Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz Dr. Csernus Imre állítása...

Igaz Dr. Csernus Imre állítása, miszerint "olyan pasikat vonzol be, amilyen te magad vagy"? Szerinted?

Figyelt kérdés
2011. szept. 13. 15:28
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
93%
Nálam bejött. Persze két teljesen egyforma ember nincs a világon, de vannak egymáshoz nagyon hasonlóak. Mi, a párommal akár ikrek is lehetnénk (persze fiú-lányban).
2011. szept. 13. 15:33
 2/46 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Dehogy összefüggésben van a kettő az biztos. Én akaratos nőszemély vagyok. Amolyan hol csendes, hol kiabálós bolond. Egy ugyanilyen pasi mellett megszédülnék. Biztos nem bírnám.
2011. szept. 13. 15:34
 3/46 anonim ***** válasza:
73%
Hát ezzel nem mondott nagyot. Egy szakadt libával nem fog komolyan kezdeni egy értelmiségi (sznob) pasas, és fordítva. De ha belemegyünk a finomabb tulajdonságokba, akkor már szerintem nem igaz az állítás.
 4/46 anonim ***** válasza:
80%
nem.inkább: olyat amilyen állapotban vagy,és amire a lelked mélyén "vágysz". ha önbizalom-hiányos vagy és azt hiszed semmit se érsz,és téged úgysem szerethet senki,akkor olyat kapsz aki ezt fogja erősíteni
 5/46 anonim ***** válasza:
30%

nem.

szerintem olyat vonzzol be, amilyenre vágysz.

ha igaz lenne ez az állítás, akkor sehol nem lennének viták/veszekedések/csalódások, mert magammal nincs semmi bajom, ki tudnám akkor számítani a másik lépését.

de jobban hiszek: az ellentétek vonzzák egymást-ba

6/46 anonim ***** válasza:
91%
Mi nem vagyunk egyformák. Én nagyon hisztis vok és mindent kimondok, ő meg nem.
 7/46 anonim ***** válasza:
94%

Esetemben nem igaz.

Jól átgondoltam, de nem igaz.

Viszont most már arra törekszem, hogy olyat vonzzak be, mert az talán megértő/megért.

2011. szept. 13. 15:35
 8/46 anonim ***** válasza:
90%
Hát ezzel nem találta fel a Csernus a spanyol viaszt. Lúzereknek csak lúzerek jutnak, és nyilván egy intelligens, magára valamit adó férfi, vagy nő nem áll le egy lelki topronggyal. Hogy BEVONZZA? Hát hasonló hasonlót vonz... ennyi.
2011. szept. 13. 15:35
 9/46 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem egyáltalán NEM igaz!
2011. szept. 13. 15:39
 10/46 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem igaz! Az első kettőnél igaz lehetett, de - tanulva azokból - a harmadik férjnél már tudatosan teljesen más típust kerestem. Mellette minden tekintetben jól érzem magam.
2011. szept. 13. 15:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!