Szakításunk után teljesen megváltozott. Lehet nő a dologban?
Figyelt kérdés
nem tudom újrakezdeném-e vele de eléggé megváltozott szakításunk után. sokkal többet elmászkál ez meg elbizonytalanít hogy esetleg már nője van ezért nem kezdeményezek. szerintetek? én 24 ő 372011. szept. 29. 16:45
1/19 anonim válasza:
Te szakítottál,vagy ő vele? Ha te,akkor felejtsd el,emlékezz miért hagytad ott.Ha ő,akkor meg felejtsd el szintén,mert nem érdemel meg,az egyetlen fiú aki után én is futni fogok az a kisfiam lesz
2/19 anonim válasza:
Lehet, hiszen szakítottatok. Alapból nem értem, hogy honnan tudod, hogy többet elmászkál?
Nyilván van oka, hogy szakítottatok, de megkérdezheted tőle, hogy szeretné-e rendbe hozni. Akkor majd szól, ha új barátnője van.
3/19 A kérdező kommentje:
én szakítottam a viselkedése miatt. több figyelemre vágytam volna
2011. szept. 29. 17:02
4/19 anonim válasza:
Akkor pedig ne foglalkozz azzal, hogy ő mit csinál, van-e valakije... Add meg az esélyt, hogy boldogok legyetek (külön)!
5/19 anonim válasza:
ne foglalkozz vele. tul fiatal vagy meg. kulonben is ez a pasas tul oreg hozzad. talalj vkit aki jobban hozzad illik. Akinek 37 eves korara nem nott be a feje lagya annak mar sosem fog.
6/19 anonim válasza:
Ha te szakítottál, akkor most miért akarod visszakapni? Azt gondoltad, ha szakítasz, akkor több figyelmet kapsz? Nem értem a logikád. Ha már szakítottatok, honnan tudod, hogy megváltozott, meg elmászkál? Miért érdekel egyáltalán?
7/19 anonim válasza:
Az is lehet, hogy a barátaival, ismerőseivel találkozik, vagy jár edzeni, tanfolyamokra...stb.
De te ezt honnan tudod h eljárkál?
8/19 A kérdező kommentje:
mondta egy közös ismerős
2011. szept. 29. 18:40
9/19 bánomisén válasza:
Természetes, hogy megváltozott, hiszen az élete is változott, véget ért a veled való kapcsolata. Változtass te is, kösd le magad és ne őt sasold, hogy mit csinál.
10/19 anonim válasza:
Hát persze h elmászkál, mert több a szabadideje, vagyis a veled kötött idő most felszabadult.
A közös ismerős azt mondta h nő van a dologban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!