Miként, hogyan képzelitek el magatokat 7-8 év múlva? ábrándozzunk egy kicsit:-)
Szia kedves lány,nő / fiú, férfi!
Miként képzelitek el magatokat kb. 7-8 év múlva? Vagy miket szeretnél megvalósítani addigra?
ez nem egy felmérés, vagy ilyesmi, csak kiváncsi vagyok, ki miként gondolkodtok, mik a céljaitok:-)
Kezdem én, hogy valaki indítson:D
Én úgy képzelem el magam, hogy: van egy férjem, akivel minden nagyon jó és már van egy kis lakásunk, van egy jó nyugis állásom, vidámabb vagyok, már nincs annyira önbizalomhiányom, ha sértegetnek, vagy beszólnak, nem maradok csendben és pityergek, hanem kiállok magamért, ja és rengeteg mindent tudok főzni:D
19/l
Akkor már szeretnék egy csomó nyelvet megtanulni (német ,angol, finn, japán, spanyol) és beszélni is.
A világ leghíresebb környezetmérnöke lenni ,akit a világ minden pontjáról hívnak, hogy globális problémákat oldjam meg.
Anyukámnak venni egy házat, amiben végre boldogan élhet.
Boldog lenni, szabad lenni... akarok.
22/L
Ezen a héten lettem 21,vagyis 7-8év múlva 28-29 leszek.
Addigra remélhetőleg már a második gyerekemet fogom szülni.27év a kitüzött kor amikor elöször szeretnék ,aztán minél hamarabb a másodikat,hogy ne legyen köztük nagy a korkülönbség.
Remélhetőleg a párom lesz a férjem,akivel 3éve vagyunk együtt,ő mérnök lesz.
Én még nem találtam meg mi az amit igazán szeretnék csinálni,remélem addigra rájövök.(ideje volna már)
Egy szép családi házat szeretnék még,nagy kerttel,kutyával,cicákkal.
Én határozottabb,összeszedettebb leszek,jó anya és csodás feleség.Remélem :)Remélem :))
Optimista verzió:
Egy színház adminisztrációs/szellemi osztályán dolgozom, megbecsülnek a munkahelyemen (és nem kell azon sem aggodalmaskodnom, hogy holnap elvesztem a munkát), természetesen a diplomámmal a kezemben. Addigra már remélem, magabiztosabb leszek, kiállok mindig az igazamért mindenhol. Egy olyan 5-10 kilóval könnyebb :).
A saját lakásomban/házamban élnék, hitelek nélkül... Legalább komoly udvarlóm lenne (kedves, aranyos, okos, humoros ember, akinek meglenne a véleménye a világ dolgairól, megvédene engem bármikor, bátor és szereti a művészetet és a színházat :D), vagy már férjem :). Gyerekben nem vagyok biztos, most még nem érzem jó anyaalapanyagnak magam. De tételezzük fel, hogy meégrek a feladatra, akkor lenne egy gyerekem (mindegy, hogy fiú vagy lány, a lényeg, hogy egészséges legyen). Ja, és én is tudnék főzni (pár alapdolog már megy, de... :D).
22/n
Hm. Én most leszek 23, szóóval.
7-8 év múlva remélhetőleg már férjnél leszek, és talán lesz(nek) is kisgyereke(i)m.
idén fejezem be az egyetemet, remélem, hogy utána sikerül a szakmámban jó állást szereznem (tolmács-fordító). Az a nagy álmunk a testvéremmel, hogy ikerházat fogunk építeni,ha már mindketten férjnél leszünk és le akarunk telepedni, úgyhogy remélem megvalósul. Ha elég pénzem lesz szeretnék egy ruházati céget is indítani, mert a varrás-ruhatervezés a hobbim...talán összejön:)
Nagyjából ennyi.
óóóó mennyi jó kis válasz:) nem tudom ti h vagytok vele, de néha jó elkalandozni ilyen dolgokon:D
köszönöm a válaszokat:) remélem mindenkinek sikerül megvalósítania a vágyait:)
még jöhetnek válaszok, aki úgy gondolja:)
Hát akkorra leszek 30 éves.
Hád addigra szeretnék 1 gyereket a párommal, a házunkat felújítani, egy jó munkát mindkettőnknek, stb.
Lássuk...
-idén lediplomázni pszichológusként...
-összeköltözni a párommal
-eljegyzés
-mesterképzés, plusz egyéb kurzusok
-a páromból orvos váljon
-esküvő
-lakás
-gyerekek
-egy munka amit szeretek
-egy szerető főorvos férj:D (csak mert tudom, hogy ez az álma)
Ez pont elég is lenne:D
Obama imádkozik Istenhez...
- Ó, Istenem - milyen lesz az új világ?
- Szép, boldog, az emberek szeretni fogják egymást,
- És lesz előtte megint világháború..??
- Igen lesz.
- És megint mi nyerünk???
- Azt nem mondhatom el....
- És mennyibe kerül majd egy üveg Cola???
- 2 rubel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!