A párotok is leissza magát hétvégén?
Sokan kérdeztetek kort: 38F
Gyermek nincs. Városban lakunk, de szerencsére nem jár párom kocsmába, meg nem szédeleg az utcán. Csak az a baj, hogy én veszek vásárláskor vodkát(2dl), sört, 1 üveg bort (nem csak mára vásárolok hanem egész hónapra), aztán amig főzök-sütök, addig mindent "megkóstol" aztán kész van. Nem kell sok neki de két-három pohár bor már megüti (főleg ilyen melegben) Elhagyni nem fogom semmilyen körülmények között mert amúgy szeretem és ő is szeret szerintem. Ja, igen: Dolgozunk mindkettem főállásban, de ő hétköznap nem iszik (vagy nem sokat;) Nem akarom elhagyni. Aki meg azt írta, hogy sok nő szeretne ilyen házias, kedves férfit, annak köszönöm a jó szavakat. Jól esett!
Ha ezek után vele maradsz, akkor megérdemlitek egymást, nem tudlak sajnálni.
Én 10 éve vagyok együtt a férjemmel, 2 gyerekünk is van, de ha rászokna az alkoholra, szó nélkül tenném ki a cuccait az ajtó elé. Bármennyire is szeretem, nem tudnék (és nem is akarok) egy alkoholista mellett élni.
Nem tudom nőként mennyire objektív a véleményem, de szerintem normális ember fényes nappal nem iszik alkoholt, részeg meg főleg nem lesz. Egyszer egyszer belefér a lerészegedés is, meg az esténkénti sörözés is abszolút normális, sőt mértékkel teljesen egészséges dolog, de nappal inni részegedésig :S
Hajítsd ki a francba, felnőtt, értelmes férfi vagy,nem kell mindent eltűrnöd.
Az én párom még soha nem volt részeg, néha iszik de keveset. 21 éves lesz.
19L
Igazából az én párom nagyon bírta az italt legény korába...
De aztán mondtam neki, hogy én nem szeretem a piás embereket. Mióta együtt vagyunk, azóta tudja a mi a mérték. Szóval én nem aggódok miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!