Férjem van, de mást szeretek. Mit tegyek?
Nagyon felháborít a sok "ribancos"vélemény!!Kíváncsi lennék milyen élet tapasztalattal és mennyi idősek,akik így adnak tanácsot?!
Én megértem a kérdezőt,mert igenis két emberen múlik egy kapcsolat.Neked csak azt tudom tanácsolni kedves kérdező,hogy ha a férjednek őszintén mond el,mert jobb ha tőled hallja meg...Amúgy még utána lesz még nehezebb,leginkább a gyerekek miatt.Gondold meg,hogy mennyit ér az a másik kapcsolat.
Még annyit,hogy csak az érti meg igazán a helyzetet,aki maga is került már hasonló helyzetbe.Tapasztalat.
tegnap 09:47 vagyok
Reméltem,hogy le leszek pontozva -.-
Kérdező, próbáld meg menteni a kapcsolatod, de ha a férjed nem hajlandó erre,(munka) akkor jobb,ha külön folytatjátok.
...hogy ribi vagy-e, az csak nézőpont kérdése.
Azt írtad:
"...itt ismertem meg egy nálam 2 évvel fiatalabb férfit, akivel először barátok lettünk, aztán egymásba szerettünk..."
Vagyis szeretőd van a férjed mellett!!
Na de ugorjunk.
Jól végig gondoltad, hogy mire vezet az önzőséged??
Te már nem egy szingli csaj vagy,
hanem egy KÉTGYEREKES CSALÁDANYA!!!!
Mit mondasz majd az ikreknek?
Lecseréltem az apátokat? Vagy mit??
Mit mondasz majd akkor, ha lelép az ifjú lovag is,
mert csak dug*ni akart nem pedig cserébe egy idegen családot is a nyakába venni?
Akkor majd azt mondod az ikreknek, hogy a "csere-papa" sem vált be?
Keresünk egy még újabbat??
Belegondoltál, hogy két gyerekkel is ugyan ilyen kapós leszel a pasiknál?!
Amikor ennyi facér csaj van??
Neked velük kell, majd "versenyre kelni"!
Amúgy nálunk az ismeretségi körben, jó néhány hasonló családanya van, aki "öregségére" talált új szeretőt, a "használt" férje helyett.
Azóta mindegyik elvált, az új pasik persze már régen leléptek,
ők meg a gyerekekkel járják az albérleteket!
Szóval mérlegeljél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!