Miként, hogyan képzelitek el magatokat 7-8 év múlva? ábrándozzunk egy kicsit:-)
Szia kedves lány,nő / fiú, férfi!
Miként képzelitek el magatokat kb. 7-8 év múlva? Vagy miket szeretnél megvalósítani addigra?
ez nem egy felmérés, vagy ilyesmi, csak kiváncsi vagyok, ki miként gondolkodtok, mik a céljaitok:-)
Kezdem én, hogy valaki indítson:D
Én úgy képzelem el magam, hogy: van egy férjem, akivel minden nagyon jó és már van egy kis lakásunk, van egy jó nyugis állásom, vidámabb vagyok, már nincs annyira önbizalomhiányom, ha sértegetnek, vagy beszólnak, nem maradok csendben és pityergek, hanem kiállok magamért, ja és rengeteg mindent tudok főzni:D
19/l
30 leszek.
Remélem lesz egy férjem aki szeret engem és én is őt, és lesz legalább 1 gyerekem, de inkább kettő.
Lesz munkám, vagy éppen otthon leszek a gyerekekkel mert még nem ovisok :) és szépen éldegélünk. Jajj de jó lenne már ott tartani... :/
38 vagyok. Már van egy férjem, gyönyörű gyerekem, két egyetemi diplomám (pszichológia, kommunikáció). 7-8 év múlva szeretnék ugyanilyen boldog lenni.:-)
Pontosabban:
- jövőre még egy gyereket szülni
- utazni,új dolgokat felfedezni
- saját céget alapítani vagy felsőoktatásban tanítani,ami feltöltés és nem munkának élem meg
-teljes anyagi és erkölcsi biztonságban élni a férjemmel
-a vágyott családi házban élni
- boldognak és egészségesnek látni a szeretteimet (és persze saját magamat)
Ja,és ezúton kívánom Mindenkinek, hogy teljesülnek a vágyai!:-)
húú...kiskoromban néha elképzeltem, hogy nagyon messze élek innen majd keletre...
aztán elfelejtettem hosszú évekre ezt az álmomat.
most viszont pályaválasztás előtt eszembejutott...így oroszra mentem.
7-8 év múlva szeretnék ott élni szabadon.
akár egy városban, akár egy végtelen fenyőerdő közepén önellátóan.
talán sikerül.
párkapcsolatot, családot nem tervezek.
ohh ez milyen jó kérdés :)))))))))
hát egy tündér aranyos fiúval leszek aztán a 7-8 évben gyerek is lesz (na jó remélem már tudom ki az a fiú :P) és boldogan élünk problémamentesen jó munkával amíg xD
Ugyanígy egyedül fogok ülni a számítógép előtt.
31/f
Ez csak akkor lenne igazán érdekes, ha hét év múlva leírnánk mind, hova jutottunk.
Hátha meglesz még a GYK. :)
Én is nagyon remélem, hogy 7-8 év múlva még meglesz a gyakori és megnézhetem, miként változtattam a terveimen vagy mit sikerült elérnem.
Most leszek 20 éves, tehát 27-28 éves leszek, amikor már az alábbiakat kipipálnám a bakancslistámról:
-anyumnak egy házat venni, valami csendes, de jó közlekedésű helyen és a lakáskulcsot úgy átadni, hogy mellette van egy jegy, amivel körbeutazhatja Afrikát.
-egy takaros kis ház, kerttel és állatokkal (fővárosi panelos vagyok, jó lenne kiszakadni innen)
-anyagi stabilitás, azaz egy munkahely, amit lehetőleg élvezek is
-lediplomázni
- szeretném ha a párommal együtt élnék addigra illetve addigis és még tovább...
Sok sikert mindenkinek, hogy megvalósítsa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!