Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miként, hogyan képzelitek el...

Miként, hogyan képzelitek el magatokat 7-8 év múlva? ábrándozzunk egy kicsit:-)

Figyelt kérdés

Szia kedves lány,nő / fiú, férfi!

Miként képzelitek el magatokat kb. 7-8 év múlva? Vagy miket szeretnél megvalósítani addigra?

ez nem egy felmérés, vagy ilyesmi, csak kiváncsi vagyok, ki miként gondolkodtok, mik a céljaitok:-)

Kezdem én, hogy valaki indítson:D

Én úgy képzelem el magam, hogy: van egy férjem, akivel minden nagyon jó és már van egy kis lakásunk, van egy jó nyugis állásom, vidámabb vagyok, már nincs annyira önbizalomhiányom, ha sértegetnek, vagy beszólnak, nem maradok csendben és pityergek, hanem kiállok magamért, ja és rengeteg mindent tudok főzni:D

19/l

2011. szept. 11. 14:27
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

Ha minden jól megy, felvesznek és el is végzem, 7 év múlva fogok diplomázni (orvosi). Szeretnék utána itthon dolgozni, segíteni az embereken, annyi fizetéssel, hogy meg is tudjunk élni (remélem a hálapénz addigra megszűnik és jobb lesz az egészségügy, bár sajna gondolom hogy ez álom marad). Szeretnék egy férjet is, és mondjuk éppen a gyerekvállaláson gondolkodnánk, hogy mikor. :)

17/L

2011. szept. 11. 21:18
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

Milyen jó h ennyi pozitív álom van..

Ennyi idősen én is ezeket szerettem volna kb.:

Az akkori szerelmemmel eljegyzést, mivel már együtt éltünk, aztán házasság, gyerekek, szép lakás, autó..

Ez lett belőle: megromlott kapcsolat és majdnem későn szakítás, lécelés abból a kapcsiból (7é)..kb. csoda h élek..szitu.

Aztán úgy voltam vele; no gyerek, nagyon idegesítőek lettek számomra..no család, csak pasi és más nem, bulik..

Vagy kimenni külföldre, missziósnak, aki vmi katasztrófa sújtotta területen segít és tán veszti életét..

Vagy élem a szinglik életét; buli meló buli pasizás, saját kis lakás szépen hangulatosan berendezve.

Aztán teljesen más hogy hozta a "sors"

Rájöttem szeretem a gyereket és szeretnék is, családot szép házat. És végre, nagyon hosszú keresgélés, csalódás

után megtaláltam lelki társam, akibe nagyon beleszerettem!!♥♥ A többi jön idővel!

Igaz kicsit hosszú idő volt míg rátaláltam, simán 10é ezelőtt is jöhetett volna.. Ugyanis mindig is szerettem volna nagy családod, bejön az olasz temperamentum, családok, szal 5-öt szerettem volna!..ebből mi valósul/hat meg passz..

(egyszer csináltam annyi szívet, különböző színűt, és tettem borítékba, küldtem el, amennyit rá vártam kis korom óta..úgy meghatódott)

2011. szept. 11. 22:38
 23/39 A kérdező kommentje:

köszönöm a kedves válaszokat! nagyon jó volt ezeket az álmokat olvasni:)

szerintem ha mindent beleadunk, sikerülhet megvalósítani, amit szeretnénk...remélem...:)

2011. szept. 11. 23:00
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Los Angelesben fogok élni, egész nap a szmogtól lesz vörös a szemem és az emberek el fognak taposni... Édes élet. (urbán tipus vagyok) :)
2011. szept. 11. 23:49
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
24 vagyok. 31-32 éves koromra már szeretnék két gyermeket, az apajelölt már megvan. Addigra remélem a nagyobbik gyerk 5-6 éves lesz :D Szeretnék egy saját lakást, a nagy kertesről már rég lemondtam, inkább a saját a cél. Szeretném, ha a mostani munkahelyem megmaradna, nem álommeló, de azért jó, és szeretném, ha minden nyáron 2szer pár napot lent tölthetnénk Balatonon vagy vízparton, mint egy átlagos család. Nem akarok luxust, de azért évente 2 hetet hagy nyaralgassak a családdal :D
2011. szept. 12. 15:02
 26/39 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2011. szept. 12. 18:57
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

nos 8 év múlva:

1. már orvos leszek

2. már rég hozzámentem a mostani páromhoz és tervezzük a babákat

3. boldogok vagyunk és még mindig fülig szerelmesek

19/L

2011. szept. 13. 20:49
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

Elköltözni a szerelmemmel ahonnan élünk(szülők),nem igazán miattuk,utáljuk a környéket.

Kizárni az életemből a zavaró,idegesítő külvilágot,embereket,feszültségforrásokat,amikkel nincs,nem akarok kapcsolatot,nyugodt munkát(mindegy mit egyenlőre),tanulni álomszakmát,(szakmákat?)Nyugalmat leginkább,hobbikat,amikre nem volt lehetőség.Nagyobb állatokat,(ló,kecske),nulla gyereket.Amúgy halottnak is el tudom magam képzelni. 24L

2011. szept. 13. 20:49
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak annyi a vágyam,hogy külföldön éljek...A tengerentúlon:P

Pénz annyi legyen,hogy egy normális színvonalon tudjunk élni,átlagosan boldogságban.

A legfontosabb,hogy legyen majd egy olyan párom,aki mellett igazi nő lehet,aki számomra az igazi férfit testesíti meg,és akivel bármit el tudok majd képzelni az életben,mer tudom,hogy mellettem áll mindenben,én is Ő mellette:-)7-8 év múlva én már 31-32 leszek,remélhetőleg ezzel a férfivel házasok leszünk,és lesz egy gyermekünk is már,aki mondjuk 4éves:))))

2011. szept. 13. 20:51
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
20.51: szóval aki mellett igazi nő lehetek:)
2011. szept. 13. 20:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!