Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem van, de mást szeretek....

Férjem van, de mást szeretek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Férjnél vagyok 5 éve, van 2 ikergyermekem, egy fiú és egy lány, 3 évesek. A férjem egy nagyszerű ember, szerelmes voltam belé, ám úgy érzem, az Ő megfelelési vágya rányomja a bélyegünket a mi házasságunkra. Most is szeretem, csak már másképpen. Sokat dolgozik, a munkájába temetkezik, nem igazi házasság már a miénk. Próbáltam javítani ezen, de sajnos ő már csak a munkájának él, nem lehet a segítségével változtatni. Úgy érzi, a tárgyi ajándékok fedezik a törődést is. Művészeti szakvezető vagyok egy központnál, itt ismertem meg egy nálam 2 évvel fiatalabb férfit, akivel először barátok lettünk, aztán egymásba szerettünk. Nagyon amibiciózus, fiatal feltörekvő tehetség, akit csodálok. Nagyon jól kijövünk, jól tudunk együttműködni és szeretek vele lenni, elfeledtet velem minden gondot. Tudom, hogy ez nem tisztességes a férjemmel szemben, de nekem sem könnyű, nem tudom, hogy mit tegyek. A házasságomat már nem hiszem, hogy rendbe tudjuk hozni úgy, hogy boldog is legyek, viszont nem akarom a férjemet sem átverni és a gyerekeknek is a legjobbat akarom. Úgy érzem, itt megfulladok. Teljesen szürkévé váltam, ami a gondolkodásomat illeti, egyszerűen már régen tudtam ennyire kibontakozni, mint most. Nem nézni ki belőlem, hogy már gyerekeim vannak, de én éreztem az elmúlt 1-2 évben, hogy teljesen felemészt belülről az, hogy nem működik a házasságom és úgy érzem magam, mint aki évek óta gyerekeket nevel, háztartást vezet és felemésztették a mindennapok. A gyerekek nagyon aranyosak, értük bármit megtennék, de a férjem és köztem kezd érződni az a 15 év korkülönbség, nem akarok még 28 évesen olyan lenni, mint egy 50 éves. 8 éve vagyunk együtt, nagyon szerelmes voltam, feladtam érte sokmindent, tisztelem és becsülöm, de már más iránt érzem azt, amit iránta éreztem. De csak úgy viszont nem válhatok el, minden mást is fontolóra kell vennem. Negyon el vagyok keseredve, ti mit tennétek a helyemben? Megértem, ha valaki nagyon ellenzi ezt a dolgot és bűnösnek gondolja, szíve joga, csak kérlek titeket, hogy segítsetek valamilyen tanáccsal, vagy csak véleményekkel, mert totál szétcsúsztam emiatt lelkileg. Előre is köszönöm!
2011. szept. 19. 21:41
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
5%

22:23

Te is az vagy?!

2011. szept. 19. 22:41
 12/45 anonim ***** válasza:
70%
Nos én is a ribi vélemény mellett vagyok.DE,nem azért mert másba szerelmes,hanem azért mert ezt nem tudja felvállalni.Most mond el a férjednek,mert ha kiderül rosszabb lesz.Amugy ha majd el száll a lila köd,átfogod értékelni ki mellett éltél.
2011. szept. 19. 22:46
 13/45 anonim ***** válasza:
49%

"Szégyelld magad!!

Egy közönséges ribi vagy!

A férjed egzisztenciáján élsz és szertőt tartasz két gyerek mellett is!!

A végén ott állsz majd minden nélkül, két gyerekkel az utcán."

Miről beszélsz? Írta, hogy összejött a pasival, vagy megcsalta a férjét? Olvasd el és először fogd fel mit írt, ne kezdj el egyből köpködni.

Bocsánat az off-ért. Ez tényleg a te életed, te döntésed. Valóban fiatal vagy még, DE légy óvatos. Fel adnád a biztosat a bizonytalanért? A másik férfi hogy érez irántad? Valóban ahogy előttem leírták, nézd a 2 picit is :) Sok szerencsét!!

2011. szept. 19. 23:25
 14/45 anonim ***** válasza:
68%

Annyira bírom az ilyen "intelligens" embereket, akik szerint a kérdező egy önző ribanc meg ki tudja mi...

Igenis létezik az a helyzet, hogy az érzések olyan irányba változnak, hogy már nem tudjuk szeretni a másikat (és itt most nem a szerelem elmúlásáról beszélek), már nem vagyunk képesek elfogadni, ez pedig emberi dolog. Nagy szerencse kell ahhoz, hogy valaki örökké tartó, mély szeretetben élje le az életét. A kérdező nem tett semmi rosszat, egyszerűen olyan irányba változott a személyisége, hogy a jelenlegi kapcsolatot kinőtte, másra vágyik, már képtelen örömét lelni benne. Változtatásokat is próbált foganatosítani, de nem működött és itt ez a lényeg, hogy NEM működött. Én nem tartom helyes dolognak semmiképp, hogy valaki benne poshadjon egy ilyenben. Azt pedig neked kell mérlegelned kedves kérdező, hogy maradsz-e vagy mész. Én a helyedben mennék, és feltétlenül a fiatal pasas miatt, hanem magam miatt.

25 N

2011. szept. 19. 23:55
 15/45 anonim ***** válasza:
78%

"Miről beszélsz? Írta, hogy összejött a pasival, vagy megcsalta a férjét? Olvasd el és először fogd fel mit írt, ne kezdj el egyből köpködni."

Itt írja: itt ismertem meg egy nálam 2 évvel fiatalabb férfit, akivel először barátok lettünk, aztán egymásba szerettünk. Nagyon amibiciózus, fiatal feltörekvő tehetség, akit csodálok. Nagyon jól kijövünk, jól tudunk együttműködni és szeretek vele lenni, elfeledtet velem minden gondot.

És még egy észrevétel, kedves kérdező: "Nagyon amibiciózus, fiatal feltörekvő tehetség, akit csodálok."

Ez a férfi annyiban más a férjedtől, hogy veled egy helyen dolgozik. Gondolom, annak idején a férjedet is csodáltad ugyanezért, amit most hibaként felrósz neki, míg a másiknak a javára írod.

2011. szept. 20. 02:01
 16/45 anonim ***** válasza:
37%
Én csak annyit mondanék, az ilyen emberek életében a fontossági sorrend: én, én, én, én... és valahol a legvégén van két gyerek, ja meg egy férj. Mert ennyi "gond" mellett nem hiszem, hogy van energiád másra. A helyedben nem tudnék a gyerekeim szemébe nézni.
2011. szept. 20. 07:06
 17/45 anonim ***** válasza:
61%

Nincs azzal gond, hogy ha kihül egy házasság, még azzal sincs, hogy valaki másba szeret bele, pedig 2 gyereke van. Előfordul. A fontossági sorrenddel van baj!! Szépen helyezd a saját igényeidet hátra, állj a férjed elé, és mond el neki, hogy már nem szereted, aztán beszéljétek meg a gyerekek elhelyezését, és utána keress másik pasit magadnak, lehetőleg úgy, hogy az új pasi érezze azt is, hogy milyen egy 2 gyerekes anyukának udvarolni, és a 2 gyerekével együtt elfogadni.

Így szerintem elég nagyot fogsz perecelni, és a gyerekeidnek se a legjobbat sikerül adni:(

2011. szept. 20. 07:58
 18/45 anonim ***** válasza:
70%
Akkor most minden elvált nő ribanc, aki felvállalja, hogy nem jó a kapcsolat (amiről a férfi is ugyanúgy tehet?)
2011. szept. 20. 08:57
 19/45 anonim ***** válasza:
76%
Beszélj a férjeddel, hogy kielégítetlen vagy és kapja össze magát az ágyban.
2011. szept. 20. 09:44
 20/45 anonim ***** válasza:
72%

Miért kell lepontozni azokat, akik hasznos válaszokat adtak??Hm?

Ezen az oldalon minden nő, aki ilyen helyzetben van, az már rögtön egy ribanc.Na és ha férfi lenne??

Á,mindegy is.

Kicsit off.

2011. szept. 20. 09:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!