Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem van, de mást szeretek....

Férjem van, de mást szeretek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Férjnél vagyok 5 éve, van 2 ikergyermekem, egy fiú és egy lány, 3 évesek. A férjem egy nagyszerű ember, szerelmes voltam belé, ám úgy érzem, az Ő megfelelési vágya rányomja a bélyegünket a mi házasságunkra. Most is szeretem, csak már másképpen. Sokat dolgozik, a munkájába temetkezik, nem igazi házasság már a miénk. Próbáltam javítani ezen, de sajnos ő már csak a munkájának él, nem lehet a segítségével változtatni. Úgy érzi, a tárgyi ajándékok fedezik a törődést is. Művészeti szakvezető vagyok egy központnál, itt ismertem meg egy nálam 2 évvel fiatalabb férfit, akivel először barátok lettünk, aztán egymásba szerettünk. Nagyon amibiciózus, fiatal feltörekvő tehetség, akit csodálok. Nagyon jól kijövünk, jól tudunk együttműködni és szeretek vele lenni, elfeledtet velem minden gondot. Tudom, hogy ez nem tisztességes a férjemmel szemben, de nekem sem könnyű, nem tudom, hogy mit tegyek. A házasságomat már nem hiszem, hogy rendbe tudjuk hozni úgy, hogy boldog is legyek, viszont nem akarom a férjemet sem átverni és a gyerekeknek is a legjobbat akarom. Úgy érzem, itt megfulladok. Teljesen szürkévé váltam, ami a gondolkodásomat illeti, egyszerűen már régen tudtam ennyire kibontakozni, mint most. Nem nézni ki belőlem, hogy már gyerekeim vannak, de én éreztem az elmúlt 1-2 évben, hogy teljesen felemészt belülről az, hogy nem működik a házasságom és úgy érzem magam, mint aki évek óta gyerekeket nevel, háztartást vezet és felemésztették a mindennapok. A gyerekek nagyon aranyosak, értük bármit megtennék, de a férjem és köztem kezd érződni az a 15 év korkülönbség, nem akarok még 28 évesen olyan lenni, mint egy 50 éves. 8 éve vagyunk együtt, nagyon szerelmes voltam, feladtam érte sokmindent, tisztelem és becsülöm, de már más iránt érzem azt, amit iránta éreztem. De csak úgy viszont nem válhatok el, minden mást is fontolóra kell vennem. Negyon el vagyok keseredve, ti mit tennétek a helyemben? Megértem, ha valaki nagyon ellenzi ezt a dolgot és bűnösnek gondolja, szíve joga, csak kérlek titeket, hogy segítsetek valamilyen tanáccsal, vagy csak véleményekkel, mert totál szétcsúsztam emiatt lelkileg. Előre is köszönöm!
2011. szept. 19. 21:41
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
90%

22:05 vagyok

Arra akartam a válaszommal célozni hogy egy nő nagyon sokat tud tenni azért hogy a hazásság feléledjen és újra szerelmi kapcsolattá alakuljon.

16 éve házas 4 gyerekes

2011. szept. 25. 23:13
 42/45 anonim válasza:
62%

Senki sem mondta,hogy a házasság "fenékig tejfel". Minden házasságban vannak mélypontok,esetedben 1-2 éve,de nem az a megoldás,hogy elfutsz és gyáván egy másik kapcsolatba menekülsz,hanem,hogy megbeszélitek a problémát és közösen megdolgoztok a kapcsolatért. Soha nem egy emberen múlik,de néma gyereknek...

A férjed csakis érted és a családodért dolgozik,anno valamiért beleszerettél,lehet csak ezt kéne visszahozni. Elmondod mi a helyzet,szerveztek közös programokat mondjuk valami emlékezetes helyre,mindketten elmondjátok mi a baj a másikkal,sírtok egyet aztán jobb lesz,mint valaha. Ez pont akkora vérfrissítés,mint az új pasi. Nagyon ajánlom neked a Párizs,szeretlek! (Paris,je t'aime!) című filmet,hidd el sokat segítne!

Sok sikert:))

2011. szept. 26. 00:45
 43/45 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon nehez helyzetben vagy. En azert megprobalnam a hazassagodat rendbe hozni. Ha a ferjed rendes. Es gondolja a gyerekekre. Az ujat nem ismered csak annyit h jo vele, elvezed a tarsasagat. De mindez elegendo lenne e egy kapcsolathoz es egy csaladhoz? Szerintem ezt a kerdest tedd fel magadnak. Ugyanakkor nyertes is lehetsz mert megkapod a boldogsagot amire vagysz, de ugyanakkor vesztesen is kikerulhetsz ebbol, es akkor a gyerekeknek is torest okozol. es akkor mar nincs visszaut h a ferjem megis jobb lenne. Probald vele megbeszelni a dolgot. hatha meg lehetne menteni a hazassagod.
2011. szept. 26. 05:21
 44/45 anonim ***** válasza:
58%

A ribizős idiótákban fel sem merül, hogy ilyen velük is előfordulhat...Az meg annyira tipikusan magyarosss felfogás, hogy a nőnek kell szenvednie, feladnia magát, külöben se legyenek vágyai, igényei, miután szült. Szánalmas.

Kedves Kérdező, szerintem túl korán kötelezted el magad, én a helyedben elválnék, mivel egy rossz, befásult házasság mindenki életét mérgezi, újrakezdeni meg bármikor lehet. Kitartás!

2011. szept. 26. 07:39
 45/45 anonim válasza:
Szia.Azóta hogy alakultak a dolgok?
2021. jan. 19. 23:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!