Szakításunk után teljesen megváltozott. Lehet nő a dologban?
Bánom is én! :)))
De ha már feltette a kérdés a kedves kérdező...
Kedves kérdező!
"Uccsó" vagyok! Bánomisén és én kíváncsiak lennénk a bővebb tájékoztatásra, mert már belehalunk a tudatlanságba!
Csak én nem értem a kérdező baját?? Szakított, tehát ha pasi fejjel gondolkodom, akkor végtelenül egyszerű. Szakított, tehát nem kell neki a pasi -> egyedülálló lett a fickó -> szabadság, randizás. Miért nem értik a nők, hogy ha azt mondják, hogy "nem kellesz többet, szakítsunk", akkor a férfi nem fog elkezdeni kombinálni, hogy "hmmm, lehet, hogy azt gondolta, hogy ha ezt mondja, akkor majd arra gondolok, hogy..."?????
Emlékszem egy olyan kérdésre, ahol a hölgy leírta, hogy "Azt mondtam a páromnak, ne hozzon ajándékokat. Nem kaptam névnapomra semmit, miért van ez?"
Lényeg a lényeg, a játszmázás nem szokott működni. sőt, van aki még kifejezetten utálja is.
Jó, hogy megváltozott, és elmászkál otthonról!
Miért ne mászkálna?
Vagy mit kellene tennie?
Otthon ülni, és várni, hogy te eldöntsd, hogy akarod-e őt?
Te szakítottál vele, elküldted, most már ő egy szabad ember, aki oda megy, ahova akar, és azzal találkozik, akivel akar, ha pedig mászkálhatnékja van, akkor mászkál.
Mit vártál?
Te szakítasz, ő meg majd otthon ül és sír utánad?
Vagy arra vár, hogy nagy kegyesen felhívd?
Ez a hajó már elment!
Fogadd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!