Igaz Dr. Csernus Imre állítása, miszerint "olyan pasikat vonzol be, amilyen te magad vagy"? Szerinted?
Szerintem sem kell szentírásnak tekinteni amit Csernus mond.Az sem igaz amit a konfliktuskerülő magatartásról ír.Azt mondja ,hogy a konfliktuskerülő ember gyáva.Nos!Ha minden szent szaxon konfrontálódnánk akkor mindig cirkuszolnánk meg normál ember törekszik arra ne legyen konfliktus a cselekedeteiből.Nos ,erre konkrét példákat szitukat sosem említ.
Párkapcsolatok nagy részére igaz,hogy a hasonló a hasonlót vonzza.Az ilyenek maradnak meg hosszú távon.Hasonlóság alatt értendő:hasonló értékrend,hasonló temperamentum,életvitel,hasonló kultúra
Pl. Egy feminista gondolkodású nőhöz nem passzol egy nárcisztikus,erőszakos férfi aki azt várja,hogy rendelje alá magát a nő,de valószínű szóba sem állnának egymással.
lehet hogy valakinél bejön, nálam eddig nem
én ilyen kis laza, néha összejövünk ha jólesik de nem lógunk sülve-főve egymással, nincs napi 15 telefonhívás, meg nyaggatás, beszámoltatás mit hol kivel miért csinálok se tiltás hogy ide nem mehetek oda nem - szóval egy porcikám se vágyik agresszor pasira
mégis, mindig az ilyen "pióca" -típus talál meg aki folyton rám akarja erőltetni magát, a követeléseit, a zsarnokoskodását - csak persze nem sikerül neki mert rövid úton kihajítom.
ja meg én ilyen mélyebb gondolkodású vagyok és egyáltalán nem érdekel az anyagi haszon vagy a tárgyak mégis mindig olyanokat fogok ki akik másról se tudnak beszélni csak az új telefonról, új kocsiról, új cipőről... szóval felszínesek.
akik meg passzolnának hozzám személyiségileg azok nagyon kis csúnyácskák.
vagy lehet csak én képzelek sokat a külsömről és igazából irtó ronda vagyok és ilyen járna XD
Ja!Csernus azt mondta ,hogy a konfliktuskerülő ember gyáva.Kinek mi a konfliktuskerülés(Nem mer nemet mondani?Nem mondja ki amit gondol). A párom meg én is bizonyos szitukba azok vagyunk de mégis boldogan élünk.
Nekem kicsit szélsőséges Csernus.Sok mindenbe igaza van de nincs senkinek sem a helyében.
Részben. Exem is bak volt, mint én, a férjem pedig ugyanolyan csökönyös, mint én. :)
De egyébként teljesen ellentétes jellemek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!