Trehány a párom néhány dologban! Mit csináljak vele?
Van egy nagyon idegesítő szokása.Állandóan az ágyon eszik, tányér, tálca nélkül.Képes a mézesüveget, ami ragad rárakni az ágytakaróra.Állandóan mondom neki, hogy vigyen már egy tálcát és azon egyen, de nem.Foltos az ágyterítő már és ki sem jön.Nem tudom már mit csináljak vele, mert nagyon dühítő dolog ez.Ja a másik.
Mindent lerak valahova, ha rendet tesz egy helyen két nap múlva megint kupi van mondjuk a szekrényben.
"Vagy amíg meg nem unja, és el nem hagy. "
Ja, így gondoltam én is.
Vagy befejezi az ágyon morzsázást, ha már nagyon unja, hogy mondom, vagy szétmegyünk, mert elküld a francba.
De, hát ez benne van a dologban.
Nekem ez gusztustalan, hogy valaki az ágyban tányér nélkül eszi a szendvicset, meg mézesüveget rak a takaróra.
Nem tudnám szó nélkül hagyni, bár tudom, hogy van, akinek elege lenne, és hozzám vágná a mézesüvegét.
De, akkor sem, bocs!
Ez tényleg nem egy disznóól.
Kérdező, akkor mit vártál?
Megváltozni nem fog (eddig sem tette).
Vagy megszoksz, vagy megszöksz. De szerintem te sem fogsz megváltozni.
Vagy azt gondoltad, hogy adunk egy tuti tippet, amivel KÉNYSZERÍTHETED arra, hogy változzon meg? Miért? Neked is ugyanannyi megváltozni (és elfogadni, hogy ilyen).
Egyébként az igazság valahol a kettő között van. Neki meg kell értenie, hogy bosszant téged ez a dolog, és törekednie kell arra, hogy lehetőség szerint ne bosszantson téged szándékosan. De ez 100%-ig soha nem fog neki sikerülni. Neked pedig engedni kell a rend- és tisztaságmániádból, és elviselni, hogy a párod soha nem lesz tökéletes.
Egy dolot ne csinálj: ne vállald magadra, hogy eltakarítod utána a kupit. Vond be a heti takarításba és rendrakásba, és ekkor rakja el maga után, amiket a héten szétdobált. Jobban fog vigyázni a rendre, ha magának kell elpakolni, és te sem érzed úgy, hogy cseléd vagy, hiszen megcsinálja a felét. A szekrényben meg tök mindegy, mi van, legyen, amit írtam, kapjon külön szekrényt és ne foglalkozz vele. Az ő ruhái lesznek gyűröttek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!