Igaz Dr. Csernus Imre állítása, miszerint "olyan pasikat vonzol be, amilyen te magad vagy"? Szerinted?
Figyelt kérdés
2011. szept. 13. 15:28
1/46 anonim válasza:
Nálam bejött. Persze két teljesen egyforma ember nincs a világon, de vannak egymáshoz nagyon hasonlóak. Mi, a párommal akár ikrek is lehetnénk (persze fiú-lányban).
2/46 anonim válasza:
Szerintem nem. Dehogy összefüggésben van a kettő az biztos. Én akaratos nőszemély vagyok. Amolyan hol csendes, hol kiabálós bolond. Egy ugyanilyen pasi mellett megszédülnék. Biztos nem bírnám.
3/46 anonim válasza:
Hát ezzel nem mondott nagyot. Egy szakadt libával nem fog komolyan kezdeni egy értelmiségi (sznob) pasas, és fordítva. De ha belemegyünk a finomabb tulajdonságokba, akkor már szerintem nem igaz az állítás.
4/46 anonim válasza:
nem.inkább: olyat amilyen állapotban vagy,és amire a lelked mélyén "vágysz". ha önbizalom-hiányos vagy és azt hiszed semmit se érsz,és téged úgysem szerethet senki,akkor olyat kapsz aki ezt fogja erősíteni
5/46 anonim válasza:
nem.
szerintem olyat vonzzol be, amilyenre vágysz.
ha igaz lenne ez az állítás, akkor sehol nem lennének viták/veszekedések/csalódások, mert magammal nincs semmi bajom, ki tudnám akkor számítani a másik lépését.
de jobban hiszek: az ellentétek vonzzák egymást-ba
6/46 anonim válasza:
Mi nem vagyunk egyformák. Én nagyon hisztis vok és mindent kimondok, ő meg nem.
7/46 anonim válasza:
Esetemben nem igaz.
Jól átgondoltam, de nem igaz.
Viszont most már arra törekszem, hogy olyat vonzzak be, mert az talán megértő/megért.
8/46 anonim válasza:
Hát ezzel nem találta fel a Csernus a spanyol viaszt. Lúzereknek csak lúzerek jutnak, és nyilván egy intelligens, magára valamit adó férfi, vagy nő nem áll le egy lelki topronggyal. Hogy BEVONZZA? Hát hasonló hasonlót vonz... ennyi.
9/46 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán NEM igaz!
10/46 anonim válasza:
Szerintem nem igaz! Az első kettőnél igaz lehetett, de - tanulva azokból - a harmadik férjnél már tudatosan teljesen más típust kerestem. Mellette minden tekintetben jól érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!