Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem furán viselkedik,...

A férjem furán viselkedik, bizarr dolgokat művel, jogosan érzem ezt?

Figyelt kérdés
Régebben nem csinált ilyen dolgokat, de néhány hónapja olyan igényei vannak (szexuális téren), amiktől én kicsit megrezdülök. Néha nagyon gyengéd, máskor agresszív lesz és mindegy, hol vagyunk, azt akarja, hogy azonnal történjen meg. Túl erőszakosan viselkedik, és felvet olyan dolgokat, amik megijesztenek, pl. meg akart szúrni a combomon egy késsel, de csak annyira, hogy pár csepp vér kijöjjön, ezen kívül beállít olyan zenét, amit ilyen LSD partykon vetnek be ha jól tudom, teljesen meg lehet tőle őrülni. Eleinte nem akadtam ki ezeken, de aztán egyre többször fordult elő és bevallom, megrémiszt, mert van, mikor összefüggéstelen dolgokat is mond közben, mintha ő se értené. Olyan is előfordult, hogy elaludt, és másnap egész nap feküdt az ágyban, mintha beteg lenne és úgy viselkedett, mint egy 5 éves kisfiú. Tudom, hülyén hangzik, de elég furán viselkedik mostanában és nem tudom mire vélni. Olyan, mintha nem lenne ott szellemileg. Légyszí mondjatok véleményt, csak én reagálom túl?
2011. szept. 29. 00:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 A kérdező kommentje:
Bocsánat, itt vagyok. Igyekszem minden kérdésre válaszolni. 5 éve vagyunk együtt, 2 éve házasok, én 26, ő 27 éves. Eddig nem voltak vele ilyen jellegű problémák, nem viselkedett furcsán, reálisan gondolkodott. Munkahelye nincs, itthon dolgozik, festő. Mostanában nem megy neki jól az üzlet, ezért gondoltam, hogy ez állhat a háttérben, nem pedig valami sokkal komolyabb dolog, mint amit felvetettetek. Nekem is vannak nehezebb időszakaim, ezért gondoltam, hogy ő is ilyesmin mehet keresztül, bár én nem válok agresszívvá, mikor ideges vagyok. Próbálok neki segíteni, ápolom a lelkét, megpróbálom boldoggá tenni, hogy ne legyen rossz kedve, de nem hat, furán viselkedik. Nagyon sokat gondolkodtam azon, amit írtatok, és nem könnyű ebbe komolyabban belegondolni, ha az ember szerettéről van szó. Ma figyeltem őt, és békés volt, el volt mélyedve a gondolataiban, de mindenesetre nem hagyom ezt annyiban és fel fogok keresni egy szakembert, akitől tanácsot kérek. Elmesélem a problémámat és megkérdezem, hogy mi a teendő akkor, ha esélyes, hogy szed valamit titokban.
2011. szept. 29. 22:35
 62/73 anonim ***** válasza:
ez jónak tűnik, amit írsz, Kérdező. Semmi olyanba ne menj bele, ami rosszul esik, próbáld megbeszélni. Mondd el, nem bírod ezt a durva zenét, nem akarod hallgatni, és a többit is, ami zavar, bánt, vagy épp megijeszt. Próbálj Te zenét választani - szépet, harmonikusat.
2011. szept. 29. 22:44
 63/73 anonim ***** válasza:
12%
kine nya..d a se,,ét azért annyira nepátyolgasd.
2011. szept. 29. 22:47
 64/73 anonim ***** válasza:

Én ezt az egész sztorit elmeséltem a férjemnek, és az volt az első reakciója, h skizofrén a férj.

Én a drogra gondoltam.

Az ötleted nagyon jó, de minél hamarabb lépj, és eleinte férjed tudta nélkül. Próbálj meg szétnézni a cuccai közt. Figyeld őt nagyon. Nézd meg a zsebeit, autóját, fiókjait.. minden kis rekesz, mikor nem veszi észre.

Figyeld a reakcióit, hogy mikor válik agresszívvá.

Mikor úgy viselkedik, mint egy 5 éves, akkor konkrétan mit csinál? Szoktad neki mondani, hogy hagyja abba? Ha igen, arra hogy reagál?

2011. szept. 29. 22:57
 65/73 anonim ***** válasza:
27%
Mást nem tanácsolhatok (ha jót akarsz magadnak) mint hogy, hagyd ott a francba, az ilyen emberek csak visszafognak! Egy visszatartó erő az összes, az ilyen degeneráltakat (nem a drogtól) izolálni kellene az egészséges emberektől, mert csak tönkreteszik azokat is...
2011. szept. 29. 23:01
 66/73 anonim ***** válasza:

Szia!

Örülök, hogy jeleztél.

Az oké. hogy vannak gondjai, de hogy lehet olyat kérni, hogy szúrd meg a combod késsel? Ez túl túl.....ezt nem tudnám semmivel kimagyarázni.

Nekem is vannak gondjaim, de sose jutna ilyen eszembe szex közben, nem tudom ettől jobb lesz?

Mi a vonzó ebben a férjednek?

Én emiatt aggódok kedves kérdező. Fellehet dobni a szexuális életét sok mindennel, de a kés-vér már nem a normálisba tartozik.

Történt azóta valami? Kért valami furát a férjed?

2011. szept. 30. 17:50
 67/73 anonim ***** válasza:
42%
Azt hiszem mindenre megkaptuk a választ,festö! Minden müvész örült valamilyen módon! Komolyan mondom,nem viccelek....
2011. szept. 30. 18:05
 68/73 anonim ***** válasza:
27%
Lehet szobafestő is... Ha jobban belegondolunk Hitler is az volt...
2011. szept. 30. 20:54
 69/73 anonim ***** válasza:
Nem lehet szobafestö,a kérdezö azt mondta hogy otthon dolgozik,a szobafestö semmiképp nem dolgozik otthon! :-)))
2011. okt. 2. 19:53
 70/73 mustafa33 ***** válasza:
4%
Hááát, volt egy bizonyos szobafestő fura hajlamokkal, és mitt dolgozott, bŐrtönben, otthon, Reichstagban, bunkerban.... Máig átkozzák.
2011. okt. 2. 22:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!