Szüleim nem engedik meg az ott alvást, hogy tudom őket rávenni?
18 múltam, párommal lassan 6 hónapja leszünk együtt, régebben már felhoztam neki az ott alvást, akkor hallani se akart róla, mert majd pár hónap múlva, letellt a pár hónap, ma felhoztam neki, és rögtön NEM volt a válasz, és még hallani se akarja, korainak tartja, meg a többi szokásos szöveg lyenkor.
Hogyan tudnék rá hatni???
Tudom gyenge kifogás,hogy másoknál megengedik, de annyira irritáló, hogy nagykorú lettem, a saját kis életemet had éljem, de mindent megtiltanak, még ha bulizok se maradhatok kinn sokáig.
Normális ez????
ma 15:25-nek.
Szia!
Első vagyok. Szerintem senkinek nem kell senkinél aludnia ahhoz, hogy az ilyen dolgokat megoldják. Nem csak azért lehet ott aludni a párodnál, hogy legyen bármi is, hanem azért is, mert jó hozzábújni éjjel, meg reggel látni amikor felébredsz, hogy melletted van, vagy épp készíti neked a kávét, reggelit, bármit. A lényeg úgyis az, hogy nem feltétlenül kell ahhoz együtt aludni, hogy szexeljenek a párok.
19L
De miért kell folyton a szexszel jönni? Egyszerűen az anyuka úgy gondolja, hogy a lánya ne aludjon a barátjánál és pont. Szó nem volt arról, hogy ne is szexeljenek.
Vannak még olyanok, ezek szerint az anyukája is olyan, aki szerint ez egyszerűen illetlenség.
A megoldás csak az, hogy a kérdező ha nagyon nem bírja, hogy nem alszik a sráccal, akkor elköltözik és a saját lábára áll. Ha nem ér neki annyit a dolog, hogy a saját lábára álljon a kedvéért, akkor meg nem alszik nála. Ennyi, egyszerű a dolog.
Bocs, harmadik válaszoló a plágium miatt, de 100%-ban egyet értek veled.
Vagyis a válaszom a kérdésre:
"Tudod, erre mondják, hogy amíg az ő kenyerük eszed...
addig sajnos normális. Az, hogy 18 elmúltál, csupán annyit jelent, hogy ha megelégeled, ahogy tartanak, jogodban áll elköltözni és a saját lábadra állni. De amíg nem teszed meg, addig bizony szót kell fogadnod nekik."
Nekem is 18 évesen volt az első pasim, és 19 évesen adtam oda magamat neki, szerintem korai lenne fél év után odaadni magad. Akkor azt hittem ő az igazi, de 6 és fél év után szakítottunk, kiderült nem illettünk össze, azóta van új párom, vele 7 hónapja vagyok együtt, s vele minden jobb, neki már 3 napos ismeretség után odaadtam magamat, s azóta is együtt vagyunk, szeretjük egymást, egy hónapja már együtt is élünk! Szóval ha neked ez lenne első, akkor fél év után korai szerintem, de hát te tudod...! Én megértem a szüleidet is, hogy nem engedik, de ha vársz még fél évet, akkor meg lesz az a bizonyos 1 év, utána már hidd el, meg fogják neked engedni, hogy ott aludj, de fél év után nagyon gáz lenne, ha még szűz vagy, ez csak egy jó tanács, fél év alatt nem lehet kiismerni egy embert, hogy biztosra tudd neki akarod-e odaadni a szüzességed, de egy évnyi együttlét után már többet tudsz meg!
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!