Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szüleim nem engedik meg az...

Szüleim nem engedik meg az ott alvást, hogy tudom őket rávenni?

Figyelt kérdés

18 múltam, párommal lassan 6 hónapja leszünk együtt, régebben már felhoztam neki az ott alvást, akkor hallani se akart róla, mert majd pár hónap múlva, letellt a pár hónap, ma felhoztam neki, és rögtön NEM volt a válasz, és még hallani se akarja, korainak tartja, meg a többi szokásos szöveg lyenkor.

Hogyan tudnék rá hatni???

Tudom gyenge kifogás,hogy másoknál megengedik, de annyira irritáló, hogy nagykorú lettem, a saját kis életemet had éljem, de mindent megtiltanak, még ha bulizok se maradhatok kinn sokáig.

Normális ez????

2011. szept. 21. 15:13
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam vissza a hozzászólásokat de az jutott eszembe, hogy a barátod nem aludhat nálatok? Ha már te nem mehetsz.
2011. nov. 17. 21:14
 42/54 anonim ***** válasza:
100%
ugyanez jutott eszembe nekem is, beadni h nem a szex miatt, hanem az együtt alvás és együtt ébredés miatt, aludjon ő nálatok. Nálunk ez úgy volt, h csak pénteken alhatott ott és reggel 6ig lépjen le.
2011. nov. 17. 21:20
 43/54 anonim ***** válasza:
100%
Azt próbáltátok már, hogy a fiú aludjon nálatok? Az ő szülei csak megengedik, a tieid meg fülelhetnek egész éjszaka. Aztán majd csak megpuhulnak és elengednek hozzá is. Én 24 vagyok, 1 éve költöztem el, 4 éve van barátom (tavasz óta a férjem) és apukám még 23 évesen is piszkált, hogy nem illik fiúnál aludni. Ez van..
2011. nov. 17. 23:23
 44/54 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi képmutató van itt,és mennyi irgy.Attól hogy felnőtt pár szexel még nem követ el bűnt.

És ha egy felnőtt nő lefekszik a párjával nem r*banc.Ja mert a láynoknak erkölcsösnek kell lenniük ,a sok erkölcsös férfi meg ha megdugja fél várost az nem erkölcstelen,á dehogy nekik lehet,a feleségeiket k*rvákkal,x számú szeretőkkel csaló himr*ngyók biztos nem undorodnak és biztos elfelejtik hány farok járt már az aktuális cédájukban akikkel csalnak,de ők megtheteik,de a nő az legyen szűz az oltár előtt.Képmutatás a legfelsőbb szinteken.

2011. nov. 18. 00:33
 45/54 anonim ***** válasza:

Normális. De nem kell, hogy tetszen.

Akárhány éves az ember gyereke, egyformán féltik, minden nagy lépéstől. Kell még nekik némi idő ehhez úgy látszik.

Magamból kiindulva hogy mit tennék a lányunkkal, akár fiunkkal, inkább nálunk legyenek, megengedném talán már 18 évesen.

Az is benne van a pakliban, hogy a szüleid korosztálya más, és maguk a szülők közt kialakul egy egy rosszindulatú megjegyzés esetleg, és ettől is félnek. Bár ez nem lehet elsődleges szempont az biztos.

Beszélj anyuddal, hogy nem azt akarod még te, de jólesne ha együtt maradhatnátok éjjelre is egyszer. Ha meg megtörténne a nagy dolog, arra pedig felvagy készülve, tudod a védekezéseket stb. Attól is félt, hogy a párod erre vár és vége, de ezt magával kell lerendeznie, hogy ez később is előfordulhat.

Egyszerűen nincs felkészülve, beszéljetek a témáról nem dühöngve !

Ja a korra visszatérve én nem birom mikor valaki csak a nagy 18 vagy akárhány évére hivatkozik. Az csak egy dátum, a sexuális, értelmi, érzelmi érettség lehet, még nincs ott. Lehet a szexuális hamarabb jön, mint az igazi érzelmi, és féltenek na.

2011. nov. 18. 01:36
 46/54 anonim ***** válasza:
Mi újság?Együtt vagytok még?Még mindig nem aludhattok együtt?
2011. nov. 18. 06:21
 47/54 anonim ***** válasza:
18 vagy, nem mondhatják azt hogy nem mehetsz, nem zárhatnak be a szobádba. De nem is kötelességük téged másnap beengedni a lakásba.
2011. nov. 18. 11:42
 48/54 anonim ***** válasza:
Mondd azt hogy a barátnődnél alszol, vagy kérdezd meg hogy miért nem!? Az hogy korai, az nem válasz ... 18 éves vagy,nagy korú,nem értem miért engedik, én még csak 16 vagyok,de engedik,és mi még azt hiszem egy hónapja se jártunk, amikor nála aludtam,mert tudták hogyha majd arra kerül a sor,vigyázunk. Igaz mi még csak most leszünk lassan 5 hónaposak,de szerencsére nincsenek ilyen gondok. :) Esetleg hívd át a barátod,és beszéljétek meg a szüleiddel.
2011. nov. 18. 13:02
 49/54 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen szülők miatt van annyi abortusz meg kuka baba,felkell világosítani már 12 évesen a gyermeket akár lány akár fiú,mert előbb érnek,hála a médiának mert a csapból is szex folyik. Beszélni kell róla otthon,nem tabuként kezelni,mintha nem létezne,mert a szülők se szeplőtelenül hozták össze a gyerekeiket.Nem homokba kell dugni a fejet,mert annak rossz a vége,attól,hogy megtiltják az együtt alvást,attól még ők bárhol ...hatnak,és abból születhet egy szükséges rossz is,ami vagy a kukába végzi vagy a klinikán elhajtatják,vagy a család nyakán ragad egy éhes száj,mert a szülők a fejüket a homokba dugták,ha nem alszanak együtt nem is dugnak cimszó alatt,ami baromság,mert nem kell együtt aludni hozzá,elég fényes nappal betérni egy helység mosdójába.
2011. nov. 18. 14:46
 50/54 anonim ***** válasza:
Én a helyedben leülnék a szüleimmel beszélni, és megkérdezném, miért nem engedik. Lehet, hogy őszinte, logikus kommunikációval többre mész.
2012. jan. 2. 13:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!