Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz Dr. Csernus Imre állítása...

Igaz Dr. Csernus Imre állítása, miszerint "olyan pasikat vonzol be, amilyen te magad vagy"? Szerinted?

Figyelt kérdés
2011. szept. 13. 15:28
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem sem kell szentírásnak tekinteni amit Csernus mond.Az sem igaz amit a konfliktuskerülő magatartásról ír.Azt mondja ,hogy a konfliktuskerülő ember gyáva.Nos!Ha minden szent szaxon konfrontálódnánk akkor mindig cirkuszolnánk meg normál ember törekszik arra ne legyen konfliktus a cselekedeteiből.Nos ,erre konkrét példákat szitukat sosem említ.

Párkapcsolatok nagy részére igaz,hogy a hasonló a hasonlót vonzza.Az ilyenek maradnak meg hosszú távon.Hasonlóság alatt értendő:hasonló értékrend,hasonló temperamentum,életvitel,hasonló kultúra

Pl. Egy feminista gondolkodású nőhöz nem passzol egy nárcisztikus,erőszakos férfi aki azt várja,hogy rendelje alá magát a nő,de valószínű szóba sem állnának egymással.

2012. dec. 16. 16:40
 32/46 anonim ***** válasza:
34%

lehet hogy valakinél bejön, nálam eddig nem

én ilyen kis laza, néha összejövünk ha jólesik de nem lógunk sülve-főve egymással, nincs napi 15 telefonhívás, meg nyaggatás, beszámoltatás mit hol kivel miért csinálok se tiltás hogy ide nem mehetek oda nem - szóval egy porcikám se vágyik agresszor pasira

mégis, mindig az ilyen "pióca" -típus talál meg aki folyton rám akarja erőltetni magát, a követeléseit, a zsarnokoskodását - csak persze nem sikerül neki mert rövid úton kihajítom.

ja meg én ilyen mélyebb gondolkodású vagyok és egyáltalán nem érdekel az anyagi haszon vagy a tárgyak mégis mindig olyanokat fogok ki akik másról se tudnak beszélni csak az új telefonról, új kocsiról, új cipőről... szóval felszínesek.

akik meg passzolnának hozzám személyiségileg azok nagyon kis csúnyácskák.

vagy lehet csak én képzelek sokat a külsömről és igazából irtó ronda vagyok és ilyen járna XD

2012. dec. 16. 16:41
 33/46 anonim ***** válasza:
100%

Ja!Csernus azt mondta ,hogy a konfliktuskerülő ember gyáva.Kinek mi a konfliktuskerülés(Nem mer nemet mondani?Nem mondja ki amit gondol). A párom meg én is bizonyos szitukba azok vagyunk de mégis boldogan élünk.

Nekem kicsit szélsőséges Csernus.Sok mindenbe igaza van de nincs senkinek sem a helyében.

2012. dec. 16. 16:44
 34/46 anonim ***** válasza:
Csernus nem a próbálkozásokra érti a dolgokat,hanem az olyan társra érti akivel leéljük az életünket.Arra igaz,hogy mindenki olyat kap amilyet érdemel de nem minden esetben.
2012. dec. 16. 16:49
 35/46 anonim ***** válasza:
Az az ideális amikor két ember kiegészíti egymást.Legyen bennük hasonlóság,de legyen bennük különbözőség amit kiegészítenek és eltudják fogadni egymás hibáit(hisztijét,fóbiáit),hülyeségeit.
2012. dec. 16. 17:02
 36/46 anonim ***** válasza:
Van igazság abban, amit mond.
2012. dec. 16. 17:13
 37/46 anonim ***** válasza:
Hogy én kit vonzok be azon még nem gondolkodtam, de hogy én kihez vonzódom azon annál inkább. Tuti van abban valami, hogy a nő olyan pasit választ mint az apja. Legalábbis nálam ez igaz, életem nagy szerelme tiszta apám, minden megnyilvánulásában (csak jobban néz ki). :)
2012. dec. 16. 17:19
 38/46 anonim ***** válasza:
Erről beszélt Csernus is.Ha nem akarsz olyan pasit mint az apád akkor nem szabad azonosulnod apád tulajdonságaival.Az első kapcsolatnál igaz ez jobban.Legtöbb nőnek az első hiteles pasi olyan mint az apja.
2012. dec. 16. 17:23
 39/46 xStefix ***** válasza:

Részben. Exem is bak volt, mint én, a férjem pedig ugyanolyan csökönyös, mint én. :)

De egyébként teljesen ellentétes jellemek vagyunk.

2012. dec. 16. 17:50
 40/46 anonim ***** válasza:
Szerintem hülyeség. Vicces ez a Csernus, remekül felkapott lett a tv miatt, de amúgy szerintem egy csődtömeg. Osztja itt az észt a párkapcsolatokról, meg ilyenek, aztán érdekes, neki sose jön össze, sőt még randább véget ér, mint az átlagos általa nyomorék gyáváknak tartott tömegnek. Ja, hogy azóta megint írt egy könyvet, hogy miért is alakult úgy. Ja persze, valamiből élni kell, meg menteni a menthetőt ne égjen már akkorát. Nekem tök hiteltelen.
2012. dec. 16. 18:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!