Túl nagy kérés az asszonytól, hogy hetente 2x takarítson legalább?
22:42-es és 20:53-asnak: szerintem kár ez a harc az otthon lévő anyukák és a magukat szétdolgozó nem gyerekesek között: egyformán nehéz. Azért a 24 órás munkaidőből nem egyformán nehéz a 24 óra. Az egész élet 24 órás munka...
Engem is tolt már le nyelvtanár, hogy megértené, hogy nem annyit készülök, ha gyerekem lenne, de így... Kikértem magamnak. Akinek nincs gyereke, azt jól ki szokták használni, mivel "úgyis ráér".
Ugyanakkor szülőnek lenni is fárasztó, de talán nem csak fizikailag, hanem mert kicsit beszűkül a világ. Bár van kétgyerekes barátnőm, aki már az eggyel is folyton fáradt, nyúzott, elhanyagolt, túlterhelt volt, anyám meg 6 gyerekkel valahogy élvezte a dolgot... Nem vagyunk egyformák (ez aztán az újkeletű bölcsesség!:-)).
Én megértem a kérdezőt, nekem a lakás tisztántartása ugyanolyan fontos, mint ahogy a testemet, meg a ruháimat tisztán tartom. Én is sokat dolgozom, de bármilyen későn jövök haza, ha azt látom, hogy kosz van, akkor addig nem ülök le, míg ki nem takarítottam.
De nem mindenki egyforma, a párod meg biztos más dolgokat csinál szívesen, pl. süt, főz stb.
"egészséges kosz van nálunk"
Milyen az az "egészséges kosz", már bocs??
Igy mar mas a dolog, hogy gyereketek sincs, es meg a kajat is rendelitek, dolgozni sem dolgozik mindennap.
Hat nezd, ami nem tetszik neked, arra kerd meg, hogy tegye rendbe legyen kedves! De beszelj kedvesen, es koszond meg, hidd el ugy megfogja tenni a takaritast!
De nem ugy, hogy azt mondod neki, hogy ne nezd mar a hulye sorozataidat du. 4-tol! Igy, ebben a stilusban meg egyszer sem fog neked kitakaritani nemsokara.
Ha pedig lustacska, akkor jol gondold meg, hogy lesz-e gyereketek, mert akkor nem lesz konnyu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!