A férjem furán viselkedik, bizarr dolgokat művel, jogosan érzem ezt?
" pl. meg akart szúrni a combomon egy késsel, de csak annyira, hogy pár csepp vér kijöjjön"
És ha legközelebb jobban is meg akar szúrni? Akkor mi lesz?
Akár drog, akár elmebetegség, valamit sürgősen tenni kell.
Beszélj a háziorvossal és lehetőleg költözz kis időre barátnőhöz.
Skizofrénia is nagy eséllyel lehet, ahogy korábban írta valaki. Ilyen bizarr viselkedéssel társulva az is nagyon veszélyes, pont azért, mert a skizofrén ember hangokat hallhat, amik különböző viselkedésekre "kényszerítik". Semmiképp ne engedd, hogy késsel menjen a közeledbe.
Családtaggal nem tudsz erről beszélni? Hátha más is észrevett rajta furcsa viselkedési jeleket.
Jó ég!! Ez több, mint bizarr. Először, ahogy olvastam a kérdésed, azt hittem, valami olyasmit akar tőled a férjed, hogy kötözd ki, vagy mittutom én... De, hogy megszúrhassa a combod??
Egyébként, tényleg van abban valami, h drogozhat. Az is jó magyarázat, h szex előtt veszi be a gyógyszert.
Írtad, h 21évesen füvezett. Másfajta drogot nem próbált ki?
Én nagyon félnék tőle a helyedben. Tuti nem érezném magam biztonságban, ha a férjem meg akarná szúrni a combom egy késsel. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!