Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl nagy kérés az asszonytól,...

Túl nagy kérés az asszonytól, hogy hetente 2x takarítson legalább?

Figyelt kérdés
Én is megcsinálom ha ráérek,de szerinte tisztaságmániás vok.Őt nem zavarja ha áll por mindenhol.
2009. ápr. 26. 17:10
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
68%

Részemről egy férfi akkor akarja majd beosztani az időmet helyettem (gyerkőc mellett otthon vagyok még) ha átprésel a farkán egy kugligolyót.

Mindazonáltal: ahol hasonlítunk, erősebbek leszünk, ahol különbözünk, ott meg gazdagabbak. Nálunk ennyi, az élni és élni hagyni a boldogság titka, nem több.

Ennek jegyében tanácsom kérdezőnek: ha úgy érzed, VELED nem foglalkozik a párod, akkor beszélj vele erről. Ha úgy érzed, hogy a lakással nem foglalkozik, de veled igen, akkor ne csinálj belőle személyes sértődést a lakás nevében.

Ha tudtok beszélni, akkor ezt a kérdést egymással kéne megvitatnotok. Ha meg nem tudod (tudjátok) ezt hogy kell, akkor meg nem együtt éltek, hanem egymás mellett.

Írod: szereTTed. Tehát már nem..? Mert ezt is el lehetne mondani, hogy nincs szerelem már, és nem tisztellek egyáltalán. Gyávaság nem beszélni egymással.

2009. máj. 2. 10:25
 62/68 anonim ***** válasza:
68%
Az túl nagy kérés lenne, ha ő kérné tőled ugyanezt?
2009. máj. 3. 10:11
 63/68 A kérdező kommentje:
Nem kell tiszteljetek és diplomám sincs csak érettségim.Biztos h egy mezei bunkó vagyok mert minimális elvárásaim vannak.Heti 2x1 óra.Nehogy beleszakadjon a sok egyenjogú emancipált nő.
2009. máj. 4. 18:29
 64/68 A kérdező kommentje:
Részemről akkor okoskodjon egy nő ha felnyom magának egy kugligolyót.
2009. máj. 4. 19:00
 65/68 anonim ***** válasza:
74%

Óh, hidd el, olyan is van, én már láttam hasonló videót :D

De, ha végig olvasod a hozzászólásokat, láthatod, hogy itt nem arról beszéltünk, hogy ki mibe szakadna bele.

Arról, hogy nem minden családban ugyanúgy oszlanak meg a feladatok. Rendszerint ezt házasság előtt megbeszélik, főleg mert jobb esetben előtte össze is költöznek.

Tudom hogy sok volt a támadó válasz, de te sem próbáltad megérteni a nem támadókat.

A feleségeddel ülj le, és beszéljétek meg, mert mi itt ezt úgysem látjuk át.

Azt meg vedd észre, hogy nincsenek kifejezetten nők és férfiak. Emberek vannak. Akik sokszor lusták, trehányak, hol dolgosak, vagy csak lelkesek. Mindenki mást csinál szívesebben, és kevésbé szívesen.

Nem arról van szó, hogy milyen a végzettséged. Még Phd-vel is el lehet mosogatni.

Valószínű, mindenki, aki ide írt valamilyen formában, de maximálisan kiveszi a részét az otthoni munkákból. Hogy ki hogyan, az az ő döntése. Csak fogadd el, hogy nem mindig megy minden úgy, ahogy a nagy könyvben.

Valószínű meg lettél bántva, ezért fogadod nehezen a kritikát. Miért nem írod le, ha akarod, pontosabban, hogy mi a baj. Majd mi kérdezünk, ha nem tiszta.

Bár, mivel itt az egész életedet is leírhatnád, akkor se tudnánk pontos választ adni, hisz ez egy nézőpont, a legjobb az lenne, ha megbeszélnéd otthon vele, ezt a vitát meg hagynád, hiszen beláthatod, soha nem lesz vége.

No persze azt se felejtsd el, hogy ha valamit el akarsz érni, ha valamit olyanra akarsz megcsinálni, ahogy neked tetszik, tedd meg, mert senki más nem fogja megtenni helyetted. Bármiről is van szó, az csak akkor lesz úgy, ha te teszel érte. Még ha milliónyi ideje is van, más nem fog meg se mozdulni a te álmaidért, vágyaidért, akármekkora apróságról is van szó. Ez ilyen.

2009. máj. 5. 08:06
 66/68 anonim ***** válasza:
80%

Takaríts fel magad, ha téged zavar.

35/f

2009. máj. 5. 21:45
 67/68 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem a takarítás a lényeg ebben a kérdésben, hanem az az idióta férfiúi hiúságod sérült és arra keresel önigazolást.
2009. máj. 5. 21:56
 68/68 anonim válasza:
82%

szia

én kismama vagyok-félúton a gyerek felé. azelőtt étterembe dolgoztam, heti 3 ill 4 napot, de akkor 18 órát. épp ezért sokat is aludtam, de a délutáni sorozatig mindíg megoldottam a napi teendőim. most hogy itthon vagyok kismamaként, szinte ugyanúgy dolgozom, csak nem fizet senki :) amig a pocakom nem akadályozott- szóval úgy végezhettem munkát mint bármely nő- mindent megcsináltam a ház körül, mert a párom dolgozik, és még van két szülői ház ahol segítenie kell -kerti melók. tulajdonképp semmi más dolgom a főzés taki mosás stb-in kívül, de néha úgy érzem a nyakamba van minden, és jól esne egy kis segítség.

szerintem ez egy ördögi kör. a nőnek is kell a segítség, meg a férfinak is. persze nem tvzek főzés helyett max közben. de sorozatot is úgy nézek mostanság hogy összekötöm a portörléssel, meg felmosással, reklám alatt meg porszívózok. szóval nem kifogás a sorozat...

tulképp egész héten takarítok, nagytakaritás meg havi egyszer van (tele van a ház tükörrel-pucolás, felmosni az elmozdíthatók alatt meg ilyenek,)

nem vagyok takimániás de szeretem a rendet mert megnyugtat, a kupi meg idegesít. nagyon pici a házunk, ezért sosincs semminek helye és mindíg pakolok, de nem kötöm fel magam ha nem végzek estére.

heti 2 taki? nem tudom... attól függ mit tartalmaz. nekem minden napra van

2009. máj. 6. 00:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!