Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz Dr. Csernus Imre állítása...

Igaz Dr. Csernus Imre állítása, miszerint "olyan pasikat vonzol be, amilyen te magad vagy"? Szerinted?

Figyelt kérdés
2011. szept. 13. 15:28
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, 16:03-ra válaszul.
2011. szept. 13. 17:13
 22/46 anonim ***** válasza:
100%

Örülnék neki, de sajnos nem.

Nem baj, ha különbözünk, de ne komolyabb dolgokban.

2011. szept. 13. 17:16
 23/46 anonim ***** válasza:
100%

Inkább úgy, hogy olyat, akivel kiegészítjük egymást. Mi a férjemmel látszólag egymás ellentétei vagyunk, de sok olyan dolog van, ami neki az erőssége, nekem pont a gyengesége és fordítva.

A kapcsolatról alkotott elképzelésekben, elvárásokban viszont jó, ha hasonlóak vagyunk a párunkhoz, hasonló az értékrendünk, az érzelmi hőfokunk, hasonlóak a céljaink.

2011. szept. 13. 17:44
 24/46 anonim ***** válasza:
100%
Áh, nem, nekem mindegyik partnerem teljesen különböző személyiség volt.
2011. szept. 13. 18:11
 25/46 anonim ***** válasza:
100%
Azért Csernust se kéne szentírásként kezelni. Ez konkrétan egy marhaság. Az összes eddigi barátom teljesen más jellem volt min én: az első szerelmem kimondottan zárkózott, makacs, bizalmatlan figura volt, a második pedig egy érzéketlen, lekezelő, beképzelt bunkó, a harmadik pedig egy halvérű, sekélyes érzelmű, csendes srác. Én pedig egy nagyszájú, nagyon érzelmes, lelkizős, könnyen dühbe guruló, nyílt, nagylelkű típus vagyok.
2011. szept. 13. 18:45
 26/46 anonim ***** válasza:
100%
Bár így lenne..akkor bejönnék annak, aki olyan, mint én, de eddig nem mutatott érdeklődést.
2011. szept. 13. 19:24
 27/46 anonim ***** válasza:
100%
Csernust szerintem a "szarkazmus szűrőjén" keresztül kell olvasni. Sokan magunkra találunk írásaiban, nekem néha bejön.
2011. szept. 13. 20:29
 28/46 anonim ***** válasza:
100%
ez nem a Csernus mondása, már az ókori rómaiak is így tudták, de a vonzás törvényében is hasonló van…
2011. szept. 14. 04:19
 29/46 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően az a gond ezzel, hogy nem tanítható, tanulható csak egy bizonyos fokig. Mindenki a saját személyes tapasztalatai szűrőjén keresztül nézi. Én is. Tehát attól függ, mit értesz, hogy milyen életed volt, mekkora a tapasztalatod? Magyarázni hiábavaló. Ha meg már túl vagy egy szinten, akkor azért unod magad halálra egy pszichológiai tartalmú könyv olvasása közben, mert a 70-80-90%-a (megint egyénfüggő) olyan, számodra már triviális dolgokat tartalmaz, mint a kék ég, a zöld fű, a nedves víz.
2011. szept. 14. 13:07
 30/46 Skyra Diamonds válasza:
Szerintem nem igaz. Azért nem, mert nem vagyunk egyformák. Minden ember más és más alapvető tulajdonságokkal születik. Van aki, a változatosságot, a fejlődést kedveli, van akit az nyugtat meg, ha valami változatlan. Mindenki olyan pasikat vonz be, amelyek szükségesek a fejlődéséhez, mert egy kapcsolatból mindig tanulunk, akkor is,ha nem ítéljük jónak. Én magam részéről soha nem olyan pasit vonzottam be, aki hasonló lett volna hozzám, hiszen akkor még mindig együtt lennék vele, mivel én szeretek fejlődni és úgy érzem mások fejlődését is igyekszem szolgálni. Ha hibázom, szeretek rájönni és kijavítani azt,hogy teljesebben léphessek tovább. Kíváncsi lennék rá, hogy Dr. Csernus Imrének milyen társa van, olyan, mint önmaga? Az ijesztő lenne.
2012. dec. 16. 14:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!