Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szüleim nem engedik meg az...

Szüleim nem engedik meg az ott alvást, hogy tudom őket rávenni?

Figyelt kérdés

18 múltam, párommal lassan 6 hónapja leszünk együtt, régebben már felhoztam neki az ott alvást, akkor hallani se akart róla, mert majd pár hónap múlva, letellt a pár hónap, ma felhoztam neki, és rögtön NEM volt a válasz, és még hallani se akarja, korainak tartja, meg a többi szokásos szöveg lyenkor.

Hogyan tudnék rá hatni???

Tudom gyenge kifogás,hogy másoknál megengedik, de annyira irritáló, hogy nagykorú lettem, a saját kis életemet had éljem, de mindent megtiltanak, még ha bulizok se maradhatok kinn sokáig.

Normális ez????

2011. szept. 21. 15:13
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
84%
Én se vagyok fiatal már és 5 pasi volt az életemben,csak. De azokkal le is feküdtem,és nem vártam vele,mert nem malmozni akartam a pasijaimmal,idősebbek voltak,mostani párom is idősebb.És a szex két egymást szerertő ember közt nem bűn soha.Csak ezt próbálják a nőkbe beleverni még ma is hogy bűn,élvezni se szabad csak a férfiaknak.
2011. szept. 21. 15:42
 12/54 anonim ***** válasza:
70%

ma 15:25-nek.

Szia!

Első vagyok. Szerintem senkinek nem kell senkinél aludnia ahhoz, hogy az ilyen dolgokat megoldják. Nem csak azért lehet ott aludni a párodnál, hogy legyen bármi is, hanem azért is, mert jó hozzábújni éjjel, meg reggel látni amikor felébredsz, hogy melletted van, vagy épp készíti neked a kávét, reggelit, bármit. A lényeg úgyis az, hogy nem feltétlenül kell ahhoz együtt aludni, hogy szexeljenek a párok.

19L

2011. szept. 21. 15:42
 13/54 anonim ***** válasza:
55%

De miért kell folyton a szexszel jönni? Egyszerűen az anyuka úgy gondolja, hogy a lánya ne aludjon a barátjánál és pont. Szó nem volt arról, hogy ne is szexeljenek.

Vannak még olyanok, ezek szerint az anyukája is olyan, aki szerint ez egyszerűen illetlenség.

A megoldás csak az, hogy a kérdező ha nagyon nem bírja, hogy nem alszik a sráccal, akkor elköltözik és a saját lábára áll. Ha nem ér neki annyit a dolog, hogy a saját lábára álljon a kedvéért, akkor meg nem alszik nála. Ennyi, egyszerű a dolog.

2011. szept. 21. 15:55
 14/54 anonim ***** válasza:
37%

Bocs, harmadik válaszoló a plágium miatt, de 100%-ban egyet értek veled.

Vagyis a válaszom a kérdésre:

"Tudod, erre mondják, hogy amíg az ő kenyerük eszed...

addig sajnos normális. Az, hogy 18 elmúltál, csupán annyit jelent, hogy ha megelégeled, ahogy tartanak, jogodban áll elköltözni és a saját lábadra állni. De amíg nem teszed meg, addig bizony szót kell fogadnod nekik."

2011. szept. 21. 16:14
 15/54 anonim ***** válasza:
100%
Olyan érdekes, hogy ha egy 14-15 éves kérdez ilyesmit, akkor azt mondják neki, hogy várjon még 1-2 évet. Ha egy 18 éves kérdez ilyesmit, akkor is ez a válasz. Most komolyan ennyire prűdek az emberek? Az előbbi választ még megértem, de egy 18 éves, felnőtt ember csak el tudja dönteni, hogy mit akar.
2011. szept. 21. 19:01
 16/54 anonim ***** válasza:
100%
nehéz kérdés....nem tudom szüleidnél hogy volt ez? tudsz rola valamit? mert én azt birom amikor tiltanak mindent de ök még korábban kezdték. jo jo mai duma hogy az az idö más volt..... de meg kell bizniuk benned.ha egy gyerekben nem biznak és mondhat bármit,nem ahsznál azzal csak elidegenitik maguktol és azt érik el hogy semmit nem fog elmondani és titokba fog elmenni mindnehova hazugságok árán. ha meg ezek miatt még ki is rugnának otthonrol hát akkor megvana véleményem az iylen szülökröl...25/L
2011. szept. 21. 19:32
 17/54 anonim ***** válasza:
87%
Most ez komoly akkor akik még huszonévesen is otthon élnek pénz hiján,ők se menjenek a párjukhoz aludni,vagy a szülőkkel élő párok aludjanak külön,óóó.Na ezért vannak annyian albérletbe,mikor ott van egy bazi nagy ház.
2011. szept. 21. 20:06
 18/54 anonim ***** válasza:
100%
hát figyelj! megkérdezted már miért NEM? a 6 hónap meg szerintem (főleg h már 18 vagy) már elfogadható ;). én azt vettem észre, hogy mióta dolgozok anyu engedékenyebb és akár egész héten is ott alhatok a barátomnál(már 3 éve vagyunk együtt) előtte meg havonta ha egyszer együtt aludhattunk. érdekes... szerintem legyél kicsit erőszakosabb :D
2011. szept. 23. 14:59
 19/54 anonim ***** válasza:
33%

Nekem is 18 évesen volt az első pasim, és 19 évesen adtam oda magamat neki, szerintem korai lenne fél év után odaadni magad. Akkor azt hittem ő az igazi, de 6 és fél év után szakítottunk, kiderült nem illettünk össze, azóta van új párom, vele 7 hónapja vagyok együtt, s vele minden jobb, neki már 3 napos ismeretség után odaadtam magamat, s azóta is együtt vagyunk, szeretjük egymást, egy hónapja már együtt is élünk! Szóval ha neked ez lenne első, akkor fél év után korai szerintem, de hát te tudod...! Én megértem a szüleidet is, hogy nem engedik, de ha vársz még fél évet, akkor meg lesz az a bizonyos 1 év, utána már hidd el, meg fogják neked engedni, hogy ott aludj, de fél év után nagyon gáz lenne, ha még szűz vagy, ez csak egy jó tanács, fél év alatt nem lehet kiismerni egy embert, hogy biztosra tudd neki akarod-e odaadni a szüzességed, de egy évnyi együttlét után már többet tudsz meg!

25/N

2011. szept. 23. 15:11
 20/54 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem vagy koleszos? Ha koleszos lennél, akkor könnyen ott tudnál aludni a párod lakásán... Sokan csinálják úgy, hogy direkt más városba mennek továbbtanulni, s így akkor jobban tudnak önállósodni! Te a saját városodban tanulsz tovább? Kell az önállósodás hidd el, én amikor 18 múltam, akkor tőlünk 67 km-re mentem el fősulira, s koleszos voltam, utána meg mikor végeztem a sulival 22 évesen összeköltöztem exemmel, az meg 40 km-re volt a szüleimtől, utána meg 23 évesen Budapestre költöztem, ott éltem 25 éves koromig, most meg ismét a szüleim városéban lakom, csak nem velük, hanem a mostani párommal! :)
2011. szept. 23. 15:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!