Túl nagy kérés az asszonytól, hogy hetente 2x takarítson legalább?
Utolsó:
Igazából a legutolsó mondatod tetszett, az egész hozzászólásod nem
Ti így egészítitek ki egymást. És mindenki máshogy. Ezeket nem árt az elején kitapasztalni, tisztázni.
Nem bírom, ha a vőlegényem mosogat, mert minden edény koszos marad. szeretek varrni, kötni, imádok főzni, azt meg még jobban szeretem, ha ízlik valakinek a főztöm. Csak én tudok kézzel mosni (nincs mosógép az albérletben), csak én veszem rá magam wc pucolásra. Nem szeretek rendet rakni, kv-t főzni. És még sorolhatnám. Nem azért teszem meg azt, amit megteszek, mert női munka, hanem mert vagy szeretem csinálni, vagy csak én csinálnám meg. Nő létemre iszonyú rumlis vagyok.
Fontos az összhang, az már mindegy, hogy milyen.
Ha meg a csaj ért jobban a műszaki dolgokhoz, és a férfi szeret takarítani, mosogatni, akkor csinálja mindenki azt ami megy neki.Nem ilyesmiktől lesz valaki férfias vagy nőies.
Főleg az a durva, mikor lenézéssel beszélnek azokról akik másképp csinálják.
Ahol nincsenek ilyen mereven a szerepek,gyakran ott a legboldogabban a párok.
Ha koszos egy lakás, ugyanannyira a férfi hibája minta nőé.
34/f
Milyen már ez a reprodukciós cucc, nincs semmi normális szakmád, hogy ilyenre gondolsz?
Rengeteg remek női szakember van mindenféle területen. Ha neked semmi tehetséged semmihez, és az életed fő céljának a mosogatást tartod, ha ez nem lenne meg neked, akkor csak a szaporodáshoz lennél jó akkor hajrá.
Ha azt vesszük a pasik sokkal többször vannak csak reprodukciós meg szexuális örömszerzési segédeszköznek tartanak.
Mindig azt mondom, hogy vigyázni kell a rendre, azzal sok időt, és energiát meg lehet spórolni.
Ha ragaszkodsz a heti két alkalomhoz, csináld te egyszer, egyszer pedig ő.
Ugyan így mindennel, felváltva főzés, mosás, vasalás, elvégre a nő nem cseléd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!