Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl nagy kérés az asszonytól,...

Túl nagy kérés az asszonytól, hogy hetente 2x takarítson legalább?

Figyelt kérdés
Én is megcsinálom ha ráérek,de szerinte tisztaságmániás vok.Őt nem zavarja ha áll por mindenhol.
2009. ápr. 26. 17:10
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
63%

A biciklimet én raktam össze az emeletes ágyat is, a zárat is mindig én cserélem, konektort is tudok csinálni és a lámpát is én csináltam meg. Falat is én festem, a szekrényajtaját is én csináltam meg és a csapokat is.

Tehát akkor egy nősoviniszta, eltorzult férfias nő vagyok?

2009. ápr. 30. 16:16
 52/68 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem már egy kicsit eltértünk a témától. Nem is kicsit. Átment a dolog személyeskedésbe, meg sértegetésbe. Minden háztartásban másképp oszlanak meg a feladatok, ezt a pároknak kell eldönteni, hogy hogyan.

Én nő vagyok, és szeretek takarítani. Na és?? Ezért majdnem leharaptátok itt a fejemet.

Attól, hogy becsavar valaki egy izzót, vagy összeszerel valami egyszerűbb dolgot, még nem lesz belőle férfi, és fordítva: nyilván a férfiak is be tudják kapcsolni azt a fránya porszívót.

DE valószínű, hogy a kérdező kapcsolatában a hölgy kevesebbet vállal a házimunkában, azért van vita közöttük. Ha jól értelmezem. És ez már nem egyenlő munkamegosztás.

2009. ápr. 30. 16:50
 53/68 anonim ***** válasza:
81%

Ha jól értelmezem,Te vagy az aki szigorúan nemekre osztottad ki mit csináljon.

Senkinek semmi baja nincs avval,ha valaki szeret valamit csinálni, de te arról beszéltél, hogy az helytelenül cselekszik, aki nem úgy teszi ahogy te gondolod.

Minden család döntse el maga,mit akar és hogyan csinálni senkinek semmi köze hozzá. Nem értek egyet avval, mikor valaki becsmérlően beszél olyanokról akik nem úgy gondolkoznak mint ő.

2009. ápr. 30. 17:54
 54/68 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem kéne egy új kérdés, miért szeretnek az emberek beleszólni mások magánéletébe.
2009. ápr. 30. 17:56
 55/68 anonim ***** válasza:
78%
Talán az asszonytol kérdezd meg,ne tőlünk..:)))))Én akkor porolok,ha poros a polc..:) de néha akkor sem,ha nincs időm rá...és teszünk rá,ha poros a polc,nem létkérdés..:)))
2009. ápr. 30. 20:43
 56/68 A kérdező kommentje:
A 16.50-es legalább korrekt,nem sérteget.Miért vettem el?Mert szerelmes voltam bele.Vagy ez is baj?
2009. ápr. 30. 20:54
 57/68 anonim ***** válasza:
50%

Tényleg nincsenek női és férfi szerepek? Hmmm...

Mit szólnál, ha holnaptól a férjed a szoknyádat kezdené hordani, és lakkozná a körmét?

Hát miért, tangát már némelyik pasi hord, meg van, aki szőrteleníti a lábát, mellkasát. Hát milyen férfi az ilyen? Innen már csak egy lépés a harisnyatartó.

Tudom, durva túlzás, de szomorú, hogy nem vesszük észre, milyen rohamléptekben torzul a világ!

Nincsenek női és férfi szerepek? Sajnos lassan tényleg nincsenek. Éppen az itt több hölgy által felvázolt viselkedés miatt. Lassan Férfiak és Nők sem fognak létezni, mármint a szó klasszikus értelmében.

A Nő igenis a melegséget, a Férfi pedig az erőt kellene, hogy képviselje a családban! Gondolj a szüleidre, nagyszüleidre! És nézd meg, napjainkban mennyi a boldogtalan párkapcsolat, mennyi a válás!

Csajok, komolyan, milyen igényes nő az, aki nem takarít, meg nem csinálja meg a házimunkát? Baromi férfiasnak érezheti magát mellettetek a férjetek egy hétvégi mosogatás után :)) Az enyém nem csinálja meg, viszont keres egy csomó pénzt, és meg tud javítani itthon mindent.

Emancipáció ide vagy oda, a "háziasszony" szót úgy tudom, még nem törölték ki a szótárból.

A nőknek mindig is többet kellett vállalniuk, többet is bírunk, így lettünk kitalálva.

Valaki korábban kérdezte, hogy van-e szakmám. Van, nem is egy, meg diplomám is van. És dolgozom is, meg gyerekem is van.

És kitakarítok itthon, amikor kosz van, kisülne a szemem a szégyentől, ha nem tenném meg. És nem esik le a gyűrű az ujjamról.

És most meg lehet nyomni a piros kezecskét :)

Csók.

2009. ápr. 30. 22:32
 58/68 anonim ***** válasza:
69%
Ma már mindenkinek diplomája van, attól még lehetsz egy tehetségtelen ember.
2009. máj. 1. 01:00
 59/68 anonim ***** válasza:
40%

Egy újabb ócska próbálkozás, hogy megsérts :))

De tetszik, éppen ráérek, mert tegnap takarítottam, és ma semmi dolgom :)) wááá :))

Nem érzem magam tehetségtelennek, az egyik legkreatívabb munkaerőnek számítok a munkahelyemen. Épp tegnap kaptam csak úgy priviben a főnökömtől egy üzit, hogy maximálisan meg vannak velem elégedve. Na ezt add össze! Ugye, bele se fér abba a szűk kis tyúkagyadba, hogy nő létemre esetleg több poszton is meg tudom állni a helyem?

Szánalmas koszfészek vagy, mit akarsz bizonygatni? Hogy szerinted a férjed dolga a házimunka? Oké, legyen így nálatok, te meg ragaszd fel a műkörmöd, és vigyázz, le ne törjön, amikor beszállsz a szoláriumba! :)) Mert - feltételezem - te meg ettől érzed magad nőnek. Sok boldogságot!

2009. máj. 1. 08:58
 60/68 anonim ***** válasza:
50%
Egyébként nincs "mindenkinek" diplomája, miről beszélsz?
2009. máj. 1. 09:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!