Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem furán viselkedik,...

A férjem furán viselkedik, bizarr dolgokat művel, jogosan érzem ezt?

Figyelt kérdés
Régebben nem csinált ilyen dolgokat, de néhány hónapja olyan igényei vannak (szexuális téren), amiktől én kicsit megrezdülök. Néha nagyon gyengéd, máskor agresszív lesz és mindegy, hol vagyunk, azt akarja, hogy azonnal történjen meg. Túl erőszakosan viselkedik, és felvet olyan dolgokat, amik megijesztenek, pl. meg akart szúrni a combomon egy késsel, de csak annyira, hogy pár csepp vér kijöjjön, ezen kívül beállít olyan zenét, amit ilyen LSD partykon vetnek be ha jól tudom, teljesen meg lehet tőle őrülni. Eleinte nem akadtam ki ezeken, de aztán egyre többször fordult elő és bevallom, megrémiszt, mert van, mikor összefüggéstelen dolgokat is mond közben, mintha ő se értené. Olyan is előfordult, hogy elaludt, és másnap egész nap feküdt az ágyban, mintha beteg lenne és úgy viselkedett, mint egy 5 éves kisfiú. Tudom, hülyén hangzik, de elég furán viselkedik mostanában és nem tudom mire vélni. Olyan, mintha nem lenne ott szellemileg. Légyszí mondjatok véleményt, csak én reagálom túl?
2011. szept. 29. 00:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem úgy csinálja h lásd ez világos! Pl pár tablettát be tud venni úgyh ne lásd!

Nézd a szemét! Tág pupilla, az árulkodó és egyértelmű jel.

2011. szept. 29. 00:32
 12/73 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj két lehetöség van,vagy drogozik,vagy kihagy neki az ép elméje ilyenkor,és akkor pedig súlyos elmebeteg,ami szintén nem valami biztonságos,mert egy ilyen pillanatában meg is fojthat például.A lényeg hogy ne várd meg míg valami bajod lesz!
2011. szept. 29. 00:34
 13/73 anonim ***** válasza:
93%
Nem Ritának hívnak véletlenül? Most komolyan...
2011. szept. 29. 00:35
 14/73 anonim ***** válasza:
100%
Ja végülis az is lehet h csak szimolán becsavarodott, de őszintén a skizofrénia sem jobb, mint a drog, nem igaz? A lényeg h tenni kell valamit!
2011. szept. 29. 00:35
 15/73 anonim ***** válasza:
100%
muszáj lesz kutakodnod...
2011. szept. 29. 00:36
 16/73 A kérdező kommentje:
Most nagyon elkeserítettetek :( Mi oka lenne rá? Hónapok óta szednie kell valamit akkor, és én nem vettem észre, ez nagyon nagy gáz lenne. Ha ez igaz, hogyan tovább, mit csináljak? Kérdezzek rá? Nem feltételeznék róla ilyet, mert akármilyen szabadszellemű is, a drogokat távol tartotta magától mindig, mióta együtt vagyunk és nem értem, mi válthatta volna ki belőle, hogy használjon. Meg egyáltalán honnan szerzett volna és mit. Úgy általában a viselkedése nem változott meg annyira, csak kicsit idegesebb talán, hamarabb fel lehet húzni, de ezek a fent említett dolgok inkább akkor jönnek elő, mikor házaséletet élnénk.
2011. szept. 29. 00:40
 17/73 anonim ***** válasza:
33%
hagyd ott
2011. szept. 29. 00:43
 18/73 anonim ***** válasza:
100%
Mert szeretkezés elött dobja be a bogyót! Nem érted? Hiszen te magad mondtad hogy utána meg másnap fáradt meg ugy viselkedik mint egy kisiú! Ez akkor mitöl van???
2011. szept. 29. 00:46
 19/73 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak azt mondom amit már mondtak, vagy drogos vagy elmebeteg. Nem tudom mit lehet tenni ilyen helyzetben, de lehet, hogy le kéne lépned. Ha nem is végleg, de egy darabig költözz valami barátnőhöz, vagy kérj tanácsot valami szakembertől.
2011. szept. 29. 00:47
 20/73 anonim ***** válasza:
91%
Nem baj ha megilyesztettünk,az a jó,csak ilyedj meg mert én ugylátom elég naiv vagy,és még valami bajod esik ezzel a bolonddal,amig ki nem derited mi baja szerintem tartsd magad távol töle!
2011. szept. 29. 00:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!