Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szüleim nem engedik meg az...

Szüleim nem engedik meg az ott alvást, hogy tudom őket rávenni?

Figyelt kérdés

18 múltam, párommal lassan 6 hónapja leszünk együtt, régebben már felhoztam neki az ott alvást, akkor hallani se akart róla, mert majd pár hónap múlva, letellt a pár hónap, ma felhoztam neki, és rögtön NEM volt a válasz, és még hallani se akarja, korainak tartja, meg a többi szokásos szöveg lyenkor.

Hogyan tudnék rá hatni???

Tudom gyenge kifogás,hogy másoknál megengedik, de annyira irritáló, hogy nagykorú lettem, a saját kis életemet had éljem, de mindent megtiltanak, még ha bulizok se maradhatok kinn sokáig.

Normális ez????

2011. szept. 21. 15:13
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
Akkor az én szüleim borzasztó erkölcstelenek. Eleve mindketten újraházasodtak. Tehát anyámban is járt már apám előtt valaki, fú micsoda bűn, nem is tudom apámnak hogy volt hozzá gusztusa. Engem meg 16 évesen 3 hónap után már bőven engednek a 23 éves barátomnál aludni, és ő is bármikor itt alhat. Nem is nagyon szoktunk külön aludni, ő innen megy dolgozni, vagy én tőle megyek iskolába. Már megszoktuk, el sem tudnám máshogy képzelni. Az más kérdés, hogy 3 hónap után kérdeztem meg őket először az ottalvásról és egyből engedték is, de előtte is ugyanúgy együtt aludtunk első perctől kezdve, csak akkor úgy tudták, hogy a barátnőmnél alszok. És tényleg nem csak a szex miatt lehet együtt aludni. Már másfél éve együtt vagyunk, nem is szexelünk minden nap, pedig minden nap együtt alszunk. Nekem fontos, hogy átöleljen éjjel, fogja a kezem, reggel úgy ébredjünk, hogy egymásra mosolygunk. Szexelni meg akármikor akárhol lehet. Itthon is, akkor is, ha a szüleim az ajtóm előtt járkálnak el. Ezzel ők is tisztában vannak, ha tiltanának az csak rosszabb lenne. 17/L
2012. jan. 2. 13:51
 52/54 anonim ***** válasza:
9%
Itt nem csak a szexről van szó, hanem arról amit a kérdező problémának vet fel, hogy miért nem élheti a saját életét ?Továbbra is az a véleményem, ha valaki 18 elmult és TARTÓS kapcsolatot ápol, akkor nyilván való,hogy szükségszerű velejárója,de ma ez, holnap az ez nálam nem jön be. Élheti a saját életét saját lakásba és saját pénzéből !
2012. jan. 2. 14:11
 53/54 anonim ***** válasza:
Na ezért van sok szingli akik csak ...járnak össze,mert kénytelenlenk otthon élni lehúzós szülőkkel de kapcsolatot nem mernek kialakitani mert hogy azt nem lehet a szülők házában,sajnos van akik még negyvenévesen is csak alkalmi szeretőkhöz járnak kielégülni,ja és akik a szülőkekkel élnek és házasok nem oknélkül válnak el mindig.
2012. jan. 4. 17:35
 54/54 anonim ***** válasza:

Élheti a saját életét saját lakásba és saját pénzéből !

Könyörgöm millióan nem tudnak saját lakásba költözni,még albélretbe se, azok legyenek apácák,vagy ne legyn párjuk sose,se feleségük,férjük,érdekes vannak házak ahol generációk laknak együtt,és nálunk is ott aludt a párja mindenkinek,senkit nem zavart,csak sokan irigyek még az eg éjszakás kalandokra is mivel nekik még az se jut,sok a kielégületlen frusztált ember na azok ennyire ottalvás meg párkapcsolat meg szex ellnesek,ha nekik nincs másnak is legyen szar.

2012. jan. 4. 17:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!