Kamaszok! Hogyan képzelitek el azt a világot, amikor még senkinek nem volt mobiltelefonja? Nem volt régen, kb.15 éve.
Amikor kamaszodtam akkor jöttek be a mobiltelefonok "divatba"... 15 évesen kaptam először telefont, ami a nővéremmel közös volt...nem használtam sokat, nem láttam értelmét a végeláthatatlan sms-ezésnek...most meg jobb lenne az életem ha nem lenne mobiltelefonom állandóan nem zaklatnának 1o percenként az emberek...
persze van előnye is a mobiltelefonnak, de ma már a kicsi kutyának is van...a legeslegmenőbb a divat különben lenéznek a suliban...
azok a szép boldog idők...
Szerintem is jobb világ volt... A barátok mindennap elmentek egymáshoz, mert ugye, másképp nem tudtak beszélni egymással. Voltak gyülekezőhelyek, meg sem kellett beszélni, mikor találkozunk, valahogy mindenki ott volt időben... Aztán mentünk össze-vissza....:))
12:13 Légyszi, ne támadj egyből, csak a feltett kérdésre adott válaszokra lennék kíváncsi. És nem "szenvedek", tudom, hogy a mi fiatalkorunk sem tetszett az idősebb generációna, én csak arra lennék kíváncsi, hogy hogyan képzelnéd el ilyen fejjel, hogy nincs neted, meg mobilod?
Ja, meg olvastunk rengeteget. Szerintem olyan szép volt a világ ezek nélkül a kütyük nélkül (is).
Persze, hozzáteszem, ma már én sem tudom elképzelni az életem ezek nélkül (sajnos...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!