A férjem furán viselkedik, bizarr dolgokat művel, jogosan érzem ezt?
02:59 te beteg vagy!
Remélem a te párod majd a nyakadat akarja elvágni egy pár csepp vérért... Majd akkor írd hogy "és akkor mi van?" amikor álmodban megszúrkál...
Én első körben egy mély, analitikus, őszinte beszélgetést eszközölnék, amikor lehetőséget kapna ő, közbeszólások és fintorgások nélkül, hogy elmondja, mi hiányzik a szexből, mik a legrejtettebb vágyai. Én el tudom azt is képzelni, hogy simán csak beleunt a szokványszexbe veled és szeretné feldobni. Mondjuk ez a Hannibal Lecter attitűd a vérrel valóban bizarr. A beszélgetésetek során mondd el neki azt, hogy szívesen változtatsz az unalmas szexen, de ismertesd azokat a határokat, amiket nem szeretnél, hogy átlépjen. (Pl szurkálás)
És nem kell azonnal válni és "tíz lépés száz lépés kell, el el el tőled el", hanem beszélgetni, lehetőséget adni, hogy konszolidálódjon ő is, de adni annak is esélyt, hogy az unalomból felrázzátok magatokat. Ha semmit nem finomodik ennek hatására, akkor meg lehet pendíteni a válás esélyét, de ezt is csak annyira, hogy észbe kapjon.
Ha egy vérengző vadállattá válik, akkor persze a szétmenésnek van realitása, de ez, amiket eddig leírtál nem feltétlen válóokok, ha vissza tudjátok egy egészséges mederbe terelni.
Kemény. Sok-sok beszélgetés, majd ha ez nem segít, pszichológus kell neki.
Nem lehet, hogy valami bizonytalan forrásból származó Viagrát használ?
"füvet is 21 évesen szívott utoljára"
Ohh...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!