Szüleim nem engedik meg az ott alvást, hogy tudom őket rávenni?
18 múltam, párommal lassan 6 hónapja leszünk együtt, régebben már felhoztam neki az ott alvást, akkor hallani se akart róla, mert majd pár hónap múlva, letellt a pár hónap, ma felhoztam neki, és rögtön NEM volt a válasz, és még hallani se akarja, korainak tartja, meg a többi szokásos szöveg lyenkor.
Hogyan tudnék rá hatni???
Tudom gyenge kifogás,hogy másoknál megengedik, de annyira irritáló, hogy nagykorú lettem, a saját kis életemet had éljem, de mindent megtiltanak, még ha bulizok se maradhatok kinn sokáig.
Normális ez????
''Egyszerűen az anyuka úgy gondolja, hogy a lánya ne aludjon a barátjánál és pont. Szó nem volt arról, hogy ne is szexeljenek.
Vannak még olyanok, ezek szerint az anyukája is olyan, aki szerint ez egyszerűen illetlenség. ''
A válasz megírásának időpontja:
tegnapelőtt 15:55
Nem vagy normális miér lenne illetlenség? Egyikse normális amelyik a szülőkkel ért eggyet.
tegnap 17:59 vagyok nem piszkálásból de nekem elment a kedvem a szextől mikor a lány azt mondta ,hogy már volt előttem másik pasival a gyomrom nem vette be ,azt hogy a punciban előttem már jártak, na ezt egy normális férfi aki nem homok... az meg gondolja , tehát ne arra gondoljon senki hogy hány nőt döntöttem meg , hanem menyi kapcsolatot szakítottam meg e miatt, sokat ,ha most valaki így keres magának feleséget ,sajna csak ribiket talál!!!!! mert a lányok tisztasága már nem szempont!!!!
mielőtt valaki hozzá szól ,hogy én milyen vagyok az előtte gondolja át amit én elvártam a nőtől aki az életem párja lett!!! boldog házasságban élünk fiú és lány gyermekekkel, és én már fel világosítottam őket a szexről, biológiai folyamatról és az erkölcsökről!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!