Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem furán viselkedik,...

A férjem furán viselkedik, bizarr dolgokat művel, jogosan érzem ezt?

Figyelt kérdés
Régebben nem csinált ilyen dolgokat, de néhány hónapja olyan igényei vannak (szexuális téren), amiktől én kicsit megrezdülök. Néha nagyon gyengéd, máskor agresszív lesz és mindegy, hol vagyunk, azt akarja, hogy azonnal történjen meg. Túl erőszakosan viselkedik, és felvet olyan dolgokat, amik megijesztenek, pl. meg akart szúrni a combomon egy késsel, de csak annyira, hogy pár csepp vér kijöjjön, ezen kívül beállít olyan zenét, amit ilyen LSD partykon vetnek be ha jól tudom, teljesen meg lehet tőle őrülni. Eleinte nem akadtam ki ezeken, de aztán egyre többször fordult elő és bevallom, megrémiszt, mert van, mikor összefüggéstelen dolgokat is mond közben, mintha ő se értené. Olyan is előfordult, hogy elaludt, és másnap egész nap feküdt az ágyban, mintha beteg lenne és úgy viselkedett, mint egy 5 éves kisfiú. Tudom, hülyén hangzik, de elég furán viselkedik mostanában és nem tudom mire vélni. Olyan, mintha nem lenne ott szellemileg. Légyszí mondjatok véleményt, csak én reagálom túl?
2011. szept. 29. 00:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
84%
Ez igen félelmetesen hangzik, én bizony félnék tőle.
2011. szept. 29. 01:01
 22/73 anonim ***** válasza:
100%
hány éves és mióta ilyen? előtte teljesen norm. volt vele együtt lenni?
2011. szept. 29. 01:05
 23/73 anonim ***** válasza:
85%

" pl. meg akart szúrni a combomon egy késsel, de csak annyira, hogy pár csepp vér kijöjjön"

És ha legközelebb jobban is meg akar szúrni? Akkor mi lesz?

Akár drog, akár elmebetegség, valamit sürgősen tenni kell.

Beszélj a háziorvossal és lehetőleg költözz kis időre barátnőhöz.

2011. szept. 29. 01:07
 24/73 anonim ***** válasza:
100%
mondtad neki, hogy te nem szeretnéd ezt csinálni, rosszul esik, ijesztő.. arra mit/hogy reagált?
2011. szept. 29. 01:11
 25/73 anonim ***** válasza:
88%
Eszembe jutott még valami,talán az is lehet hogy valami szektába jár vagy valami ilyesmi,ahol ezeket a hülyeségeket tanulja! ? Mindenesetre ha kiderül mi volt,írd már meg lécci,nagyon kíváncsi lennék rá! Köszike,és vigyázz magadra!
2011. szept. 29. 01:12
 26/73 anonim ***** válasza:
100%

Skizofrénia is nagy eséllyel lehet, ahogy korábban írta valaki. Ilyen bizarr viselkedéssel társulva az is nagyon veszélyes, pont azért, mert a skizofrén ember hangokat hallhat, amik különböző viselkedésekre "kényszerítik". Semmiképp ne engedd, hogy késsel menjen a közeledbe.

Családtaggal nem tudsz erről beszélni? Hátha más is észrevett rajta furcsa viselkedési jeleket.

2011. szept. 29. 01:12
 27/73 anonim ***** válasza:
76%

Jó ég!! Ez több, mint bizarr. Először, ahogy olvastam a kérdésed, azt hittem, valami olyasmit akar tőled a férjed, hogy kötözd ki, vagy mittutom én... De, hogy megszúrhassa a combod??

Egyébként, tényleg van abban valami, h drogozhat. Az is jó magyarázat, h szex előtt veszi be a gyógyszert.

Írtad, h 21évesen füvezett. Másfajta drogot nem próbált ki?

Én nagyon félnék tőle a helyedben. Tuti nem érezném magam biztonságban, ha a férjem meg akarná szúrni a combom egy késsel. :(

2011. szept. 29. 01:25
 28/73 mustafa33 ***** válasza:
75%
Az előzményeket figyeld. Hol járt "az" előtt, mit csinált, kivel volt, menyi idővel előtte ment el vagy jött meg, ha otthon volt hol tartózkodot? Ez a drog gynúra vonatkozott. A skizóra pedig, mitt evet, ivot, szagolt, halgatot, csinált, hol tartózkodot, kivel beszélt, milyen ingerek érték amik kiválthatják a furaságot. Figyeld meg hogy ezek közül ismétlődik e valami azokat az eseteket megelőzve. Ezt kell kielemezni, ebből eredményre jutni lehetőleg szakember segítségével, és utána lépni a lehetőségek szerint - terápia, gyógyítás, válás,...
2011. szept. 29. 01:29
 29/73 anonim ***** válasza:
100%
Ez komoly. Írd meg,hogy mi volt!
2011. szept. 29. 02:17
 30/73 anonim ***** válasza:
100%
van munkahelye? munkáját csinálja rendesen?
2011. szept. 29. 02:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!