Kedves exem állítása szerint én elloptam a ps2-jét, annak ellenére, hogy az én pénzemen lett véve, ezért felakar jelenteni, a blokkot ellopta, és tanukat is szerzett, akik hazudnak! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nincs bejelentve a lakásba,Szlovák állampolgár,Felakar jelenteni,A neve mint tanu benne áll a szerződésben.
Birtok háborításért még fel lehet jelenteni?ha ezeket nézzük,h. nincs bejelentve,és a neve mint tanu benne áll az albérleti szerződésben?
2010. máj. 20. 17:21
1/15 anonim válasza:
Most komolyan, egy ilyen cucc a vaterán 10.-ért van már... inkább vegyél neki egyet, minthogy ezen menjen a harc.
2/15 anonim válasza:
Kedves exem állítása szerint én elloptam a ps2-jét, annak ellenére, hogy az én pénzemen lett véve....
Ez egy indok arra hogy miért is ne lophattad volna vissza.
3/15 anonim válasza:
Én jól megveretném valakivel, az mindig beválik az ilyen nagyszájú hazug majmoknál.
5/15 anonim válasza:
Mi a fenének kell Neked PS???? Hány éves vagy? Add neki oda legyen vele boldog azt dögöljön meg!!!!!!
6/15 A kérdező kommentje:
én is megtenném,csak a blokkot ellopta,hát beviszem a rendőrségre a ps2-őt megomdom nekik,h. adják neki vissza,mert állítása szerint elloptam és utána kalap kabát...
ha télleg van nála blokk bemegy érte,ha nincs akkor szív ennyi
2010. máj. 20. 17:36
7/15 anonim válasza:
Már látom a jövő válási indokait:de bíró úr,ez a mocsok ellopta a ps2-met.
8/15 anonim válasza:
Nő vagy vagy Férfi? Bocsi,csak kíváncsi vagyok,hogy most melyik fél hazudik a te állításod szerint (mármint nő vagy férfi).Am szerintem ilyenen hülyeség veszekedni.Szerintem add neki oda...
9/15 anonim válasza:
Ovi. A homokozólapátod még megvan? Nézz utána, mert lehet, hogy bosszúból elvitte.
10/15 anonim válasza:
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!