Hogyan béküljek ki barátom anyjával?
2 éve járunk fél éve költöztünk össze.Tudni kell,hogy én nagyon nem akartam a szüleihez költözni egy idegen házba,de mindenáron a barátommal akartam lenni.Jobb lett volna albérletbe menni de mindketten tanulunk még nem volt sok pénzünk sajnos,ezért úgy gondoltuk ideiglenesen jó lesz.
Anyukájával sose bírtuk egymást,aztán az utóbbi időben egyre feszültebb lett köztünk a viszony.
Most már belátom,hogy főleg én voltam a hibás.
Amikor odaköltöztem elhatároztam,hogy nem hagyom magam kihasználni,gondoltam jobb lesz már az elején tisztázzuk,hogy engem nem fog ugráltatni itt senki.Ha mondott valamit,takarítás mosogatás stb. soha nem segítettem,ez hiba volt már látom,pedig nem kért sokat.Azt akartam,hogy ne mondja meg mit tegyek hanem én magamtól csinálom amit kell.Elvégre nem az én anyám,hogy dirigáljon.Egyre gyakrabban lett veszekedés emiatt
végén már minden apróság miatt balhézott velem,például égve hagyott villany meg ilyenek,én persze
mindig visszaszóltam amikor inkább hallgatni kellett volna.Barátom ezekből a vitákból mindig kivonta magát persze próbált minket békíteni de hiába.Most legutóbb nagyon durván összevesztünk,megmondta nekünk,hogy most már nem maradhatok tovább ott.
Tudom ezt elszúrtam.
Sajnálom,hogy így alakult,szeretném helyrehozni.
Most mit csináljak?
Ha nem kérsz bocsánatot, akkor szerintem már el is kezdheted a csomagolást.
Nem tanultál az eddigi hibáidból? Beláttad, hogy főként miattad alakult így a barátod anyjával a kapcsolatod, mert hibáztál. Ha az ember bocsánatot kér valamiért, amiben hibázott, az miért lenne megalázkodás?
Ha erre sem vagy hajlandó, szerinted hogy bocsáthatna meg neked?!
Vegyetek viragot, vagy valami ajandekot, es azzal alljatok elebe, es kerjel bocsanatot!
Te bekoltoztel oda, es ez az asszony befogadott a sajat otthonaba, tehat elfogadott es vallalta azt, hogy turelmes lesz, es segit benneteket stb. Ne legy buszke, a baratod edesanyja, es tekisd ugy, mintha a sajat mamadtol kernel bocsanatot, hiszen fozott is ratok, tehat ez a minimum amit megtehetsz, es megis kell tenned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!