Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Trehány a párom néhány dologba...

Trehány a párom néhány dologban! Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon idegesítő szokása.Állandóan az ágyon eszik, tányér, tálca nélkül.Képes a mézesüveget, ami ragad rárakni az ágytakaróra.Állandóan mondom neki, hogy vigyen már egy tálcát és azon egyen, de nem.Foltos az ágyterítő már és ki sem jön.Nem tudom már mit csináljak vele, mert nagyon dühítő dolog ez.Ja a másik.

Mindent lerak valahova, ha rendet tesz egy helyen két nap múlva megint kupi van mondjuk a szekrényben.

2011. szept. 27. 13:48
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, már akkor is ilyen volt, amikor összejöttetek. Megváltotatni nem fogod tudni, vagy elfogadod igy, vagy otthagyod, felnött embert átnevelni nem lehet.
2011. szept. 27. 13:52
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Vagy elfogadod, hogy ilyen, vagy kalap.

Felnőtt korban az ember nem tud megváltozni, vagy nagyon nehezen. És ha most elkezdenéd megváltoztatni, akkor lehet, hogy nem tetszene neki. Biztos neked is van olyan tulajdonságod, ami őt zavarja. Kompromisszum a varázsszó...

2011. szept. 27. 13:53
 3/23 anonim ***** válasza:
76%
Költöztesd vissza az anyukája mellé. Gondolj bele, ha gyerekeitek lesznek melyik viselkedést választják?
2011. szept. 27. 13:53
 4/23 anonim ***** válasza:
73%

Tarts egy talcat az agy mellett. Gondolom, ha mar bent van az agyban, lusta kimenni erte, meg ha ra is szolsz.

Ne egyetek agyba. Uljetek le egyutt az aszztalnal.

Ne fekudj addig egy agyba vele, mig meg nem tanulja a hazirendet.

2011. szept. 27. 13:54
 5/23 anonim ***** válasza:
50%

Fú, ez tényleg nagyon idegesítő.

És gusztustalan is ez az ágyon evés, és morzsázás.

Én biztos addig mondanám neki, hogy hagyja abba, amíg meg nem unja, és el nem kezd normálisan viselkedni.

Elég toleráns vagyok, de ez tényleg szörnyű.

Elvégre nem egy disznóólban laktok!

Mondjad neki, mondjad és mondjad!

Amíg be nem fejezi.

Ha meg nem fejezi be, akkor lehet, hogy nem is akarja, vagy nincs igénye a normális környezetre.

2011. szept. 27. 13:54
 6/23 anonim ***** válasza:
68%
Készíts egy tálcát az ágy mellé az éjjeli szekrényre és akkor ha szólsz neki hogy tegye kaját a tálcára, csak oda kell nyúlnia :D aztán lehet, hogy megszokja :) az ágytakarót meg dobd ki, merthogy nem jön ki belőle a folt és vetess vele másikat. egy idő után megunja
2011. szept. 27. 13:56
 7/23 anonim ***** válasza:
84%

próbáld ki egy rövid időre hogy mindig mindent eltakarítasz utána, egyiknapról a másikra váltás és többet semmit de semmit (!) nem pakolsz el utána, ha az ágy koszos lesz akor aludj másik ágyban,

ha ettől sem változik akkor nincs remény

2011. szept. 27. 13:56
 8/23 anonim ***** válasza:
68%

Mikor beviszi az ágyba a mézesüveget, vagy a kaját, te fogsz egy tárcát, elé teszed és rápakolod az egészet. Előbb-utóbb valószínűleg ez már őt fogja annyira idegesíteni, hogy inkább megcsinálja magától. Nem vicc. :)

A szekrényes kérdésre: a külön szekrény a megoldás. Az én szekrényemben is kupi van néha, a párom jobban rendet tud tartani a sajátjában, pedig én vagyok a nő. Amikor már nagyon zavaró, rendet rakok és kész. A páromat sem zavarja, nem az ő cuccait dúrom össze.

2011. szept. 27. 14:01
 9/23 anonim ***** válasza:
tényleg az jó ötlet, hogy ne aludj abban az ágyban, amit ő összemocskol. előbb utóbb rájön a szükség és ráébred, hogy a disznóól helyett többet ér ha mellette fekszel.
2011. szept. 27. 14:01
 10/23 anonim ***** válasza:
50%

De én eleve igényt tartok arra, hogy a saját fiókjaimban, a saját szekrényemben a saját cuccaimat úgy pakoljam, ahogy akarom. Ha éppen nincsenek élére hajtva, akkor nincsenek. Próbálna csak bárki is beleszólni! XDD

ma 14:01 voltam.

2011. szept. 27. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!