Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szüleim nem engedik meg az...

Szüleim nem engedik meg az ott alvást, hogy tudom őket rávenni?

Figyelt kérdés

18 múltam, párommal lassan 6 hónapja leszünk együtt, régebben már felhoztam neki az ott alvást, akkor hallani se akart róla, mert majd pár hónap múlva, letellt a pár hónap, ma felhoztam neki, és rögtön NEM volt a válasz, és még hallani se akarja, korainak tartja, meg a többi szokásos szöveg lyenkor.

Hogyan tudnék rá hatni???

Tudom gyenge kifogás,hogy másoknál megengedik, de annyira irritáló, hogy nagykorú lettem, a saját kis életemet had éljem, de mindent megtiltanak, még ha bulizok se maradhatok kinn sokáig.

Normális ez????

2011. szept. 21. 15:13
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
35%
a te korod az itt nem kérdés de a kislány ? az én szüleim 27 éves koromban sem nézték jó szemmel igaz a barátnőm az 17 volt!
2011. szept. 23. 16:54
 22/54 anonim ***** válasza:
25%
16:54 es vagyok bocsi de ha lány vagy akkor igaza van a szüleidnek, drágám te hallottad már azt a szót ,hogy erkölcs? 40 éves vagyok és férfi ,gyorsan le törném a lázongást , most ott alszol 2 hónap múlva azt magyarázod ,hogy miért jó a te helyzetedben az abortusz, a szüleid még az ott alvást veszik a szeretkezéssel egyenesen arányosan, féltenek az esztelen kapcsolatoktól,ennyi!!
2011. szept. 23. 17:04
 23/54 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem komolyan elkellene anyukáddal beszélgetned négyszemközt . Kérd meg hogy indokolja a döntését. Nem mindegy hogy szextől akar eltántorítani vagy a másnál alvásnál. Ha ez kiderülne , akkor megbeszélhetnéd vele hogy nem csak éjjel lehet , és megkérdezhetnéd hogy jobb e neki ha parkban vagy liftben csináljátok, mint a te szobád védelmében. Ha meg azt nem szeretné hogy másnál aludj akkor a pasi aludjon nálatok. Ezeket a dolgokat őszintén kell megbeszélni. Ha kiderül az ok akkor még talán van remény.
2011. szept. 23. 17:05
 24/54 anonim ***** válasza:
22%
17:05 mit kell megbeszélni? hogy mikor lehet dugni? azt ő is tudja pontosan , de azt is tudja ,hogy mi lehet a következménye!!! én már ezt szülő ként mondom!!! nem buta felelőtlen huszon évesen!
2011. szept. 23. 17:32
 25/54 anonim ***** válasza:
15%
kedves kérdező legalább várd meg az eljegyzést és ha lehet akkor ketyintsél a pasiddal, ugyanis gondold el, ez egy morbid példa lesz ,de van 2 db reklám táska az egyik szép új a másik szét szakadt ,koszos kopott ,melyikkel fogsz szívesebben menni ,szerintem az újjal.Majd mikor a vőlegényed fel teszi neked a kérdést ,hogy hány pasival voltál előttem mit mondasz ? mit fog érezni mikor szeretkezik veled ? mit gondol majd ? 6 hónap miért kell ott aludni? ő az igazi? vagy egy hónap múlva dob? ezt eljátszod vagy 10 férfivel ? minddel szeretkezel mire megtalálod az igazit ? na ezért nem akar el engedni anyád!!!!
2011. szept. 23. 17:59
 26/54 anonim ***** válasza:
100%

17:32 nek

Elég furcsa nekem hogy szülőként ilyet kérdezel hogy mit kell ezen megbeszélni.

Szerintem egy jó anyával igen is meglehet beszélni a komoly dolgokat.Engem anyukám korán felvilágosított, és megtudtam vele beszélni az ott alvás problémáját, a szüzesség elvesztése kérdését és később a párkapcsolati problémákat. És igen is hiszem hogy megkell beszélnie az anyukájával a miérteket és nem lázadozni, meg dacoskodni kell.

2011. szept. 23. 18:30
 27/54 anonim ***** válasza:
100%

17:59

Kicsit rosszindulatúnak tűnsz. Feltételezhetjük hogy a kérdező nem egy ribi.

Én sem vártam az eljegyzésig. A vőlegényem volt az első és már 1 hónap után megtörtént. 6 éve vagyunk együtt, soha nem bántam meg, jövő nyáron lesz az esküvő.Nem vagyok kiégett k.rva, és nem kell magyarázkodnom mert ő volt az első. Szerintem 18 évesen 6 hónap után lehet szex. Ki az a férfi aki manapság éveket vár egy nőre szex nélkül, ha meg nem akar várni akkor eljegyzés, aztán lehet az lesz elsietve.

2011. szept. 23. 18:36
 28/54 anonim ***** válasza:
81%
17 59 csak kiélegületlen,ne hogy más szexeljen,ha ő nem...
2011. szept. 23. 18:50
 29/54 anonim ***** válasza:
25%
Ha valaki 18 éves és a szájába rakják az ételt és a feneke alá teszik a hokedlit, mert még egyébként tanul az ne jelentse azt ki, hogy hagy élje a saját életét. Élheti saját fedél alatt, saját keresetből és öngondoskodással, de addig ne verje a nyálát. Inkább mondja azt, hogy vannak szükségletei, mert ép és egészséges félig gyermek, félig felnőtt és megértem ill. próbálom megérteni, mint lányos apa , de történhet az is ,hogy félévente egy ujjabb szerelem ? Ezt az ágyra járósdit nem szeretem és erkölcstelennek tartanám.bocs, de ,mint apa beleéltem magam a dolgokba.
2011. szept. 23. 20:36
 30/54 anonim ***** válasza:
47%

Nem értem mi ebben a rossz. Felnőttek, tudnak védekezni.

Kérdező, nekem is hasonló anyám van. Nem értem őket! Szerintem leseszard. Ne kérj engedélyt menj el és kész!

Én így jártam:

[link]

2011. szept. 23. 23:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!