Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem furán viselkedik,...

A férjem furán viselkedik, bizarr dolgokat művel, jogosan érzem ezt?

Figyelt kérdés
Régebben nem csinált ilyen dolgokat, de néhány hónapja olyan igényei vannak (szexuális téren), amiktől én kicsit megrezdülök. Néha nagyon gyengéd, máskor agresszív lesz és mindegy, hol vagyunk, azt akarja, hogy azonnal történjen meg. Túl erőszakosan viselkedik, és felvet olyan dolgokat, amik megijesztenek, pl. meg akart szúrni a combomon egy késsel, de csak annyira, hogy pár csepp vér kijöjjön, ezen kívül beállít olyan zenét, amit ilyen LSD partykon vetnek be ha jól tudom, teljesen meg lehet tőle őrülni. Eleinte nem akadtam ki ezeken, de aztán egyre többször fordult elő és bevallom, megrémiszt, mert van, mikor összefüggéstelen dolgokat is mond közben, mintha ő se értené. Olyan is előfordult, hogy elaludt, és másnap egész nap feküdt az ágyban, mintha beteg lenne és úgy viselkedett, mint egy 5 éves kisfiú. Tudom, hülyén hangzik, de elég furán viselkedik mostanában és nem tudom mire vélni. Olyan, mintha nem lenne ott szellemileg. Légyszí mondjatok véleményt, csak én reagálom túl?
2011. szept. 29. 00:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
67%

Hát bizony én is lelépnék.

1 azaz 1 esélyt kapna, azt is csak akkor, ha azonnal orvosi segítséget kér.

2011. szept. 29. 13:17
 52/73 anonim ***** válasza:
33%

Kedves depp81(06:46)!

Magyarázd el nekem kérlek, miért lennék én beteg? Azért mert egy olyan elmének merem a nézeteit vallani, mint John Stuart Mill? Ő vallotta, hogy "Önmagának – saját testének és lelkének – mindenki korlátlan ura." Ezeket egyetemen is tanítják. Semmilyen házasság vagy vallás alapú téveszme nem hatalmaz fel egy másik személyt, hogy az alapvető szférájába beavatkozzon. Ha ez mégis megtörténik, onnantól kezdve az egyén már nem szabad. Egyértelműen már többről van szó mint drogról, van itt már nagyfokú személyiségzavar is. Egy ilyen problémás személlyel eleve nem kellett volna összekötnie az életét. Mivel ez már megtörtént, így egyetlen megoldás maradt, a válás.

2011. szept. 29. 16:11
 53/73 anonim ***** válasza:

Remélem a kérdező mihamarabb jelentkezik, s megosztja sikerült-e valami megoldást találnia.

Vagyunk egy páran, akik szeretnénk segíteni, s aggódunk is érte.

2011. szept. 29. 16:53
 54/73 anonim ***** válasza:
77%

16:11

Valószínűleg elkerülte a figyelmed az az apróság, hogy itt felvetett kérdésekre válaszolunk, és nem kérés nélkül osztjuk az észt.

Te vagy az, aki kérés nélkül véleményez másokat. Aki írt ide valamit, nem azért tette, hogy te eldöntsd, hogy az jó-e vagy sem.

2011. szept. 29. 17:02
 55/73 A kérdező kommentje:
Elnézést, hogy nem írtam, de egész nap dolgoztam és nem tudtam géphez ülni! Nagyon köszönök minden választ, tanácsokat és segítséget, mindjárt írok egy bővebb választ a kérdésekre, de most értem haza és csak azért írok, hogy jelezzem hogy elolvastam, fél óra múlva itt leszek a gépnél és reagálok bővebben. Egyébként az alapján, amit írtatok elkezdtem ma figyelni a viselkedését és egész nap az járt a fejemben, hogy mit titkolhat előlem és hogyan hozzam fel a témát.
2011. szept. 29. 18:10
 56/73 anonim ***** válasza:

17:02

Amit írtam, az még bőven a szabad véleménynyilvánítás kategóriájába tartozik. Mások disszonanciális véleményeivel ellentétben, egy eszmecsere volt, nem ész osztás. Nem állt szándékomban eldönteni, hogy a kérdezőnek mi helyes és mi nem. Egyébként sem tartozom neked elszámolni valóval. Nem te fogod eldönteni, hogy én mit tehetek meg és mit nem.

2011. szept. 29. 19:57
 57/73 anonim ***** válasza:
ma 12:14-nél a pont!
2011. szept. 29. 20:06
 58/73 anonim ***** válasza:
36%

"De egy f@sz itt néhány ember! Adott egy férfi aki kicsit kisiklott (most mindegy, hogy drog, vagy mentális betegség), de ti már rögtön válást emlegettek? Nektek tényleg SEMMIT nem jelent a jóban-rosszban? Istenem csak ilyen nőkkel ne hozzon össze a Sors..."

Jóban-rosszban? Te ezt komolyan el is hitted? Milyen kis naiv vagy... Átlagosan 10-ből 9 házasság válással végződik. Ilyen arányokkal nem is tudom miért nem szüntették még meg a házasságot. A mai világban csak magadra, legfeljebb a gyermekedre (-idre) számíthatsz. Ez esetben is csak a vér szerinti kötődés miatt, már amelyiknél jelent még valamit...

2011. szept. 29. 20:21
 59/73 anonim ***** válasza:
51%

off "Ő vallotta, hogy "Önmagának – saját testének és lelkének – mindenki korlátlan ura.""-és míg ezt gőgösen mondogatod, fejedre esik egy tégla.

ez mekkora tévedés! "egyetemeken is tanítják"...mehehehe

a képen egy saját testének-lekének korlátlna ura látható:

[link]

2011. szept. 29. 21:46
 60/73 anonim ***** válasza:
36%
Ez a kép mit bizonyít? Hogy vannak a saját hányásukban fetrengő alkoholisták? Mi közöd van hozzájuk? Nem az Ő életük? Mindenki azt csinál az életével amit akar. Tudod mit pubikám, köss pórázt a nyakukra vagy verd agyon őket, ha újra inni próbálnának. Még jobb lenne, ha befogadnád a házadba valamelyiket és életvezetési tanácsokat is adnál neki. Egyáltalán mi köze van ennek a szabadság eszmékhez? Nem az eszme tehet arról, hogy vannak olyan emberek, akik nem érettek meg rá. Vannak akik kirostálódnak a rendszerből, de miattuk miért kellene aggódni? Majd lesznek olyanok, akik helyettük is helyt állnak. Ha az én fejemre netán tégla esne, akkor sem lennék olyan ütődött mint te...
2011. szept. 29. 22:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!