A férjem furán viselkedik, bizarr dolgokat művel, jogosan érzem ezt?
Én ezt az egész sztorit elmeséltem a férjemnek, és az volt az első reakciója, h skizofrén a férj.
Én a drogra gondoltam.
Az ötleted nagyon jó, de minél hamarabb lépj, és eleinte férjed tudta nélkül. Próbálj meg szétnézni a cuccai közt. Figyeld őt nagyon. Nézd meg a zsebeit, autóját, fiókjait.. minden kis rekesz, mikor nem veszi észre.
Figyeld a reakcióit, hogy mikor válik agresszívvá.
Mikor úgy viselkedik, mint egy 5 éves, akkor konkrétan mit csinál? Szoktad neki mondani, hogy hagyja abba? Ha igen, arra hogy reagál?
Szia!
Örülök, hogy jeleztél.
Az oké. hogy vannak gondjai, de hogy lehet olyat kérni, hogy szúrd meg a combod késsel? Ez túl túl.....ezt nem tudnám semmivel kimagyarázni.
Nekem is vannak gondjaim, de sose jutna ilyen eszembe szex közben, nem tudom ettől jobb lesz?
Mi a vonzó ebben a férjednek?
Én emiatt aggódok kedves kérdező. Fellehet dobni a szexuális életét sok mindennel, de a kés-vér már nem a normálisba tartozik.
Történt azóta valami? Kért valami furát a férjed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!