Szüleim nem engedik meg az ott alvást, hogy tudom őket rávenni?
18 múltam, párommal lassan 6 hónapja leszünk együtt, régebben már felhoztam neki az ott alvást, akkor hallani se akart róla, mert majd pár hónap múlva, letellt a pár hónap, ma felhoztam neki, és rögtön NEM volt a válasz, és még hallani se akarja, korainak tartja, meg a többi szokásos szöveg lyenkor.
Hogyan tudnék rá hatni???
Tudom gyenge kifogás,hogy másoknál megengedik, de annyira irritáló, hogy nagykorú lettem, a saját kis életemet had éljem, de mindent megtiltanak, még ha bulizok se maradhatok kinn sokáig.
Normális ez????
Mennyi képmutató van itt,és mennyi irgy.Attól hogy felnőtt pár szexel még nem követ el bűnt.
És ha egy felnőtt nő lefekszik a párjával nem r*banc.Ja mert a láynoknak erkölcsösnek kell lenniük ,a sok erkölcsös férfi meg ha megdugja fél várost az nem erkölcstelen,á dehogy nekik lehet,a feleségeiket k*rvákkal,x számú szeretőkkel csaló himr*ngyók biztos nem undorodnak és biztos elfelejtik hány farok járt már az aktuális cédájukban akikkel csalnak,de ők megtheteik,de a nő az legyen szűz az oltár előtt.Képmutatás a legfelsőbb szinteken.
Normális. De nem kell, hogy tetszen.
Akárhány éves az ember gyereke, egyformán féltik, minden nagy lépéstől. Kell még nekik némi idő ehhez úgy látszik.
Magamból kiindulva hogy mit tennék a lányunkkal, akár fiunkkal, inkább nálunk legyenek, megengedném talán már 18 évesen.
Az is benne van a pakliban, hogy a szüleid korosztálya más, és maguk a szülők közt kialakul egy egy rosszindulatú megjegyzés esetleg, és ettől is félnek. Bár ez nem lehet elsődleges szempont az biztos.
Beszélj anyuddal, hogy nem azt akarod még te, de jólesne ha együtt maradhatnátok éjjelre is egyszer. Ha meg megtörténne a nagy dolog, arra pedig felvagy készülve, tudod a védekezéseket stb. Attól is félt, hogy a párod erre vár és vége, de ezt magával kell lerendeznie, hogy ez később is előfordulhat.
Egyszerűen nincs felkészülve, beszéljetek a témáról nem dühöngve !
Ja a korra visszatérve én nem birom mikor valaki csak a nagy 18 vagy akárhány évére hivatkozik. Az csak egy dátum, a sexuális, értelmi, érzelmi érettség lehet, még nincs ott. Lehet a szexuális hamarabb jön, mint az igazi érzelmi, és féltenek na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!