értem miért vagy úgy kiakadva. Ha a feleséged se akar szexelni, akkor miért akarsz te változni? mire mennél vele? csak azt érnéd el, hogy neked megint jó lenne, de ő meg nem akar. Akkor mégis mihez kezdenél? szóval ezen sem árt elgondolkozni...

33/N

2011. szept. 29. 18:34
 57/69 anonim ***** válasza:
72%
Én is csodálkozom, hogy ennyire odavannak érte. 5 éve szinte undorodva nyúl hozzá, és ahelyett, hogy férfiként lépne,lapul és örül, hogy asszony se akar semmit.És ha nem sikerül orvosolni?A feleséged érzi, hogy nem vonzódsz hozzá, azért nem nyit, 5 éve abban a tudatban tartod, hogy ronda lett szülés után a teste.
2011. szept. 29. 18:40
 58/69 anonim ***** válasza:
59%
nem semmi
2011. szept. 29. 19:04
 59/69 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de tényleg kíváncsi vagyok, mi van ha nem orvosolható?
2011. szept. 29. 20:06
 60/69 anonim ***** válasza:
44%

18:14, 18:34, 18:40!

Szuperül leírtátok a dolgokat!!

Nagyon gáz a kérdező sunnyogása, itt mégis olvadoznak tőle a nők, hogy milyen egy lovag..

Az egy dolog, hogy undorral gondol a feleségére szex közben, meg, hogy szenvedés neki az összes együttlét. Erről nem tehet..

Na de a legmélyebb gerinctelenség, hogy mindez 5 éve megy így!

Ha ennyire tiszteled, meg szereted a feleséged, akkor miért nem tiszteled őt meg az igazsággal is?? Miért nem tiszteled meg azzal, hogy megteszed az első lépést a házasságotok megmentése érdekében??

Minél tovább húzod, annál jobban alázod meg őt.

26/N

2011. szept. 29. 21:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!