Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves exem állítása szerint...

Kedves exem állítása szerint én elloptam a ps2-jét, annak ellenére, hogy az én pénzemen lett véve, ezért felakar jelenteni, a blokkot ellopta, és tanukat is szerzett, akik hazudnak! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nincs bejelentve a lakásba,Szlovák állampolgár,Felakar jelenteni,A neve mint tanu benne áll a szerződésben.

Birtok háborításért még fel lehet jelenteni?ha ezeket nézzük,h. nincs bejelentve,és a neve mint tanu benne áll az albérleti szerződésben?

2010. máj. 20. 17:21
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

én szerettem volna vele megegyezni,de nem ment.

a rendőrök azt mondták,h. azóta lecsökkent az ára 15ezerre,szval ez nem bűncselekmény.

Nő vaok és imádok ps2-őzni xD

2010. máj. 20. 18:43
 12/15 anonim válasza:
ez msot komoly?? o.O jézusom és hány évesek vagytok? xD mongyuk és is nő vok és imádok ps-ezni :'D
2010. máj. 20. 18:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Tegnap nem TE írtál, hogy valahogy ki kellene dobni a szlovák pasidata közösen bérelt kecóból?!
2010. máj. 20. 20:59
 14/15 A kérdező kommentje:

21 éves vagyok és nő.

De én írtam a szlovákról!

Jah megpróbáltam leülni vele megbeszélni,de fenyeget,ezeket a beszélgetéseket elmentettem

2010. máj. 20. 21:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Téged összeköltöztetnélek a volt pasimmal! Rendőr. Lenne segítséged és ha nem dolgozik állandóan játszik a géppel nyomhatnátok együtt és boldogok lennétek!!!!! XD
2010. máj. 30. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!