Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem van, de mást szeretek....

Férjem van, de mást szeretek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Férjnél vagyok 5 éve, van 2 ikergyermekem, egy fiú és egy lány, 3 évesek. A férjem egy nagyszerű ember, szerelmes voltam belé, ám úgy érzem, az Ő megfelelési vágya rányomja a bélyegünket a mi házasságunkra. Most is szeretem, csak már másképpen. Sokat dolgozik, a munkájába temetkezik, nem igazi házasság már a miénk. Próbáltam javítani ezen, de sajnos ő már csak a munkájának él, nem lehet a segítségével változtatni. Úgy érzi, a tárgyi ajándékok fedezik a törődést is. Művészeti szakvezető vagyok egy központnál, itt ismertem meg egy nálam 2 évvel fiatalabb férfit, akivel először barátok lettünk, aztán egymásba szerettünk. Nagyon amibiciózus, fiatal feltörekvő tehetség, akit csodálok. Nagyon jól kijövünk, jól tudunk együttműködni és szeretek vele lenni, elfeledtet velem minden gondot. Tudom, hogy ez nem tisztességes a férjemmel szemben, de nekem sem könnyű, nem tudom, hogy mit tegyek. A házasságomat már nem hiszem, hogy rendbe tudjuk hozni úgy, hogy boldog is legyek, viszont nem akarom a férjemet sem átverni és a gyerekeknek is a legjobbat akarom. Úgy érzem, itt megfulladok. Teljesen szürkévé váltam, ami a gondolkodásomat illeti, egyszerűen már régen tudtam ennyire kibontakozni, mint most. Nem nézni ki belőlem, hogy már gyerekeim vannak, de én éreztem az elmúlt 1-2 évben, hogy teljesen felemészt belülről az, hogy nem működik a házasságom és úgy érzem magam, mint aki évek óta gyerekeket nevel, háztartást vezet és felemésztették a mindennapok. A gyerekek nagyon aranyosak, értük bármit megtennék, de a férjem és köztem kezd érződni az a 15 év korkülönbség, nem akarok még 28 évesen olyan lenni, mint egy 50 éves. 8 éve vagyunk együtt, nagyon szerelmes voltam, feladtam érte sokmindent, tisztelem és becsülöm, de már más iránt érzem azt, amit iránta éreztem. De csak úgy viszont nem válhatok el, minden mást is fontolóra kell vennem. Negyon el vagyok keseredve, ti mit tennétek a helyemben? Megértem, ha valaki nagyon ellenzi ezt a dolgot és bűnösnek gondolja, szíve joga, csak kérlek titeket, hogy segítsetek valamilyen tanáccsal, vagy csak véleményekkel, mert totál szétcsúsztam emiatt lelkileg. Előre is köszönöm!
2011. szept. 19. 21:41
1 2 3 4 5
 31/45 anonim válasza:
2011. szept. 25. 17:48
 32/45 anonim ***** válasza:

Szerintem ez kellett neked, hogy kiird magadból, ami benned zajlik. Talàn most a vàlaszok alapjàn felébredsz, hogy mégis nem biztos, hogy jó amire készülsz. Gondolom a férjed értetek dolgozik, hidd el nekem is dolgozik a férjem nyaralni nem is tudom mikor voltunk. Eszembe nem jutna a munka miatt màst szeretni, pedig sokszor én is belefàradok, de mérlegelek, hogy értünk dolgozik. Gondold meg, hogy mit teszel, hiszen egy mai 26 éves férfi még nem "mindegyik" érett, hogy komolyan felfogja, hogy 2 gyermeked van.

Viszont a döntés a kezedben van, ja és ne felejtsd el a szülõket sem, hogyan fogadnànak be a csalàdba?!

2011. szept. 25. 18:20
 33/45 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem fel kell melegitenetek a kapcsolatotokat, felidézni azt, hogy miért szerettél bele. Nézd egy 43 éves pasit még nem lehet leirni, hogy idõs. Ha törõdtél vele és nem hagytad, hogy elhagyja magàt, akkor mit keresne melletted egy 26 éves "férfi"?

Ez csak egy fellàngolàs most, higyjél nekem és nem làtsz vilàgosan.

2011. szept. 25. 18:28
 34/45 anonim ***** válasza:
93%
Engedd meg, hogy megosszam veled a legjobb barátnőm történetét, ami nagyon hasonlít a tiédhez. 22 éves volt, mikor összeházasodott a férfivel, akit szeretett, később született is egy babájuk. A nagy szerelem később elmúlt, maradt a tisztelet, meg a szeretet, de a barátnőmnek akarva-akaratlan több kellett. Egészségügyben dolgozott, és ott ismerkedett össze egy orvossal, akit mindig ilyen igazi férfiideálként emlegetett. Nagyon jól érezte vele magát, kezdett teljesen belezúgni. Emiatt sokat sírt nekem, gyötörte magát, mert szerette a kislányát meg a férjét is, csak már nem úgy, mint régen. Egyik nap mikor hazament, mondta az urának, hogy "figyelj, én nagyon szeretlek téged, de van egy orvos, aki iránt többet kezdek érezni, mint szabadna, segíts, mit tegyek, mert nem akarom, hogy ebbe tönkre menjen a gyerek élete, a te életed és az én életem." A férje először ki volt bukva, de összeszedték magukat, és úgy döntöttek, hogy a barátnőm felmond, és másik munkát keres magának, hogy ne tudjon találkozni az orvossal, hogy elfelejthesse. Azóta emlegeti, hogy a férje nem hagyta cserben, mikor a csőd szélén volt a házasság. Na, erre én is azt mondom, hogy ez az igazi szeretet.
2011. szept. 25. 19:33
 35/45 anonim ***** válasza:
0%
>
2011. szept. 25. 20:14
 36/45 anonim ***** válasza:
91%

Tudom, hogy itt bárki bármit írhat neked, most meg vagy bolondulva.

Ismerős a történet ezen én is átmentem 35 évesen.

Németországig utaztam egy esős májusi estén. Előtte egy nappal elmondtam a férjemnek, hogy vissza jövök egy hét múlva a gyerekekért és én ott kezdek mással új életet.

(Sokat voltunk ott mivel ott élnek a rokonaink, és ez idő alatt ismerkedtem meg egy férfivel, akinek ugyan azokat panaszkodtam el amit te itt.)

4 napig voltam a rokonoknál, nem történt semmi közöttünk, mert már az úton tudtam, hogy nem biztos, hogy ezt akarom. Sírt a férjem, sírtak a gyerekek, sírtam én is abban a négy napban. Telefonált naponta és könyörgött „anyukám gyere haza várunk a gyerekekkel”

Vissza jöttem átbeszéltünk mindent. Talán mert nagyon akartuk, hogy a kis családunk újra együtt legyen és boldogságban ezért sikerült.

Ez 15 éve volt. Közel 30 éve vagyok a férjemmel, jobban szeretjük egymást mint valaha.

Itt néhány fiatal nő a válásra biztat mert manapság ez a divat, ez a legkönnyebb megoldás.

Vérpezsdítő a pasik váltogatása biztosan. Én rájöttem akkor arra amit itt sokan írnak. Olyan jó embert mint a férjem soha nem találok, és szeret én is szeretem. Az új mellett is rám fog törni néhány év után ugyanez az érzés? És akkor megint lépek másikhoz?

Mielőtt a szkeptikus pasi váltogatós csajok beirkálnak. Akkor is és azóta is a mai napig frankó a szexuális életünk. Tanultunk a hibáinkból és ápoljuk a kapcsolatunkat.

A gyerekeink elfelejtették az „affért”. Példás fiatal koruktól tartó hosszú boldog párkapcsolatuk van, és a mentalitásuk nem a mai kornak megfelelő.

Ugyanis ők azzal képzelik végig az életüket akivel eljegyezték magukat. Párjaik szintén ilyen családból jöttek. Biztos maradiak vagyunk, és egyesek ebben is találni fognak kifogásolni valót.

Tehát kérdező: Most visznek a hormonjaid és az egyszerűbb utat választod.

Nem kívánom de eszedbe jutnak az itteni beírások aki vagy bántottak, vagy leakartak beszélni. Sajnos akkor már késő lesz. Ott is sírni fogsz ahol senki sem lát.

Nekem akkor egy 92 éves betegem aki tudta min megyek át azt mondta és soha nem felejtem el.

„Járt utat járatlanért el ne hagyj.”

Jó férjed van, minden adott, hogy boldogan éljetek. Újra kell építeni az egész életeteket. Ha szükséges menjetek el párterepautához. Hozzátok rendbe a szexuális életeteket mert az mindennek az alapja. Ha te is belátod, hogy ez az új kapcsolat egy halott gondolat, átgondolod a hátul ütőit hidd el sikerül vissza találnod a családodhoz.

Ha mégis mész tényleg, a gyerekeket hagyd az apjukra. Ez a fiatal ember soha nem lesz szerető nevelő apjuk az ikreidnek.

2011. szept. 25. 20:59
 37/45 anonim válasza:
26%
Istenem...ne haragudj, de mélységesen elitéllek, kérdező. Szóval mi is a gond? Hogy a férjed meg akar felelni neked, és szeretne mindent biztositani a családjának? Oké, értem h a részedről mi a probléma, de sztem ezt megbeszélhettétek volna, értetek biztos változtatott volna rajta. Ehelyett te megcsalod egy fiatalabbal, akivel nem hinném, h sok jövőtök lenne, nyilván ő is majd szeretne saját családot, nem valakinek a gyerekeit nevelni. Kis csitriként jó volt az idősebb pasi, most meg már hajt a véred máshova...csak gratulálni tudok. Nagyon gondold meg, mit csinálsz, ugyanis épp arra készülsz, h egy komplett család életét tedd tönkre, egy ilyen semmi dolog miatt...
2011. szept. 25. 21:50
 38/45 anonim ***** válasza:
34%

"jóban,roszban,egészségben,betegségben"

Minden házasságban vannak mélypontok és mindet meg lehet oldani.

Ha elválsz és összeköltözöl a szerelmeddel valyon 8 év múlva hol fogsz vele tartani?Talan ugyanott mint a férjeddel most?

Mikor szerveztél a férjeddel randevút kettesben?

Mikor vártad haza gyergyafényes vacsorával?

Mikor köszönted meg hogy olyan sokat dolgozik értetek?

Házasságunk karbantartása időt és energiát igényel.

Rajtad múlik mi lesz a családod sorsa.

2011. szept. 25. 22:05
 39/45 anonim ***** válasza:
51%

itt a válaszadók több, mint fele átlag alatti IQ-val rendelkező bolond.

1) a nő nem csalta meg a férjét, az új "kapcsolata" abszolút plátói, egy oldallal előrébb hozzászólásban is megírta.

2) ha egy nő gyermeket szül, akkor élete végéig maradjon az apával, akkor is ha az nem teszi boldoggá?? hozzáteszem, hogy a férje gyerekei is azok, de a kedves úriember feltehetően azokkal a kicsikkel is épp annyit foglalkozik, mint az anyjukkal...

3) nem értük dolgozik egész nap, hanem önbizalomhiányos és a munkájában akar megfelelni másoknak. ÉS A felesége ugyanannyit keres, olvassátok már el, miket szólt hozzá!!! nem egy kitartott nőről van szó aki kényelmében nem tud mit tenni!

4) a nő, aki megcsalja a férjét, ócska ribanc, de ha fordítva lenne, és a férj írt volna ki kérdést, már mindenki válásra biztatná és küldené a virtuális együttérző vállveregetést.

gratulálok, idióták.

2011. szept. 25. 22:59
 40/45 ausonia ***** válasza:
93%

emberek, eszméletlen...

nemrég olvastam egy hasonló kérdést, annyi volt a különbség, hogy azt a szerető pasi tette fel.érdekes módon a legtöbb válaszadó azt írta neki, hogy A NŐ TESZ ROSSZAT A GYEREKEIVEL, HA NEM HAGYJA OTT A FÉRJÉT,AKIT MÁR NEM SZERET...

itt ezt a nőt meg leribancozzátok, csak mert ebben a helyzetben ő a nő.tehát teljesen mindegy, hogy mi mit csinálunk, vagy melyik oldalaon vagyunk,mindig mi leszünk a rosszak.emberek,ébresztő, hányadik században élünk???

amúgy a kérdésre reagálva:teljesen mindegy, hogy van-e korkülönbség vagy nincs, a szerelem elmúlik egy kapcsolatban is, meg egy házasságban is.utóbbinál az a különbség, pláne, ha gyerekek is vannak, hogy fel kell tudni fogni, hogy azt nem rúgjuk fel valami szintén múlandóért.pláne, hogy ha a férjed, mint mondod, nagyszerű ember.akkor azért akkora probléma nem lehet.én megértem, hogy másra vágysz, tudod mit, lehet még a férjed is.a megcsalás nem azért rossz, mert mást akarsz,hanem mert hazudsz annak az embernek,akit elvileg szeretsz, még ha már nem is szerelemmel.ha tényleg jó ember és jó apa, akkor nagyon nagy hiba lenne feladni ezt egy futó románcért.de ha te máshogy érzed, akkor is hajrá, csak a hazudozást hagyd abba, mert előbb-utóbb kiderül, és a férjednek nagyon fog fájni.ezt te sem akarhatod.

2011. szept. 25. 23:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!