Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szüleim nem engedik meg az...

Szüleim nem engedik meg az ott alvást, hogy tudom őket rávenni?

Figyelt kérdés

18 múltam, párommal lassan 6 hónapja leszünk együtt, régebben már felhoztam neki az ott alvást, akkor hallani se akart róla, mert majd pár hónap múlva, letellt a pár hónap, ma felhoztam neki, és rögtön NEM volt a válasz, és még hallani se akarja, korainak tartja, meg a többi szokásos szöveg lyenkor.

Hogyan tudnék rá hatni???

Tudom gyenge kifogás,hogy másoknál megengedik, de annyira irritáló, hogy nagykorú lettem, a saját kis életemet had éljem, de mindent megtiltanak, még ha bulizok se maradhatok kinn sokáig.

Normális ez????

2011. szept. 21. 15:13
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
78%

''Egyszerűen az anyuka úgy gondolja, hogy a lánya ne aludjon a barátjánál és pont. Szó nem volt arról, hogy ne is szexeljenek.

Vannak még olyanok, ezek szerint az anyukája is olyan, aki szerint ez egyszerűen illetlenség. ''

A válasz megírásának időpontja:

tegnapelőtt 15:55

Nem vagy normális miér lenne illetlenség? Egyikse normális amelyik a szülőkkel ért eggyet.

2011. szept. 24. 00:00
 32/54 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem nem attól vagy felnőtt, hogy b.szol, vagy fogadod, hanem attól, hogy felelősségteljesen gondolkozól. Ha teherbe ejtenek, akkor és iskolás vagy és nincs jövedelmed, majd eltart az apuci, anyuci vagy nagyi. Ettől még valaki nem felnőtt b.szki.
2011. szept. 24. 12:47
 33/54 anonim ***** válasza:
ma 12:47 ez olyan South Parkos volta b.aszki XD
2011. szept. 24. 12:57
 34/54 anonim ***** válasza:
0%

tegnap 17:59 vagyok nem piszkálásból de nekem elment a kedvem a szextől mikor a lány azt mondta ,hogy már volt előttem másik pasival a gyomrom nem vette be ,azt hogy a punciban előttem már jártak, na ezt egy normális férfi aki nem homok... az meg gondolja , tehát ne arra gondoljon senki hogy hány nőt döntöttem meg , hanem menyi kapcsolatot szakítottam meg e miatt, sokat ,ha most valaki így keres magának feleséget ,sajna csak ribiket talál!!!!! mert a lányok tisztasága már nem szempont!!!!

mielőtt valaki hozzá szól ,hogy én milyen vagyok az előtte gondolja át amit én elvártam a nőtől aki az életem párja lett!!! boldog házasságban élünk fiú és lány gyermekekkel, és én már fel világosítottam őket a szexről, biológiai folyamatról és az erkölcsökről!!

2011. szept. 24. 13:21
 35/54 anonim ***** válasza:
64%
ma 13:21 De persze ha te lefedtul massal is az nem baj!! De utalom az ilyen ferfiakat!
2011. szept. 24. 13:30
 36/54 anonim ***** válasza:
73%
*lefekudtel
2011. szept. 24. 13:30
 37/54 anonim ***** válasza:
75%
13:21 na rajta 13:21 halljuk hány nővel feküdtél le a feleséged előtt.
2011. szept. 24. 14:12
 38/54 anonim ***** válasza:
100%
13.21 Elvileg egyetértek veled, de a gyakorlatba egészen más. Ismered azt a szlogent, mikor egy férfinak fia születik ! Azt mondja örömébe, " ez olyan srác lesz, hogy végigb.ssza egész Pestet, amikor meg lánya,akkor azt mondja, hogyha felnő és egy csak egy férfi közeledik hozzá "úgy", akkor megöli. Na ilyenek vagyunk mi apák. Elfelejtettük,hogy milyenek voltunk és m i hajtott minket. De azért arra nevelem a fiamat, hogy a nőket tisztelni kell és nem eszközként használni.
2011. szept. 24. 14:20
 39/54 anonim ***** válasza:
0%
képzeld el egy lány volt de már meg volt a gyűrű és nem 18 évesek voltunk, de szakítottunk ez történt!!
2011. szept. 24. 17:35
 40/54 anonim ***** válasza:
0%
ja még valami nem csak elvárasaim vannak hanem kötelesség tudatom is van és azt is tudom ,hogy semmi jóra nem vezet ez az erkölcstelen élet!!! de 20 -30 év múlva majd ti is be látjátok, ja nem ki mondottan a kérdező becsületét akartam bántani ,hanem a társadalom általános hibájára gondoltam ! remélem ,hogy a kérdezőnek ez a kapcsolata lesz az igazi és nem fecsérelte el egy idegen férfira!
2011. szept. 24. 17:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!