Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakításunk után teljesen...

Szakításunk után teljesen megváltozott. Lehet nő a dologban?

Figyelt kérdés
nem tudom újrakezdeném-e vele de eléggé megváltozott szakításunk után. sokkal többet elmászkál ez meg elbizonytalanít hogy esetleg már nője van ezért nem kezdeményezek. szerintetek? én 24 ő 37
2011. szept. 29. 16:45
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
azt nem mondta h nő van a dologba csak h sokat mászkál el
2011. okt. 9. 12:57
 12/19 anonim ***** válasza:
És azt nem mondta, hogy hova mászkál el?
2011. okt. 9. 13:21
 13/19 bánomisén ***** válasza:
Uccsó, nem mindegy, ha már szakítottak? Oda mászkál mindkettő, ahová akar.
2011. okt. 9. 13:28
 14/19 anonim ***** válasza:

Bánom is én! :)))

De ha már feltette a kérdés a kedves kérdező...

2011. okt. 9. 13:32
 15/19 bánomisén ***** válasza:
Uccsó, te tudod, hogy mi van az exével? Én nem. Ergo: vagy a kedves kérdező megkérdezi a volt párját, hogy van-e már valakije, vagy itt halunk meg hülyén :-D
2011. okt. 9. 13:35
 16/19 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

"Uccsó" vagyok! Bánomisén és én kíváncsiak lennénk a bővebb tájékoztatásra, mert már belehalunk a tudatlanságba!

2011. okt. 9. 14:19
 17/19 anonim ***** válasza:

Csak én nem értem a kérdező baját?? Szakított, tehát ha pasi fejjel gondolkodom, akkor végtelenül egyszerű. Szakított, tehát nem kell neki a pasi -> egyedülálló lett a fickó -> szabadság, randizás. Miért nem értik a nők, hogy ha azt mondják, hogy "nem kellesz többet, szakítsunk", akkor a férfi nem fog elkezdeni kombinálni, hogy "hmmm, lehet, hogy azt gondolta, hogy ha ezt mondja, akkor majd arra gondolok, hogy..."?????

Emlékszem egy olyan kérdésre, ahol a hölgy leírta, hogy "Azt mondtam a páromnak, ne hozzon ajándékokat. Nem kaptam névnapomra semmit, miért van ez?"

Lényeg a lényeg, a játszmázás nem szokott működni. sőt, van aki még kifejezetten utálja is.

2011. okt. 9. 14:42
 18/19 anonim ***** válasza:

Jó, hogy megváltozott, és elmászkál otthonról!

Miért ne mászkálna?

Vagy mit kellene tennie?

Otthon ülni, és várni, hogy te eldöntsd, hogy akarod-e őt?

Te szakítottál vele, elküldted, most már ő egy szabad ember, aki oda megy, ahova akar, és azzal találkozik, akivel akar, ha pedig mászkálhatnékja van, akkor mászkál.

Mit vártál?

Te szakítasz, ő meg majd otthon ül és sír utánad?

Vagy arra vár, hogy nagy kegyesen felhívd?

Ez a hajó már elment!

Fogadd el!

2011. okt. 9. 17:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Talán még mindig együtt laktok?
2011. okt. 9. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!