Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Trehány a párom néhány dologba...

Trehány a párom néhány dologban! Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon idegesítő szokása.Állandóan az ágyon eszik, tányér, tálca nélkül.Képes a mézesüveget, ami ragad rárakni az ágytakaróra.Állandóan mondom neki, hogy vigyen már egy tálcát és azon egyen, de nem.Foltos az ágyterítő már és ki sem jön.Nem tudom már mit csináljak vele, mert nagyon dühítő dolog ez.Ja a másik.

Mindent lerak valahova, ha rendet tesz egy helyen két nap múlva megint kupi van mondjuk a szekrényben.

2011. szept. 27. 13:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Á, és ez szokott még csak a kezdet lenni, ennél durvább lesz ez!

Az nem megoldás, hogy nézd el neki, ha szereted, mert az még egy dolog hogy bent eszik, de ha az enyém vmi izgi filmet akar nézni és nem bír magával, beviszi a kaját (pedig én is nagyon nem szeretem) utána a minimum, hogy felporszívóz stb. Mézesüveget még a szoba közelébe se engednék....

Nem tudom, ez sajnos előzetes anyai nevelés kérdése. De jó 5let lehet, hogy mellékészítesz egy tálcát, ha eszik; és a mézes vagy egyéb ragadós dolgoknál pedig kérd meg ne vigye be, mert összeragacsol vele mindent.

2011. szept. 27. 14:03
 12/23 anonim ***** válasza:
75%
ez nem rendetlenség, trehányság , úgy hívom ,hogy a tárgyak szabadsága :)
2011. szept. 27. 14:05
 13/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Mikor még nem éltünk együtt akkor is csinálta és akkor is dumáltam érte.Jó ez az éjjeli szekrényre tálca tevés.Kifogom próbálni.Ja a morzsákat azt összeszedi az a röhej.De ami folyékony...
2011. szept. 27. 14:05
 14/23 A kérdező kommentje:

Na igen a szülői nevelés hiánya az biztos....

A mézes üveget sunyiban viszi ám be.Én is szoktam az ágyon enni TV közben néha, de én tálcán meg tányéron és nem azt várom el hogy ne egyen ott soha, hanem hogy ne a tenyerén szervírozza a kenyeret meg egyebeket.

2011. szept. 27. 14:10
 15/23 anonim ***** válasza:

Engem nem enged a párom se tárcával se semmivel enni az ágyon. Ritka tisztaság és rendmániás, csak a kijelölt terülten lehet enni, inni, számítógépezni...

Nem vagyok rendetlen fajta, de amit a párom csinál férfi létére kiakasztó:D (de azért jobb mintha mocskolna:D)

Megváltoztatni nem fogod. Ez biztos.

2011. szept. 27. 14:12
 16/23 A kérdező kommentje:
Utolsó.Nah én mondjuk azt sem bírnám, de néha jó lenne:D
2011. szept. 27. 14:17
 17/23 anonim ***** válasza:
14:05 ez nagyon jó, a tárgyak szabadsága :-DDD
2011. szept. 27. 14:20
 18/23 anonim ***** válasza:
53%

Fogadd el, hogy ilyen.

Ha neked fontosabb az ágyterítő, jobban jártok egymás nélkül. Az csak egy tárgy. Kidobod, veszel egy újat, esetleg olcsóbbat, amit gyakran le lehet cserélni. Ennyi.

Lehet, hogy a köv. pasid még a porszemeket is rendberakja majd, mellette meg idegbeteg lesz, és jól megver néhányszor. Melyik jobb?

Ha annyira zavar a szekrényben a kupi, legyen külön szekrénye, és abban azt csinál, amit akar, ahogy te is a tiedben.

Ha nem megy, másik pasi után kell nézned.

2011. szept. 27. 14:26
 19/23 anonim ***** válasza:

*Ne fekudj addig egy agyba vele, mig meg nem tanulja a hazirendet.

Hú, ez aztán a kemény fellépés!!!! Egy gond van vele: magammal is kiszúrnék. Viszont annyira hülye nem vagyok, hogy magamat szivassam.

*Engem nem enged a párom se tárcával se semmivel enni az ágyon.

Ezt se értem. Mi az, hogy "nem enged"? Ki ő, valami zsarnok? Vagy börtönőr?

Hogy lehet tilos valami egy KÖZÖS OTTHONBAN az egyik fél számára? (Akárkié a lakás, ha megtiltasz a másiknak dolgokat, soha nem fogja otthon érzeni magát!)

2011. szept. 27. 14:31
 20/23 anonim ***** válasza:

*Mondjad neki, mondjad és mondjad!

Amíg be nem fejezi.

Vagy amíg meg nem unja, és el nem hagy.

De akkor már egyszerűbb és tisztességesebb belátni, hogy nem tudtok együtt élni, és szakítani normálisan.

2011. szept. 27. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!