Férjem van, de mást szeretek. Mit tegyek?
22:05 vagyok
Arra akartam a válaszommal célozni hogy egy nő nagyon sokat tud tenni azért hogy a hazásság feléledjen és újra szerelmi kapcsolattá alakuljon.
16 éve házas 4 gyerekes
Senki sem mondta,hogy a házasság "fenékig tejfel". Minden házasságban vannak mélypontok,esetedben 1-2 éve,de nem az a megoldás,hogy elfutsz és gyáván egy másik kapcsolatba menekülsz,hanem,hogy megbeszélitek a problémát és közösen megdolgoztok a kapcsolatért. Soha nem egy emberen múlik,de néma gyereknek...
A férjed csakis érted és a családodért dolgozik,anno valamiért beleszerettél,lehet csak ezt kéne visszahozni. Elmondod mi a helyzet,szerveztek közös programokat mondjuk valami emlékezetes helyre,mindketten elmondjátok mi a baj a másikkal,sírtok egyet aztán jobb lesz,mint valaha. Ez pont akkora vérfrissítés,mint az új pasi. Nagyon ajánlom neked a Párizs,szeretlek! (Paris,je t'aime!) című filmet,hidd el sokat segítne!
Sok sikert:))
A ribizős idiótákban fel sem merül, hogy ilyen velük is előfordulhat...Az meg annyira tipikusan magyarosss felfogás, hogy a nőnek kell szenvednie, feladnia magát, külöben se legyenek vágyai, igényei, miután szült. Szánalmas.
Kedves Kérdező, szerintem túl korán kötelezted el magad, én a helyedben elválnék, mivel egy rossz, befásult házasság mindenki életét mérgezi, újrakezdeni meg bármikor lehet. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!