Letezik, hogy az anyam harmonk közül engem nem szeret? Ha igen, akkor miert viselkedik velem igy?
Állítólag a középső gyerekeknek a legrosszabb a helyzete a családban...
De szerintem ennek nem kéne feltétlenül így lennie, a szülőknek nem szabadna kivételezniük!Nem tudom, miért viselkedik így anyád, de ez nagyon szomorú és elítélendő, ha egy szülő ilyen.Örülj hogy van saját, szerető családod, anyádat meg felejtsd el.Ha nem fogsz vele foglalkozni, talán észre veszi magát.
Még ha Te lennél a legfiatalabb, gondolhatná az ember, hogy téged már nem akart,nem voltál betervezve.De mivel van egy öcséd, ez az ellenkezőjét bizonyítja.Talán a nőkkel nehezebben jön ki, az lehet az ok?
Az lehet szerintem is, hogy a két fiú között vagy lány. Sokan a lánygyereket a mai napig nem "értékelik", nem jut jobb kifejezés eszembe. Plusz a középsőknek sem egyszerű, ezt már több családban is láttam sajnos.
Csak ismételni tudom, örülj a saját családodnak, ezt már sajnos nem lehet meg nem történtté tenni!
En is középsõ làny vagyok, soha nem kaptam szeretetet, egy ölelést. En is külföldön élek odamentem férjhez. Amikor hazalàtogatok olyan hozzàm, mintha mindennap làtna. Annyira hiànyozna, hogy igazàn àtölelem megbeszélném vele a problémàimat. Erzem, hogy taszitàs van benne és mégcsak meg sem próbàlom. Csinosan felöltözök, akkor rögtön dicséri nekem a hugomat és a nõvéremet. Nekem még soha nem mondta azt, hogy csinos vagy szép vagyok. Kivülàllóktól kaptam az önbizalmamat mindig.
Csak a màsik ami probléma, hogy az imàdott lànyai ki nem àllhatjàk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!