Férjem van, de mást szeretek. Mit tegyek?
Emlékszem, hogy mekkora balhé volt az egyik politikus kijelentéséből,
hogy " lecserélni, az öregedő feleséget"...
Most te teszed ezt!
A szerinted is rendes és a családjának és a munkájának élő "öregedő férjedet" akarod lapátra tenni egy fiatalabb kedvéért!!!
Emlékszel még arra, hogy mit is fogadtál meg esküvel a házasságkötéskor??!!!
Amúgy itt háborognál, ha téged cseréltek volna le egy fiatalabbért!!
pasi vagyok,nem vagyok egy nagy párterapeuta sem .Ha megteheted tarts emberi sorrendet ,beszélj a férjeddel ,nem szereted,nem tervezel vele közös jövőt,váljatok el,akkor szabad lesz az út a másik férfi felé,igaz rengeteg a buktató,és úgy készülj ,hogy egyedül is tudj boldogulni ,mert ugye van 2 gyereked és ők a legfontosabbak ,szép dolog a szerelem de a megismert férfi még nem bizonyított mint társ,vagy apa.
Vagy marad a bűnös viszony ,lopott órák,percek,titok,ezt én nem ajánlom mert minden résztvevő ideje ketyeg.
szia
A feltörekvő tehetséget, próbáld gonosz, rossz embernek tekinteni, és egy idő után kiszeretsz belőle. Persze, nem lesz könnyű, mert az ember vágyik azután ami jó és szép lehet. De mi van akkor ha csak arra kellesz neki, h felkarold, aztán "belédrúg"?
"A férjem egy nagyszerű ember" írtad te.
Tehát bármilyen jó ember valaki, ha egy nőt hajt a vére...
Remélhetőleg az ifjú pasi előbb-utóbb téged tesz majd lapátra és keres egy korban jobban hozzá illőt!!!
Tudod te mar egyszer elfogadtad a parodat, amikor tisztaban voltal annak a koraval, es azzal is, hogy szereti a munkajat, tehat igy fogadtad el, es vallaltad azt, hogy gyermekeket is szulsz.
Barki akart tanacsot adni, vagy figyelmeztetni teged arra, hogy ez a korkulonbseg nagyon sok, s vigyazz, mert a jovoben fogod ezt erezni, akkor nem fogadod el, akkor is vallaltad ezt.
Megertem, amit irsz, de most nem vagy fuggetlen, van egy ferjed, es 2 gyermeked, tehat anya vagy. Jelenleg a gyermekeidnek a helyzetet kellene figyelembe venned, nem pedig onzonek lenni, s ujra csak onmagaddal erzelmeivel torodni, es csaladod tobbi tagjat ujra a hatterbe helyezni, hiszen tudod azt, hogy a gyermekeidet egy valas mar megfog viselni pl.
Ez a te eleted, s te tudod azt, hogy dontesz, de talan nem kellene ujra felelotlen dontest hoznod.
Szégyelld magad!!
Egy közönséges ribi vagy!
A férjed egzisztenciáján élsz és szertőt tartasz két gyerek mellett is!!
A végén ott állsz majd minden nélkül, két gyerekkel az utcán.
"Okos nő"
Nos én úgy gondolom hogy én most jelen esetben a kérdezőnek fogok igazat adni!!Hogy miért??Azért mert az hogy valakinek van gyereke az nem azt jelenti hogy egy olyan emberrel kell leélni az életét akivel nem boldog és már nem szereti annyira,az hogy valaki félre kacsingat az nem véletlenül van,mert ha egy házasság jól működik és minden meg van benne akkor nincs félre kacsingatás.A kérdező férje lehet hogy egy rendes ember aki a családjáért dolgozik keményen és sokat és még jól is keres,de viszont a kérdező érzelmileg nem kapja meg azt amit szeretne..kérdem én??!!Ki akar egy munkamániás robottal együtt élni???Az tegye fel a kezét!!!
Mert én inkább élek szerelemben boldogan és érzelmileg feltőltődve egy csóróbb emberrel mint egy munkamániás robottal.Az embernek egy élete van és a kérdezőnek jogában áll kiszállni abból ami neki nem jó és nem elégíti ki az igényeit,az hogy van 2 gyereke attól még neki is lehetnek érzelmei és érzései és ő is élni szeretne és jól érezni magát lelkileg.Le lehet pontozni és ugatni de én nem tenném tönkre az életem egy munkamániás ember miatt!!
A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:17
Miért ribi??Azért mert nem érzi jól magát a jelenlegi kapcsolatában??Jogában áll kilépni belőle akármikor és én meg is tenném,pláne ilyen fiatalon.Én sem szeretnék beszürkülni egy munkamániás ember mellett akitől nulla érzelmeket kapok csak pénzt!!!Le lehet pontozni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!