Szüleim nem engedik meg az ott alvást, hogy tudom őket rávenni?
18 múltam, párommal lassan 6 hónapja leszünk együtt, régebben már felhoztam neki az ott alvást, akkor hallani se akart róla, mert majd pár hónap múlva, letellt a pár hónap, ma felhoztam neki, és rögtön NEM volt a válasz, és még hallani se akarja, korainak tartja, meg a többi szokásos szöveg lyenkor.
Hogyan tudnék rá hatni???
Tudom gyenge kifogás,hogy másoknál megengedik, de annyira irritáló, hogy nagykorú lettem, a saját kis életemet had éljem, de mindent megtiltanak, még ha bulizok se maradhatok kinn sokáig.
Normális ez????
Élheti a saját életét saját lakásba és saját pénzéből !
Könyörgöm millióan nem tudnak saját lakásba költözni,még albélretbe se, azok legyenek apácák,vagy ne legyn párjuk sose,se feleségük,férjük,érdekes vannak házak ahol generációk laknak együtt,és nálunk is ott aludt a párja mindenkinek,senkit nem zavart,csak sokan irigyek még az eg éjszakás kalandokra is mivel nekik még az se jut,sok a kielégületlen frusztált ember na azok ennyire ottalvás meg párkapcsolat meg szex ellnesek,ha nekik nincs másnak is legyen szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!