Miért kamuzik egy-két dologban a barátom?
a barátommal 4hónapja járunk. és vannak apró füllentései...és mindig mondja hogy nem hazudik és szeret, és higgyek neki... de folyamatosan ugyérzem hogy átver...és félek és talán nemis tudok bízni benne.
De szeretem:( hogyan szeressek ki belőle?
hogy mikben kamuzik nem akarom elmondani, olvassa az oldalt.
mondtam már neki, h ne kamuzzon...aztmondja bízhatok benne, és szeret és nem b*ssza át a fejem... de aprókat füllent, pl regisztrálások oldalakra meg ilyenek...és nekem ez rosszul esik, persze letörli magát, de az okok miatt mindig kamuzik.
szeretem...és nem akarom elveszíteni...de nem akarom hogy hülyének nézzen...azt akarom hogy érezze hogy elveszíthet. MIT TEGYEK??????????
abban nincs semmi rossz,hogy ha valaki regizz egy két oldalra én is ebben hibáztam anno idején...és hidd el ha meg akarna csalni akkor megteszi 4hopaja vagytok együtt az még friss kapcsolat van időtök arra hogy rájöjjetek ki kinek mennyire fontos.
A bizalom az amit fenn kénne tartanod tudom nehéz...de mondd a szemébe ,hogy ha megcsal..akkor vége..de nem mond ki többször és ne vágd a fejéhez..minnél többször vágod ezt hozzá akkor ezt elöbb utobb megteszi.
Szerintem félelemre semmi ok. csak túl parázod!!
Üdv :angel(*.*)
1hete jártunk elmondta, bevallotta hogy regisztrált egy társkeresőre de megadta nekem a jelszavát ... nemvolt benne semmi, kép sem róla.
aztmondtazlrt tette mert akkor még nemvolt belém esve... csak bejöttem neki és azt érezte kikosarazom és nem érezte biztosnak velem a dolgot, de a mai napig ezt irja:
"volt a kapcsolatunk elején pár kicsi hibám de senki nem tökéletes.és semmi olyat nem tettem mert nem csaltalak meg nem is terveztem soha és nem is foglak
*és nem kamuzok és az érzéseimről se kamuztam
*mert igenis komolyak az érzéseim irántad"
A TÁRSKERESŐRŐL NEM TUDJA MAGÁT LETÖRÖLNI, ÉN SE HITTEM EL KIPROBÁLTAM A FIÓKJÁVAL ÉS AZT IRJA KI H "A TÖRLÉS ÁTMENETILEG SZÜNETEL" DE NEM HASZNÁLJA, BE SEM LÉP
sziven ütött a dolog... Velem pont ez a szitu most. És leírom a tapasztalatomat, csak, hogy tudd, ez is egy lehetőség.:((
Nekem detto ezt a maszlagot nyomta be barátom. Regisztráltam egy csaj nevében és bevette. Flörtöl a csajjal, szédíti, érdeklődik, stb. Szóval figyelj oda a párodra!
Persze ez a te esetedben nem biztos, hogy így van, de legyél óvatos. Én az esetemből levontam a tanulságot, és aki kamuzik, akár kis dolgokban is, az nem megbízható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!