A férjem furán viselkedik, bizarr dolgokat művel, jogosan érzem ezt?
Hát bizony én is lelépnék.
1 azaz 1 esélyt kapna, azt is csak akkor, ha azonnal orvosi segítséget kér.
Kedves depp81(06:46)!
Magyarázd el nekem kérlek, miért lennék én beteg? Azért mert egy olyan elmének merem a nézeteit vallani, mint John Stuart Mill? Ő vallotta, hogy "Önmagának – saját testének és lelkének – mindenki korlátlan ura." Ezeket egyetemen is tanítják. Semmilyen házasság vagy vallás alapú téveszme nem hatalmaz fel egy másik személyt, hogy az alapvető szférájába beavatkozzon. Ha ez mégis megtörténik, onnantól kezdve az egyén már nem szabad. Egyértelműen már többről van szó mint drogról, van itt már nagyfokú személyiségzavar is. Egy ilyen problémás személlyel eleve nem kellett volna összekötnie az életét. Mivel ez már megtörtént, így egyetlen megoldás maradt, a válás.
Remélem a kérdező mihamarabb jelentkezik, s megosztja sikerült-e valami megoldást találnia.
Vagyunk egy páran, akik szeretnénk segíteni, s aggódunk is érte.
16:11
Valószínűleg elkerülte a figyelmed az az apróság, hogy itt felvetett kérdésekre válaszolunk, és nem kérés nélkül osztjuk az észt.
Te vagy az, aki kérés nélkül véleményez másokat. Aki írt ide valamit, nem azért tette, hogy te eldöntsd, hogy az jó-e vagy sem.
17:02
Amit írtam, az még bőven a szabad véleménynyilvánítás kategóriájába tartozik. Mások disszonanciális véleményeivel ellentétben, egy eszmecsere volt, nem ész osztás. Nem állt szándékomban eldönteni, hogy a kérdezőnek mi helyes és mi nem. Egyébként sem tartozom neked elszámolni valóval. Nem te fogod eldönteni, hogy én mit tehetek meg és mit nem.
"De egy f@sz itt néhány ember! Adott egy férfi aki kicsit kisiklott (most mindegy, hogy drog, vagy mentális betegség), de ti már rögtön válást emlegettek? Nektek tényleg SEMMIT nem jelent a jóban-rosszban? Istenem csak ilyen nőkkel ne hozzon össze a Sors..."
Jóban-rosszban? Te ezt komolyan el is hitted? Milyen kis naiv vagy... Átlagosan 10-ből 9 házasság válással végződik. Ilyen arányokkal nem is tudom miért nem szüntették még meg a házasságot. A mai világban csak magadra, legfeljebb a gyermekedre (-idre) számíthatsz. Ez esetben is csak a vér szerinti kötődés miatt, már amelyiknél jelent még valamit...
off "Ő vallotta, hogy "Önmagának – saját testének és lelkének – mindenki korlátlan ura.""-és míg ezt gőgösen mondogatod, fejedre esik egy tégla.
ez mekkora tévedés! "egyetemeken is tanítják"...mehehehe
a képen egy saját testének-lekének korlátlna ura látható:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!